Újítsd fel magadnak, senki nem fog neked felújított blokkot eladni, esetleg horrorisztikus áron. Alkatrészt viszont találhatsz és megcsinálgatod magadnak. Mit akarsz cserélni
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekelne a motorom eladósorba került. Az ár irányár és lányoknak további kedvezményt adok természetbeni juttatás fejében
http://www.hasznaltauto.hu/2227413_cagiva_mito_1994
szia Misoc:Érdekelne egyben felujitott mito blokk:küldenél egy telo számot amin elérlek?ot könyebb beszélni:erre a freemailra küld:rolandnemes@freemail.hu
köszi:driver
Én nem szedtem szét, csak ahogy eltört a lánckerék, és leesett alánc, állt vagy 2 hetet, és akkor láttam hogy olaj van alatta. Most meg hogy rátettem az újat, látom hogy megint ott van pár csepp alatta. Majd ha megtalálom hogy honna, adok neki valami tömítőpasztával, szét nem szedem, az tuti!
Na, mostmár látom, hogy a lánkerék környékéről engedi valahonnan. Holnap szétszedem, és megpucolom, hogy lássam, hogy honnan csöpög. Szerintetek honnan jöhet?
Nem az a baj, hajtóműolaj volt. Meghúztam a blokkösszetartó csavarokat. Letöröltem az egészet, tettem alá egy fehér lapot, majd kiderül hogy még mindíg szivárog-e. Ha még mindíg csöpögne, akkor mit lehet vele csinálni?
Akkor valószínű nem váltó,mert akkor a blokk alja is olyan szokott lenni,de nézd végig az illesztéseket és a kihajtásokat! A kipufogónál meg szinte mind1ik folyatja ki az olajat,nem lehet sehol tűzkarikát kapni :S
Csá!
Akinek van eladó gyujtás elektronikája vagy CDI-je az szoljon már mert csak nem indul a gépem...
van szikra de nem indul egyszerüen..nem akkor adja amikor kell vagy nem tom...az elögyujtást pedig a
CDI szabályozza ugyhogy lehet hogy az....na mind1 akinek van szoljon és az árat is irja már meg!
köszi csá!
Ha standeren van, akkor a nivo szerint maxig van, de ha felállítom akkor pont a dupláját mutatja. Csak valahol folyik az olaj, és nemtudom hogy milyen olaj. A hajtóműolaj, vagy csak a kipufogónál folyna, amit nem éget el. Mert a földön az a pár csepp elég fekete, de lehet hogy csak lefolyik a kipuffogón, és attól fekete. Mert a blokk alja viszont nem olajos.
Ezt nem vágom,annyira kicsi ez a nívó,hogy szar vele megnézni.
Ha most tettél bele 8 decit akkor inkább próbáld le mind2 módot mikor mennyit mutat,én is ezt fogom tenni.
jó rendben.Szombaton pont rá is érek de azért írj egy sms t ha elindulsz !
Vasárnap az már nem okés nekem Versenyen leszek.
Tel számom:0630/463-6373 Zumics Miki vagyok.
http://www.hasznaltauto.hu/2227413_cagiva_mito_1994
Köszi! Üdv Zoli
köszi:driver
Akinek van eladó gyujtás elektronikája vagy CDI-je az szoljon már mert csak nem indul a gépem...
van szikra de nem indul egyszerüen..nem akkor adja amikor kell vagy nem tom...az elögyujtást pedig a
CDI szabályozza ugyhogy lehet hogy az....na mind1 akinek van szoljon és az árat is irja már meg!
köszi csá!
Ha most tettél bele 8 decit akkor inkább próbáld le mind2 módot mikor mennyit mutat,én is ezt fogom tenni.
Vasárnap az már nem okés nekem Versenyen leszek.
Tel számom:0630/463-6373 Zumics Miki vagyok.
Ha neked is jó,akkor szombaton vmikor dél körül elmennénk a power nyelvért :)
múltkór az ETZ-n láttam hátul akkora fogaskereket mint a felni méret elöl meg volt vagy 13 as Streetfighter gép volt amúgy!