Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezaz bszki!
A bőrrucit nem vesztegeted külön?
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul.+Adok hozzá egy shox börruhát max2hetett volt használva +egy daytona csizmát,Ár:235ezer hivj vagy irj és megegyezünk.Tel:06308495123
Ja igen a blokk teljesen fell volt újjaítva modst érte el az 1270.km et!épp bejáratva:)
Sőt, aKinek van pénze türelem kb 20 ezer az első telópár pillanatok alatt "lábon is járó" motor tud belőle csinálni nekem a per költségek meg az egyébb baleeti költésgek miatt kéne a kp gyorsba
első felni nem is cserés XD benéztemxd...
bocsi törött kézzel nem tok írni és véletlenül rányomtam a feltöltésre...
GYerekek van egy eladó 1 ea mitom ! cska az első villa és felni sérült a blkk nak semmi baja a váznak sem alkatrésznek jó, 160-as pollini henger arrow rwezo evo karbon dob új lánc-lánckerék van hozzá ajándék új első gumim is gyári kulcs elektronika tökéletes power-minden....nincs pénzem új eslő telóra meg felnire és imdom szettre bár a faridom nem sérült elmegy strrefighternekXDvugyétek tökáletes pálía motornak vagy othhonra alkatrésznek stb. írjatopk árban meg alkudunk
te árulod a mocidat képesmotoron vagy anno a volt tulaj felejtette el levenni?
kb ennyi :)
akkor dobok már be énis pár képet
Én ugy emlékszem h 7-eset vettem ki (és ugyan olyant adtak az skfbe)
Suzuki
Ez meg csak simán kurva jól néz ki, Katja Poengsen által használt Suzuku supermono:
Nálam pedig még mindig van pár Evo idom + lámpa:
Ez a bal oldal mérete,a jobb oldalét nem tudom.
Ahogy fahee írta nem fog végre többet menni egy jó gyárinál, alul lesz érezhető az ereje,ilyet még nem próbáltam,de ezeket hallottam. Nekem(66kg) 173-at ment a Mito enyhe lejtőn autópályán,sík úton 165 a vége,de ezt nem érdemes próbálgatni,mert a 2 ütem nem szereti. Így neked se legyen ez szempont, csupán azt tükrözi,hogy "jó húsban" van a motor.
Alkatrészek: elsősorban Mitogeri,ha van még neki vmije, másodsorban pedig misoc,neki mindene van,de drágább.
20×40×8 a gyári,de ilyen vitonos (barna,hőálló,stb) nincs,de 20×40×7-est találsz 5-800 Ft között van az ára,a méret miatt ne aggódj,Gerinek 26ezret elment ilyennel és nekem is már 2ezer van benne.
Nem feltétlenül megy többet, teszem azt egy polinis mito végre (mivel nem is forog ugy ki, és beállitás se mindegy), csak alul nyomatékosabb.
Emlékeim szerint 20*40*7, 25*40*7 (igy rémlik) De pár nap mulva megnézem h biztos-e. Jah és mindenkép barna szinűt vegyél! Én Viton szimeringet ajánlom!
Sziasztok! Randy!Köszi a választ akkor egy jo Mitonak 160-170 közt kell lépni,de gondolom 160-nas hengerrel talán 180-nat 60kg gyerekkel.Mito cucban kit érdemes keresni?Itt köszi,ha tudsz segiteni.
Üdv.mindenkinek!Ha vki megtudná adni nekem a fötengely szimering méreteit evo mitonak az nagyon megköszönöm!és még vmi nem tudom csak hallotam hogy más-más méret van bal és jobb oldalon,ha igaz akkor mind a 2 méret kéne.elöre is köszönöm
az én mitomat vette meg