Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém eladó 260ért meg még kell rá költened egy 40et és vacsi új a blokk. Dugót felőstügrögőt, tömitést adok hozzá. link
Helló!Az én motorom most elado mert kocsit akarok venni ha érdekel vegyél fel msnre:juhaszcsaba15@hotmail.com,vagy email:theworldismine01@freemail.hu
Sziasztok.
Senki nem akar 98 as évjáratu Mito 100%-os hengert+hengerfejet venni a hengerfejhez jár még a vizpumpa rész is a hengerhez meg 3 db Vertex gyürü!
20 Ezerért eladom na meg adok rá egy Önindítót is ami tökéletes!
hali srácok!felujitando motorom eladnám sürgössen:90 ezerér!papir rendszám,cagiva freccia 125
nincs komoly baja.plusz adok hozzá egy vázat,szétszedet blokkal.ha valakit érdekel:30/974-23-85 vagy 20/382-07-28
baleset mentes napot:driver
Ezt már leírtam egyszer, de most megint bemásolom:
1. Veszel egy drágát, ami felvan újítva, esetleg egy közepesen drágát, amire azt mondják, hogy fel lett újíatva
2. veszel egy olcsót, aminek csak a motorja van ki és felújítod. Egy fullos motorgenerál, ha hengert (0 km-es) is cserélni kell, akkor kb. 100 000 Ft, de ennyiből tényleg van egy "új" motorod (ami biztos).
Szóval tudja a fene. Aki nem akar szerelni, nem vesz 2T motort. Egy biztos, ha ilyet veszel, hidd el, hogy költséges!
2. Ezeknél a motoroknál odakell figyelni pl.:
- Power-re, mikor elfodítod a kulcsot szal ráadod a gyújtást akkor a power letesztel ad egy hangot (nézd meg valameik videómat azon is hallani.)
- Ha frissen felújított akkor kérdezd meg mit cseréltek benne( főtengely,főtengelyszimeringek, főtengelycsapágyak, dugó, gyűrű)
- A motor hangját akkor hallod ki igazán ha alapjáraton befogod a kipuffogó végét, ha a toroknál nem fúj ki akkor fulladni kezd a motor (ha kifúj sincs nagy baj csak lekell tömíteni), ez az egyik, meg hát szépen hallod a blokk hangját. Ha valmi csörög akkor arról akármit is mondhatnak nem volt felújítva rendesen.
- Telószimeringet néz még meg, ha olajos akkor azt is cserélni kell
- Világítást is nézd át rajta jól, lehetőleg minden működjön
- Forgalmiban nézd meg hány Kw-ra van beleírva mert ha nem 11Kw jó esélyed van rá, hogy rendőrök baszlatni fognak.
- Az olajzásra oda kell figyelni, az olajszivatyú hajlamos beadni a derekát "a nagyok" kiszokták kötni és keverik az üzemanyagot. Csak Fullszintetikus olajat rakj bele abból is jó minőségűt.
Kb. ennyi, lehet hogy nem mindent mondtam el de a többiek majd kiegészítik.....
Jól nézd meg mit veszel!

Üdv.: Laci
Szevasztok szeretnék én is a MITO tulajok csapatába tartozni, ha minden jól megy augusztusban sikerül egyet vennem de lenne pár kérdésem. Tisztában vagyok azzal hogy a Mitok nem egy finom járású motorok de azt hogy lehet eldönteni hogy a zörej ami hallható az még az egészséges kategóriába tartozik vagy már valami gubanc van a blokkban (lehet hülye kérdés XD) . találtam egy vidit példának:http://www.youtube.com/watch?v...
Ez még természetes?:S(ja egyébként alapjárton értem én kérdést).
Meg úgy álltalába mire figyeljek ezeknél a mociknál?
Elöre is kösz a választ
Gyertyát cserélj,ha kifekszik mindig uaz a fordulaton elkezd dadogni!
Ja és természetesen eladó legyen a gép
Hello Srácok!
Tudnátok nekem mutatni egy gépet ami jó állapotban van és olyan 250ből megúsznám légyszi segítsetek sürgős lenne
vissza dobom ne agodj de vissza dadogja magát 6000 re
fahe mito idom nem kell csak freccia!de kösz
c 10
Dobj vissza egy sebességet!
hát jah nekem meg van egy bal vesém,csak a kasztnit is adom hozzá :D
am felujitott blokkot nem fogsz találni veszel egy mito blokkot és felujitod az a legegyszerübb. Báár van nekem egy félkész mito blokkom + jár hozzá 2idomszett váz, karbi membrán, lámpák meg ugym idnen 260ért:DD
C9 vagy C10?
gyertya, gyujtás, levegőemnnyiség,karburálás... sok oka lehet...
na valaki vágtja mér dadog le 6000 es fordulaton a kicsike?frecciárol van szo:elözésnél idegesitö tud lenni! köszke
kösz a tippet szkuli de nekem cagiva frecciam van és abba szeretnék egy mito blokkot! ha valakinek van idom frecciahoz ami nem törött az érdekelne még:driver
Nicns összedugva rendesen a vezeték. Kékfehér szinű vezetéket keress (a cdi gyujtás alatti takaró baszás alatt van)
Cső Srácok!
Elkellene egy kis segítség.
Miért van az hogy leveszem a gyujtást vagy lekapcsolom a vészleállitót és megy tovább a motor.
Néha sikerül leállitani a gyujtáskapcsolóval 30 alkalomból 1 szer.
cagiva mito alkatrÉszek eladÓk:
érd:705377495
Nem félsz hogy rádtelefonál és olcsón, nagyon olcsón akarja majd a motort?