Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pearce.18 mien motorra gondoltál amikor cserére gondoltál!?

nekem aprilia rx 50 em van 03 as évjáratú 18 e km-rel kb 250 et ér!lha érdekel irj
eladó...csak ez már gyári állapotú,de van egy erősebb Aerox-omis azis eladó :)
vegyél fel msn-en és megbeszéljük...
Válts rendszámosra... ^^
Hello Spearow
Ami az adatlapodon van robogo nem eladó? vagy csere? mert már néztem ilyeneket sokat és érdekelne ha eladó lenne.
Köszi
mien váltoolaj kell mitoba, miet ajánlotok ?
Valaki segítség
Elkaptak a rendőrök és azt mondták hogy 1 szerencsém van hogy este van a és nem rendelik be a motoromat kp mes ellenőrzésre.2 választásom van eladom vagy addig jár a korsó a kútra amíg..... Ezt mondták a patkányok elegem van belőlük valaki segítsen ha tud valamibe köszi vagy ha már volt valakinek ilyen. vagy valaki valami cserére ha semmi meg oldás valami kisebbre mert nekem motor az kell valami aprillia ebbe az értékbe.Köszi minden megoldás érdekel:D:D:D köszönöm előre is
Engem meg szorít a szigorlatom határideje,minden nap full tanulás... :S:S:S
Fahee,remélem minden oké lesz a műtéttel,én kora ősszel egy Balcsi melletti gurulásba benne lennék.
110es első ill 150es hátsó gumik PÁRBAN eladó!
Sok fajta van!
Dunlop D208, D209GP, Alpha; Pirelli Dragon Corsa, Michelin Pilot
Ár 25000 ill D209GP 30000

érdeklődni 20/5140810
posta is megoldható
Részemről off... Motor kisesély h készl esz meg mütenek...mukika meg összetörte a gépet, szal 16-7ke nálam kajak kilőve, ugyh én szerevezni innen nem tudom max ha átrkjuk más időpontra, ami szint ugy midnenkine kjó
Szevasztok!NAh srácok mivan a szelidi találkozoval mert jo lenne ha vki megszervezné.
Nekem olyan 6körül lehet városba
nekem is 4,5-5 liter körül fogyaszt...
mármint azért írtam h. kicsit sok az a 8 sztem :)
nekem az evo utolsó átlagfogyasztása 4lityóra jött ki...
8litert evett a mitód? Ha enyém annyit fogyasztana gondolkodás nélkül kitolnám a ganajra...
Első a fogyasztás a Mito evett vagy 8 L + 3200Ft/L az olaj.FZR eszik 6 L.
Nyomatékosabb kiegyensúlyozottabb a 4 henger végett .
Hangja is frankóbb.
Végsebességét még nem néztem de 180-200 ba belemegy ez a tipus.
na mibe?
valaki tud segíteni?
mika83!Az FZR menyivel jobb a Mitonál?Ahogy irtad 170kmh ment a Mitod!gondolom a 250-nes nyomatékosabb+10zel többet megy,de fogyasztásba se lehet külömbség.
15 EZERÉRT az Egészet eladom!
Senki nem akar venni olcsón de tökéletes Hengert+Hengerfejet+Önindítót!
Üdv.mindenkinek.Cagiva Mito Evo 94-eshez kéne nekem fötengely,ha lehet normális állapotban,sürgös!
csak az a gáz h 6-7szézados lesz az illesztés:S bár Soma szerint nem lesz gyengülés tőle...:)
Elvileg kövhétig itt lesznek a Wiseco dugok Fuh de unom már a sok várakozást, és mindnehol szinte csak Vertex van:S
Valakinek Mito henger Hengerfej Önindító-gyürük 17 ezrért egyben!
Tökéletesek de már nincs rájuk szükségem!