Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Am. 250es tzreknek van ilyen felnie (legalábbis hasonló).
Még itt van pár:)
Na jó lövök pár kéept én is már:)
Az baromság :D Csupán a Mito Evo II az ami 6 sebességes és elvileg gyengébb is, amúgy nincs különbésg köztük.
Sziasztok!Mito evo,és kedrek dulalámpás között teljesitménybe sok a külömbség?láttam a videót ahol Evo 200ra gyorsult,de szerintem nem igaz!A 400-sok lépnek akörül.
az első az egyezik (2,75) a hátsó az 3,5ös. a gyári meg 4es
ennyi 2t olajbenzin zabáló erőgépet...naon beteg kurva jó ha lenne pénzem fenntartani tuti ilyet nyomnék nemzxr-r-t akarnék...
Tudtommal fél vagy 1 collal kisebb a felni és 130-as gumi kell rá
Hát nem tudom, kinézetre ugynézem ugyanaz mint az SP, de lehet nem az. Am azokon 140van nem? vagy 130? (mert ha 140 akkor rámehet tulajdonkép a 150)
02
SP 01 Supermono
Bár ez a legdurvább, RD 500 + Mito házasítása:
Nah és ebben az RD-ben is ez a felni figyel,szóval vmi Yamaha TZR,de melyik
RD 350 van benne,van,sokat építettek ezzel + 916 első villa,dupla tárcsa ezekkel a Gold Series Brembo nyergekkel.
Mike: igen tbai vok,de nem ismerem a rigót,annak ellenére,hogy kb 10 perc sétára lakunk egymástól, csupán hallottam a motor hangját + amit meséltek
Fahee: tuti nem SP mind2,mert arra nem megy fel a 150-es gumi
akkor nem tudom. csak mondom lehet ugyvan az a toldat.
a szenes miton elvielg SP, de sztem a másikon is az lehet.
Csaó ha valaki tud sport dobot vagy akár komplett rendszert 2005 ös mitohoz jelezze előre is köszi !
megnéztem,és ugyvan h a kipuff jön a blokktól és a hátsó kerék előtt vmivel felkanyarodik a kerék magasságának a feléig,és utána megy rá az a kettéágazó rész
a kipuff tejesen felmegy az ülés alá,és ott megy rá az az elosztó szarság ha jól emlékszem de mindjárt megnézem
most látom te is tatabányai vagy kkor ismered a rodrigo srácot személyesen?te csináltad a mociját mikor megszorult?
hát az a dupla kipufogo...szerintd jol néz ki? nekem nem jön be
az elsőbe vmi 250 v 350 2T blokk van
Ez milyen felni? SP vagy vmi más?
És a szenesmiton?