lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
Üdv. minden mito-snak eladtam a gépet és megmaradt pár cucc:
-komplett gyári levegőszűrő (2000ft)
-hátsó lábtartó konzolok (2000ft)
-power bowdenek (1000ft)
akinek kell valamelyik az írjon a : bozsik014@freemail.hu e-mail címre vagy : 06303359496
kérésre küldök a cuccokról képeket
Hy!
Én tudok adni egy tel számot,az én Mitomon is 160 as a henger én itt szereztem be a dugattyút.
30/2077773. Nem tom sajnos hogyhijják a fószert,de korrekt áron tud neked dugattyút szerezni.Viszont sajnos nem 3 nap alatt megy a móka.
Le se szarjátok ezt az egész találkozót?! Pedig mindenki hogy be volt indulva! És most semmi! Gyerünk emberek hol van bennetek a motoros? Hajrá és jelentkezni
Nah a tali ügyielg kellenénke nevek pontos létszám meg iylenek! Másrészt vkinek van elfekvőben egy hibátlan lendkereke?:O A blokk ma lett széthuzva ha midnen igaz 2-3hét és újra megy:):)
com
MSN:atesz155@hotmail.com
TEL:06202773493
lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
-komplett gyári levegőszűrő (2000ft)
-hátsó lábtartó konzolok (2000ft)
-power bowdenek (1000ft)
akinek kell valamelyik az írjon a : bozsik014@freemail.hu e-mail címre vagy : 06303359496
kérésre küldök a cuccokról képeket
Én tudok adni egy tel számot,az én Mitomon is 160 as a henger én itt szereztem be a dugattyút.
30/2077773. Nem tom sajnos hogyhijják a fószert,de korrekt áron tud neked dugattyút szerezni.Viszont sajnos nem 3 nap alatt megy a móka.
inkább a posta lenne a leg egyszerübb mert mire felvinném a kocsimmal majdnem annyi a benzinem
Hova küldjem Barátom!