Nekem azt mondta a műanyagos, hogy egy ezresért meg tudja csinálni, lefújni meg kb 600ft, egy spray ára! Ha van neked is, akkor sztem csináltasd meg, és fújd le feketére. Átlátni nem fogsz rajta, de olcsóbb mint ha vennél egyet. Am szatunánál 14 ért van új. Amikor venni akartam, én is csak úgy találtam, hogy fejidommal együtt, akkor meg már a szatunánál olcsóbb!
Nah véget ért egy fejezet az életemben. Délelőtt elvitték a mitomat... Szinte napra pontosan három évet volt nálam. Ejj ha visszagondolok arra a sok szép kilométerre amit együtt megtettünk. Azért hiányozni fog a gép Három év alatt az olajon és benzinen kívül egy fillért nem kellett rá költeni Szép évek voltak csakhát a 125 egy kicsit már kevés volt... Nah azért majd néha visszajövök nosztalgiázni ebbe a topikba Üdv mindenkinek! Forever mito
Szeva,nekem ezek vannak,az tank alattinak semmi baja, a hátsón van egy kis horzsolás.
Meg,ha kell hátsó lámpa van még,más nincs.
A tank alatti 6, a faridom 10,a kettő együtt 14.
Sziasztok!
Érdeklődni szertnék hogy valaki nem e tud szerezni a 2003 as Mito evo 2 esemre idomokat mert kellene, mert elfeküdtem vele
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!
hát amennyiért elviszik,utoljára 45ért adtam el egy szettet.
Idén nem sokminden történt motorom is alig volt a versenyzés elvitte a pénzt.
Dede Pistát én se szoktam sok sikerrel hívni.
Diszkont áron eladnám Pirelli supercorsa gumijaimat a hátsó pro
110/70*17 és 150/60*17-es méretben, a képen látható állapotban.
Utcán rengeteget elmegy még.
12000ft.
0630/6963423
valahogy éreztem hogy ilyesmi lesz a válasz :) gondolom kint is ritkaság számba mennek az "ilyen" dolgok.
a hengerről amit írtál árat nemkérdezek,de típust vagy valamit lehet tudni róla?
mito idomgaritura képe:fej-olalsoidomok-hasidomok-faridom-sárvédö=30ef
t
MSN az adatlapomon,de lehet ide is írni.
Meg,ha kell hátsó lámpa van még,más nincs.
A tank alatti 6, a faridom 10,a kettő együtt 14.
Érdeklődni szertnék hogy valaki nem e tud szerezni a 2003 as Mito evo 2 esemre idomokat mert kellene, mert elfeküdtem vele
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni!
Idén nem sokminden történt motorom is alig volt a versenyzés elvitte a pénzt.
Dede Pistát én se szoktam sok sikerrel hívni.
2,4 1,6 az elsőn
Azért írtam, hogy utcára javaslom inkább de még pályán is elfut jó pár kört.
vagy mi van velle, nem tudom el érni.
110/70*17 és 150/60*17-es méretben, a képen látható állapotban.
Utcán rengeteget elmegy még.
12000ft.
0630/6963423
dede istvánal mi van nem tudom el érni? olaszba van?
a hengerről amit írtál árat nemkérdezek,de típust vagy valamit lehet tudni róla?