Szeva!Hát tudnál adni egy msn-cimet azt ott megdumálnánk mindent mert ha tudnál segiteni hol tudnék bele dugot venni azt megköszöném..mert én nem találok sehol hát az enyémen még nincs rajta a 34-es sport karbi most csak a 160-as henger egy 28-as karbi sportlégszürövel meg egy sportkipufogo és bejáratos volt igy ment 180-at kiváncsi leszek majd most ha tudok hozzá uj dugot h mennyit fog a 34-es karbival.ha vkit érdekel eladó.
szia,
nekem 160as polini van fennt színte mindenki gyárt hzzá dugót... polini, asso,stb az összes...
neked hogy megy? mert én most járattam be és holnap viszem beállítatni... minden érdekel.. hogy megy a simához képest stb
Srácok! Kéne segítség! A jobb oldalon a dekni alatt van egy azonos tengelyen lévő fogaskerékpár ami a kuplungkosárról hajtja meg a kiegyenlítő tengelyt, belül és kívűl egyaránt tűgörgőben "ül". Nekem régebben alatta is és felette is volt alátét,de így csak egyszer sikerült jól összerakni,hogy ne szoruljon. Kérdés: ha egy alátét kell az alulra kell vagy felülre? A képen felül van,de akkor alatta nincs?
Sziasztok Barátaim.
Nagyon jo áron eladó egy tuti 98 as évjáratu új hüvelyezéssel Mitó henger 3 db gyürüvel,+Hengerfejjel termosztáttal eggyütt és egy jó önindító val !=20 Ezer Ft így egyben!
Tel:0630/463-6373
Kicserélem a szimeringet. Jó lett a méret. A régi el volt hajolva, bár nemtom hogy hogy hajolhatott el. Remélem mostmár az olaj a helyén marad, és nem alatta köt ki
bocsi de meg néztem és kopott gumák vannak csak, ezért nem is küldtem képet neked.
gyári kipufogó rendszer=15eft
arrow dobos kipufogó rendszer=20eft
plexi nincs
blok,henger,válto,kuplung,gyujtás,hengerfej,telok,
váz,idomszettek,lámpák,gyujtűskapcsolo,
stbb............
.
nekem 160as polini van fennt színte mindenki gyárt hzzá dugót... polini, asso,stb az összes...
neked hogy megy? mert én most járattam be és holnap viszem beállítatni... minden érdekel.. hogy megy a simához képest stb
Srácok tud valaki valamit erről a motorról? Haveromnak fáj rá a foga! Köszike
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
pénmtzeken meg tudom ondani mikor megyek pestre.
de van höfok méröm is a hengerfejbe=2eft
majd pénteken légyszi irj mert el felejtem, de kell akor postára is dobom és ott van holnap.
Nagyon jo áron eladó egy tuti 98 as évjáratu új hüvelyezéssel Mitó henger 3 db gyürüvel,+Hengerfejjel termosztáttal eggyütt és egy jó önindító val !=20 Ezer Ft így egyben!
Tel:0630/463-6373
Nekem jo lett ha rendesen raktad be a szimeringet akkor nem folyhat:D