Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

150/60 és 140/70, ezek a gyárilag javasoltak
Scofield barátom sajna 5 ért adom mert tényleg jó és hibátlan ha valakinek kell , szinte nem is használták!
Nem kér kenyeret a polcon becsomagolva a pár alkatrész mellett elfér.
rendben nekem nem sürgös eladni mert elfér a polcon.
akinek meg kell 5 ezer ft azért ennyi az ára mert tényleg hibátlan és szinte nem is volt használva.!
Emberek nem tud nekem valaki egy jó állapotú hátsógumit eladót? 140/80 esetleg 150/70... Ha valaki tud szóljon már mert Misoc barátunk nem küldi a képet a gumijáról nekem meg sürgős lenne...
azért nem mert írogattak már ide pár hónapig arcok és fényezték a gépjeiket aztán 1szercsak azt olvasom,hogy a szerencsétleg gyerek megvette a korábban itt forumozónak a cspdagépét és tré az egész motor!
mikka:nem akarsz megválni a power nyelvtől 4000 pénzért?
Oké, többet nem tamáskodom, megkérdezem a karasnás mocit, hogy milyen kondíciókkal lehetne elhozni.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Rendben,még visszatérünk rá! :)
Szinte semmit nem volt használva,tartalékba volt nekem de egyszer se raktam bele!
Nem lóg,nem lötyög-kotyog!
Nagyon jó tényleg!
Akár postai utánvételben is megeggyezhetünk ha érdekel!
Szia!

Engem érdekelne a power nyelv.Gyári állapotban van?Volt már használva?
Szerintem az én Mitom is odatartozik a felsoroltakhoz .. Nagyon tisztelem és vigyázok a motoromra! Mondhatni tökéletes állapotban van .. De Tleg nagyon csalósak a képek..
Én már nem hírdetem a Mitomat mert ami jo moci azt meg is veszik ha komoly a vevő!
Jó gép a Mito de eléggé szervíz igényes szerintem meg tényleg oda kell rá figyelni az Én véleményem.
Vannak megmaradt alkatrészeim ha valakit komolyan Érdekelnek !
Önindító tökéletes!5 ezer
Power nyelv rész!5 ezer
Hengerfej -Henger=20 ezer hibátlan!
Neem:) ha nem hogy az oldalon hírdesse a fenti csíkba stb :) hogy sokan lássák :)
szép-szép de vajon milyen a blokja
én a karasnás mitot választanám de te tudod !
Nem lehet képek alapján bármire is azt mondani,hogy vedd meg nyugodt szívvel!
Kivéve ha ismerem a motor gazdáját ..
Megmondom őszintén,hogy innen a forumról is 3 motort tudnék ajánlani (randy,fahee,skuli)
Semmi bajom a többiekével csak ...
Szerintem megoldható ez a támogatós dolog... Esetleg egy kis matrica minden mocira vagy valami... hogy nyoma is maradjon.. vagy nemtom.. De sztem nemrossz ötlet.. Vagy egy nagy zászló.. mert pénzzel nem fog támogatni az 100..
Gyerekek hol hirdessük az egészet? vagy Kérjük fel a Sport motort hogy legyen támogató XD :D vagy mi legyen ?:)^^
EZt írtuk hogy nem csak Mito lesz jöhetnek mások is más géppel midnennel én is szóltam a régi nsrm tulajának hogy megyünk és ő is jönne szóval ha jöttök a tlira írjatok emailt a mukika009@hotmail.com címre! minden képpen!
Sziasztok! Mitonál a 28-as karbinál a levegö-keverék csavart mennyire szoktátok állitani általába?
karakterre közelebb áll az nsr-hez a freccia, hasonló módon inkább túra-sport gép..nekem is az van 3 éve, és teljesen meg vagyok vele elégedve, mind teljesítményt, mind a megbízhatóságot tekintve.. de pályázni biztos nem ezt vennék :D
A Freccia-ban 99%-ra uaz a blokk van,mint a Mitoban,de kicsivel,nagyon kicsivel gyengébb, maga a motor is vmivel nehezebb és butább a futóműve,de,ha kezdésnek veszed ez is tökéletesen megfelel, alkatrész van uúgy hozzá.
Ezen csak annyit veszek észre,hogy nem gyáriak a tükrök és hiányzik a hátsó sárvédő.
Ha gyárit akarsz látni,nézd meg szkuli-ét! :)
Helló!

Köszi a karasnás telószámot!
Megkérdezem majd, mit mondanak.

Még egyet szeretnék Tőled kérdezni:
Nézegettem ma a netet és találtam egy Frecciát, mi a véleményed róla?
Olvasgattam teszteket róla, nem megy úgy, mint a Mito, de mivel az első motorom lenne, talán nem is baj, hogy nem egy kihegyezett versenygép

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdet
eskod=2183104&command=ugras&screenwidth=1280

Bocs a zargatásért és köszi!
Hülye kérdés:D Jöttök:D
mennyünk?
Hát fiúk! szerintem ez igen jó ötlet:D de jövőre úgyis csak mito tali lesz:D rájönnek, hogy mi a jó gép:D é persze váltanak:D nah jóó csak viccelődök
Jaja:) Márcsak nevek kellenek akik 2napra jönnek, h lehessen vmit foglalozni, ugy h lassacskán összekéne szedni kik h meddig jönnének!