Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

italmondo
Helló!Ez az msn-cimed vagy az emailod?az én msn-em juhaszcsaba15@hotmail.com vegyél fel.ha vki tud segiteni hol tudok 160-as hengerbe dugot csináltatni az szoljon elöre is köszi.
Sziasztok! Lassan kellene pontos létszám a találkozóra! Helyet kell foglalni és oda kell! Ha az utolsó hétre halasztjuk nem lesz hely! Szal keressétek a haverokat és pontos létszámot ide a fórumba beírni! Sürgősen!
Még mindig eladók!
Mito Henger+Hengerfej+Önindító+Power nyelv 20 Ezer Ft egyben!
Ezt nézéztek meg! Mito ugyan nincs benne, de sztem poén
am mi a becsületes neve annak agumi szarnak? mert úgy nem találtam h szívócsonk... csak olyan volt h szívótorok gondolom ua..
Uhh.. most néztem neten az árlistát: 4800 Rs-hez és 8900 Mito-hoz.. Szép... ITALMONDO FOREWWA
ok,megértem :D én vmi 12-re emlékszem rs-hez, csak kíváncsi voltam
figyelj Oda én be se merek menni olyan árak uralkodnak az üzletben hogy én nem vagyok odavaló nemtudom nem néztem még!
De egy überparaszt állat aki ilyet farag a gépre! :D
Egyszer találkoztam egy Malossi Freccia-val, gyári fekete fény és egy kurva nagy Akra karbon dob,álló helyzetben nem mutatott annyira rosszul,de beindítva nagyon buta a hangja,szabályosan visszhangzik a dob belül! :D
andrisdavid! Te csabai vagy,mennyi az italmondonál egy ilyen ilyen szívócsonk? Kérdezted már?
De nemisaz... még jól is néz ki rajta.. Nekem bejön.. a hangjára lennék kíváncsi
geci ez 1 rencer
kiaz a pihentagyú aki rárak 1 ekkora dobot egy kéttére ?
helo nagyon jó állapotu bendixem van most 90% majden uj
bendix+nagy fogaskerék=10eft
ha van magyar ismerösöd a határ közelében el tudom neki postázni, te meg átt veszed töle.
most a héten adtam el.
most nincs .
2-3 hét és lesz
4-eft
azt mondta a szerelőm h cseréljek rajta (nem drága de megéri) mert előbb vagy utóbb fals-ot fog szívni...am meg a képen látható nem az enyém.. az enyém full szét van repedve...
Belül nézted már? Enyém is ilyen,de belül full sértetlen.
jó de hogy írjak neked mailt?
: MARIOBULLY@MSN.COM
Helló!
Nekem van egy 92es cagivám, és kellene rá, használt de jó állapotban lévő bendix, vajdasági vagyok Röszlétől 14km re lakok. Nem tudom ott is bendix e a neve, az inditó elektromos motort köti össze a nagy fogaskerékkel és az hajtja meg. Mikor megnyomom inditot az ugrik be és beinditja, nyilván 1tengely,rugó,csapágy,kis fogaskerék ből áll, meg kellene hozzá a nagy fogaskerék is.
Mennyi lenne ez kb?
Vagy egyáltalán megoldható e? Milyen messze laksz?
Itt msn-en: kalmarotto@hotmail.com
E-mailom: superfunk@sks.co.yu vagy kalmarotto@yahoo.com
Ha lehet inkább e-mailt küldjél ne a forumba irj.
Üdv
harmadjára csak sikerül
akarom mondani szívócsonk
Szívómembránod van ami nem repedezett? Kép is kellene és küldheted.. Az enyém majdnem szakadt..
Áhh... Ennyiért köszi de kihagyom
kölön nem nagyon akarom eladni, de ha meg fizeted eladom.
ár=15eft
hello: vagy 3-4 háts rugostagom.
ár=8eft tudok postázni.
Hello
Mist van hátsó rugos tagod?
Mert a multkorit nem sikerült meg vennem:(És ha van akkor menyiért meg milyen meg ha van akkor kép:D
Köszi