sztem nagy ötlet ez a találkozó csak az a baj h nekem nagyon messze van 440km pedig szivesen résztvennék de az megoldható lenne h esetleg kocsival nézzek le ha addig meglesz a jogsim
Halljátok.... Szerintem inkább legyen 125 ccm találkozó mert többmindenkit érdekelne innen csak mondjuk Nsr jük vagy Rs sük vagy Xt jük van... ők is jöhetnek velünk hogy legyünk sokan vagy szugorúan csak mito és kész? Sztem megoldható.. Ha úgyvan akkor tudunk csinálni honlapot neki és évenként ismételhetjük ezt a sorozatot Mondjuk legyen ez az I. 125 ccm országos motoros találkozó! Sztem nem lenne rossz... Am a Békés megyeieket összeröffentettem már eléggé: 10 fő és még csak gyarapszik mert eddig azért nem akartak jönni páran mert csak 2-en voltunk.. de most h így többen..! Nah várom a reagálásotokat..
AZ enyém eladó ha érdekel:) Egy 40et kéne ráköltened. Dugót és felsőtügörgőt adok hozzá ( a többi a 40be benne van) EZ elég korrekt ár és lesz egy fasza felujitott mitod:)Itt van
Nagyon hálás vagyok, hogy így ismeretlenül is ennyit segítettél, valószínűleg Te mentettél meg attól, hogy egy életre elmenjen a kedvem a motoroktól
Ez a dolog akkor sajna nem működik, majd akkor jövőre, vagy amikorra pénzem lesz
De addig inkább járok egy olyan robogóval, ami rendesen hasít (már amennyire egy robogó képes ), meg műszakilag rendben van, mintsem kínlódjak egy ronccsal!
felhívtam !
Azt mondta ,hogy dugócsere nem volt ,nem is tudja mikor volt ..
a powerre rákérdeztem ,hogy okés e és azt mondta hogy igen mert az újjával megmozgatta és mozog
vicc az egész ,menekülj ettől
nézd,a tegnapi napom azzal telt,hogy egy fiatal srác képét néztem ahogyan egyre idegesebb lett miután elvittem a szerelőmhöz és az általa vett hasonlóan olcsó (KB ilyen állapotú is ) motoról percről-percre egyre komolyabb gondok derűltek ki :(
öszinte leszek:falusi hülyegyerekek szétgyilkolják-szép lassan minden tömkremegy rajt és akkor lefényezik feketére meghírdetik apróbb hibákkal és eladják neked !
többet nem mondom:ne foglalkozz ezzel a motoral mert kuka az egész!Vegyél rendszámosat!
Eddig annyit tudtam meg hogy nincs benne akksi, nincs index és tükör, meg nem működik az önindító. Ezzel indokolja az alacsony árat.
A Mito árakat láttam én is, sajnos tényleg nem olcsók:(
Azért kattantam rá egyébként ennyire pont erre a mocira, mert robogóm van, cashem viszont nincs és a srác elcserélné 1:1-ben (A robi az kis esztétikai hibáktól eltekintve rendben van, Malossi, Leo Vinci tuning, állítható keménységű hátsó teló, stb., ezért a csere kb. rendben is lenne)
A barkács jelleget miből vetted le?
(Bocs, ha unalmas, hogy ennyi kérdéssel bombázlak, de a topicot olvasva nagyon járatos vagy az ilyesmiben)
Köszi
+ kicsit nagyot mondó a srác mert soha nem lesz 38-40 paci :D
gyanúsan olcsó!tuti trágya az egész ! Nem kell illúziókat kergetni,amelyik mito jó az 350 vagy még afölött van ! Ráadásúl rendszám nincs :(
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni de hanyagold inkább azt a motort !
Igazából nem is tudom,hogyan lehetne jó motort venni mikor még az itt forumozók is eladják a szarjaikat egymásnak!Legutóbb silenkével esett meg ez ...,hogy basznám meg a száját
Vagy kalkulálj bele egy 100-ast még és akkor felvan újítva
Teljesen Új eredeti FOX Racing protektoringek eladók S-Xxl-ig! Váll-, gering-, mellkas-, csípő-, felkar-, illetve alkar protektorral felszerelt protektoring!
Ár:25.000Ft+1500Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, akkor a lenti mérettáblázatot segítségül veheted!
Elérhetőségek:
-Tel.:06302334445
-E-mail: sira.mark@c2.hu
-Msn: sira.mark@hotamil.com
Mérettáblázat:
S M L Xl XXl
Méret: 44-46 48-50 52-54 56-58 60-62
Mellkas: 86-91 97-102 107-112 117-122 122-127
Cső Srácok!
Valaki tudna adni egy pontos linket,ahonnan tudok hengerfej tömitést vásárolni?Eggyáltalán az hogy néz ki?
Mert a mocimba az előző gazdija a hengerfejhez csak piros pasztát kent.
Szeretnék magam is a Mito-tulajok elit gárdájába tartozni, , ki is néztem egy 1992-es kis méregzsákot, s azt szeretném megkérdezni Tőletek, nincs-e tapasztalata valakinek ezzel a mocival kapcsolatban! Nekem nagyon tetszik (mondjuk arra rájöttem, hogy tuti nem Evo, mert azt nem gyártották még akkor), csak nem akarok rápacsálni, ha valaki találkozott már ezzel a géppel, akkor várnám a tapasztalatokat!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com