Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello:
kerestem havernak mito felniket supermoto-nak és ezért kerestelek?
de már találta neki.
menyi tudtsz te amugy 2komplet felnit(tárcsák+gumik+felnik+fogakerék)
multkor miügyben kerestél?
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK ELADOK:
magyar papiros váz=30eft blok=30eft idomszett=25-35eft elsötelo=15eft htásótelo=8eft müszerfal=10eft elsölámpa=10eft MIKUNIK corp 34-es karbi=20eft arrowredszer=30eft hengerfej=4/db 28-as karbi=8eft
hátsó lámpa=5eft elsö lábtarto konzol =4/db hátsó komplet lábtartok=6eft ülések=3eft tank=8eft
2db vissza pilanto=10eft kormánykapcsolok=4eft/db zárszett(gyujtáskapcsolo+tankzár+ülészár)=15eft
J
T uj lánc=8eft powermotor=10eft feszültségszabályzó=5eft indito relé=5eft önindito=6eft
lendkerék=10eft trafo=8eft gyujtás tilisztor=8eft kmoracsiga=5eft láncvédö=2eft elsö komplet fékredszer=15eft
hátsó komplet fékredszer=10eft sztender=4eft fejidomtartokonzol=5eft stb.......................................
ez sajnos nem megy így.ha a kezembe akad akkor van:) de tudok egy nagyon komoly hengerszettet ami mindent visz 125cc de borsos is az ára.
akkor ismét egy kamu hírdetés...
Geri te tudnál beszerezni sp hengereket Mito-ra?
stevehuffnagel mito-jára kiváncsi lettem volna mekkorát mennt
hello:
arrow -joly-giannneli-stb kipufogo rendszereket, a motor teljesitmény növelése érdekében fejleszteték ki, a gyári kipufogohoz képes, ezek átt dolgozott kipufogok, folytás nélkül, ezért jobban tud öbliteni és igy nö a teljesitmény.

de egy kipufogó rendszerhez ,kellene egy nagyobb karbi is és aztán egyböl jellentösen nö a teljesitményed.

de ez pénz kérdése ,sok teljesitmény növelö alkatrész van.
Nem láttam mail címet felhivni meg még nem volt időm. De akkor amit leirt Geri aszerint akkor tartsa meg magának... Mert akkor messze nem sp.
azon a motoron van egy 75666 -os első szériás sp henger,nem hozzávaló fejjel,van benne egy cagiva x2 gyárilag erösitett hajtókar,és ennyi. se sp futomü se sp gyujtás se sp kerekek.
na sikerült vmit beszélni az "Sp" -s sráccal?
Azt rezonátornak hivják. Am. elvileg nő, gyakorlatilag meg kiderül:D
misoc... a te ARROW közép és vég dobtól nő a moci tejesítménye?
mito 1 es plexit keresek ha van valakinek elado szoljon....
nemtudjátok esetleg,hogy piros evo2-nek a gyári színkódját honnan tudnám megszerezni,vagy hogy a magyarországi forgalmazó vajon megadná e?
Fahe!Köszi a válaszod!Sziasztok
nekem is 120 as gumi van elöl de ez ugy néz ki mintha volna vagy 150 es...
Az csak a 916-os első futóműve és kereke,110 helyett 120,de télleg kurva nagynak néz ki! :O
köszi
Nem...
srácok a primák poweresek?
jójó majd hnap irok is neki
ha megvannak a képek akkor ide vagy msn-en dobd már át őket :)
Utánna kérdezek majd mert elég olcson, adja márha sp...
Holnap felhivlak vagy dobok egy sms-t
Vazze...nem semmi elöl is hátsó kerék
gyári sp?!

hmm... érdekes...