Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát téged meg melyik madár tojt ide?
Uraim!
Már bocsánat hogy beleszólok,most lettem nemrég Énis Mito tulajdonos! Lehet hogy fiatal vagyok de más az ha az ember fiatal és más az ha faragatlan!
Ez egy fórum,kérem viselkedjünk kúltúráltan és emberekhez méltóan!
Énis vettem már a Misoc-tól egy komplett blokkot,főtengelyt,power elektronikát,motort,Plexit és még nagyon sokmindent.Nekem minden időben megjött,minden működik velem szembe kúltúrált volt és korrekt volt.
Kérlek00RS125 és FuckyRs hogy viselkedjetek kúltúráltan és ne használjatok nyomdafestéket nem tűrő szavakat.
Ezzel csak magatokról fogtok kiállitani egy bizonyitványt. Rendezzétek el egymás közt,és örüljetek hogy eggyáltalán Misoc-tól és egyéb Bontósoktól tudtok korrekt árban beszerezni alkatrészeket és nem 20 ezer forintért adnak egy darab csavart más bontósokkal ellentétben. Ha meg vásároltok akkor meg menjetek el szeméylesen átvenni az alkatrészeket hogy biztos hogy jólegyen. Küldjétek el vagy vigyétek magatokkal azt az alkatrészt vagy mintáját amire szükségetek van.
Bocs ha valakit zavartam ezzel hogy ilyesmit irtam.
További Balesetmentes Közlekedést és Olcsó Benzint mindenkinek!
ha szépen nézek 5+posta költség? *szépen néz* :D
ahha szval emlékszel még arra a powerre is egyem a husod,lehet h az egy éve volt,igaz azis szar volt..de ez a gátló mostanság volt az elmúlt 1 hónapba sött...és baszottul nem azt adtad ami kéne ..szval vegyed vissza egcibe és küld el oylanak akinek kell,,már faxom tele van a geciskedéseddel:@
Mert ez így nekünk nem móka ,hogy megebszélünk valamit és te rohatdul nem azt küldöd utána meg nem vagy hajlandó vissza adni,és itt ne kamuz h te nem adtál el semmi ilyesmit...Még a szerelő is megmondta h ez nem ide való...VAgy nem tudod hogy néz ki egy 125-be való hátsógátló,vagy csak szimplán pénzt akarsz keresni...Szal beszéljünk meg egy olyat h feladom és te vissza veszed okés...?
Misoc,jó lenne ha vissza vennéd azt a kúrva rs 50-be való szaros gátlódat mert nekünk gecire nem ez kellet...és már elején szóltam hogy nem jó,,örülnék neki ha szépen vissza adnád a pénzt...
oks gyere de hozzad akkor vissza a pénzemet.
Őm ezt nem vágom ez ne m fikázás volt ha nem testzik én mitora születtem azzal keztem gyakorlatilag :D úgy értettem hogy tök jó az a 110:) hát én dl 650 el járkálok ^^ de szerintem aZxr 400 az gyorsab nála :)
Szeva! Na valószínűűleg megvan hogy honnan folyik az olaj, már hittem azt párszor hogy megvan, de eddig mindíg tévedtem. A váltótengelynél van egy zéger gyűrű, ha azt lehúzom, alatt van a szimering? Vagy mi van ott? Mert még nem sikerült lehúzni, már este volt, meg ideges voltam, úgyhogy holnap reggelre halasztom
Szia misoc!

Azt szeretném tudni,h tudsz-e hozni gyári mito kipuffot?THX.

Ja,és azt tudja vki,h kb 5000-5500nál ha folyamatosan ott tartom,miért dadog kicsit?Mintha gondolkodna,h most menjen,v ne....
te teljesen idiota vagy bazki.
én biztos nem küldtem neked 3-hete hátsó teleszkopot.
3-hete olaszban voltunk ,nem tudom mit hazudozol itt össze, vegyél vissza arcodból! nem fogom sajnálni a benzint hozzád. ugyis minden héten pestre megyek. ha kell meg szerzem a pontos cimed kisgyerek.
A hátsó lengéscsillapito kb 3 hete vettem. Szóval ennyi. Visszaveszed vagy nem a szarodat?

Amúgy én is kösz a csomagot (kb 1 hónapja),tartottam tőle,hogy gond lesz,de tökéletesen működött a power-elektronika és a többi is rendben volt. A rossz előítélet után kellemes csalódás.
nem jött meg a családi potlék!vagy mi van, te teljesen idiotának nézel majd 1-éve vett alkatrészt most akarsz vissza küldeni,ne basz fell.
De én voltam gyere itt a szarod azt is visszaküldöm és 12 ezerért. SZóval 24 ezer a powermotor meg a hátsó lengéscsillapitó
Köszi a lég szűrőt! Hamar meg jött már hétfőn itt volt.
Nem teljesen értelek egy 50-es géptől a 110 elég jó és te se miton születtél ja és az én zizim is kicsit többet megy ha fikázunk a tem mitodnál sokkal többet, de azért még nem fikázom a kicsi mocikat se. Aki most tanul mocizni annak jó lesz.
hello:
ha mindig szar adok el neked te mi a faxÉrt rendelsz tÖlem nem Értelek.
az utobbi 3honapban-nem is adot fell a szerlÖ rs 125 hÁtsÓ telot.
nem tudom mirre verred itt magad, azt hisszem tavaj te verted a tamtamot a power behuzzo motor miadt, ami elvileg "gyÖnge" És nem birja behuzzni bovdent. lÁtom Értesz nagyon a mocikhozz. vagy mÜkÖdik vagy nem enyi a power nincs olyan hogy gyÖnge.
de lehet nem te voltÁl akor bocsi.
hello:
sima alu szinÜm van= 6eft kompleten 2db
SZia Misoc kéne nekem egy pár lábtartó konzollal együtt ugye és ha lehet feketére fújva :D ha estleg akad valhol oylan előr is kösz ;)
De édeeeeeeeeeesssss megy 110 et :D jó kis gép :)
Kössz az rs hátsó telót küldöm vissza neked vagy add meg a telefonszámod és megbeszéljük. Faszom tele van hogy szart adsz állandoan. Én visszaküldöm a gecibe a hátsó "rs" lengéscsillapitot, ha érdekel miért add meg a számod és elmagyarázom.
Köszönöm a jó tanácsokat!
Mindenképpen felújítottatt szeretnék venni és csak rendszámosat ha minden jól megy és el tudom adni a robogom akkor olyan 300 ezer körül lenne rá pénzem. Remélem összejön, mégegyszer köszi.
Eladó a motorom sajnos lakásvásárlás miatt.
94- es kiválló állapotban nagyon jól gyorsul ez tényleg megy 110-120 -at érdemes kipróbálni. Tudok hozzá adni egy két pótalkatrészt is.
Kérésre képeket küldök.
Irány ár: 220000 Olcsó robogót vagy más 50-es gépet beszámolok.
Elérhetőségeim az adatlapon, több infót telefonon és e-amilen is szívesen adok.
Köszi srácok de egyenlőre tárgytalan....