Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én,ha megyek,reggel indulok este jövök,szállás köszönöm nem kell,az aznapi közös programokon részt veszek.
Helló!És akinek megadtad a számát az hova valosi és furni is tudja?
JUah jo a gyertya kép meg minden nekem nincs vele bajom de van hozzá 34-es karbim,csak még nem raktam fel amjd csak elöbb dugo kéne.
elérhetőségeim:email:atesz155@vipmail.hu,atesz155@hotmail.
com
MSN:atesz155@hotmail.com
TEL:06202773493
hy!

lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
Üdv. minden mito-snak eladtam a gépet és megmaradt pár cucc:
-komplett gyári levegőszűrő (2000ft)
-hátsó lábtartó konzolok (2000ft)
-power bowdenek (1000ft)
akinek kell valamelyik az írjon a : bozsik014@freemail.hu e-mail címre vagy : 06303359496
kérésre küldök a cuccokról képeket
nekem 174es van benne asszem de majd még beállíttatom 2hét műlva hétfőre
Hy!
Én tudok adni egy tel számot,az én Mitomon is 160 as a henger én itt szereztem be a dugattyút.
30/2077773. Nem tom sajnos hogyhijják a fószert,de korrekt áron tud neked dugattyút szerezni.Viszont sajnos nem 3 nap alatt megy a móka.
Uhhh:S az elég kicsi (gyárialg nagyobb van benne), 160as hengerhez meg szűrőhőz... Olyan 170körül kéne h legyen. A gyertya képed jó?
A főfuvoka 140-es benne
Helló!Hát nálam evet elég rendesen nem nagyon néztem h mennyit eszik mert engem ilyen nem érdekel csak menjen.de olyan 7-et bizta.
Tudod h nem is rólad van szó.. Hanem a többi 100 fórumozóról! Helyfoglalás és go!
Dajdika holnap felküldöm postán
Azééé nem mindenki
Le se szarjátok ezt az egész találkozót?! Pedig mindenki hogy be volt indulva! És most semmi! Gyerünk emberek hol van bennetek a motoros? Hajrá és jelentkezni
Ha vkinek van eladó hibátlan lendkereke irjon mááár!
Sziasztok!A delortos karbis srácnak!nevem:Pesztericz István BP.21kerület Almafa ut 27.irányitoszám:1214.Ha tudod dobd fel hétfön köszi.
Mekkora főfuvokád van benne?
Szevasz Mito!'160 nas és 28-as carbival mennyit eszik a mitod?
szia.
inkább a posta lenne a leg egyszerübb mert mire felvinném a kocsimmal majdnem annyi a benzinem
Hova küldjem Barátom!
Ne haragudj,nem tudtam lemenni a powernyelvért,de tervbe van,csak nincs sok időm Esetleg jársz erre(BP) ? V posta? Köszi:)
Pinkmotors nál nézted?
GYerekekkkkkkkkkkkk írjatooooooooookkkkk a tali miattttttttttttttttttt!4444
Nah a tali ügyielg kellenénke nevek pontos létszám meg iylenek! Másrészt vkinek van elfekvőben egy hibátlan lendkereke?:O A blokk ma lett széthuzva ha midnen igaz 2-3hét és újra megy:):)
Ott nem tudnak már kérdeztem csak 125-höz-sajna