Misoc ha jönnél fel pestre akkor én is itt átvenném a lábtartókat illetve kéne nekem egy 200g típúsu hengerfejbe hő gomba ha esteleg van menynibe lenne még az extrának üdv?
Nézd nyílván azért mert nem volt eddig jó tapasztalat,de msot nemis a powweről van szó,hanem arrol h eza gátló tényleg nem jó,és mikor felhívtalak 3 napon belül,mert én bezséltem veledmakkor te azt mondtad h ezt oylan motorból szedtétek ki mint amiylen nekünk van...de viszont mikor a szerelőnek elvittük...akkor viszont kapásból rávágta h nem jó,de azért megis nézte és ez nem oda való,,ezt mondta..erre mit mondjak?Az meg lehet h nem tudtam 3 napon belül vissza adni..visszatudtam volna ha elsőre azt mondod jó cseréljük vissza ,de te nem ezt moindtad hanem h jónak kell lenni nézzük meg..na de mivel szerelő nem volt késöbb tudtuk vinni..így nyílván nem to mfeladni ,,de ismétlem meglehetett volna bizniszelni ha egybőlk azt monod jó cseréljük vissza...Remélem msot elég korrektül beszéltem...Üdv.. További jó munkát mindenkinek..
még pontosan nem tudom, mikor ugy tervezem a körutat hogy péntek-szombat motorok tol függ hogy melyik nap kell mennem.
ezt neked igazábol pénteken tudom meg mondani.
de ha sürgös a dolog fel adom postán is
ha én ekkora gecci lennék akkor nem rendelne röllem senki semmit.
csak 1-2 uriember bontott helyet uj alkatrészt vár.
ezeregy bontos van nem kell engem hivni, de ha jó árakba adok mogyokat az tetszik a szájuknak.
nem is foglakozunk 50-es mocikal ,akkor hogy tudnék neked 50 rs hátsó teleszkopot küldeni,nagyon okos kisgyerek. nerm kell bontottat rendelni ha ujat vártok. ott italmonodo és lehet venni ulyat ami "találn ki elégiti pici kis vágyaitokat"
elég bontos van még nem muszály enegem fárasztani.
amugy mindenkinek el mondom 3-napon belül ha van valami ki cserélem vagy vissza adom a lovét.
de nem 2-3 hét mulva sir a szám.
érdekes hogy csak ti ketten rimánykodtok itt nekem amikor naponta 4-5 csomag megy postára.
hivj fell egy bontos és mond neki hogy régebben rendeltem egy telot és nem jó me nem belle valo és adja vissza a lovédat, de ezt persze ugy mindt te 3hét-után vagy nem tudom menyi mert nem emlékszem rád és jó lenne hogy vissza ad a pénsz mert én igy gondoltam.
nekem viszont kellene egy hátsó rugós tag mitoba !
Mennyi pénz?
a többit meg úgyis tod...nme akarlak meglátogatni hasonló okoból! viszont ha jösz pestre akkot boltolhatnánk itt is!
péntek-szombaton megyek pestre ,majd be ugrok hozzád ,és meg beszéljük.
mert nem tudom ki a faxnak képzeled magad, amikor nem is adtam el kibaszot teleszkopot neked 3-hete.
cseréld ki nekeik misoc mert így nem tudlak ajánlani senkinek ....
Nekem még nem küldött szart de Fuckyékat is megértem mert egy hátsó rugóstagot ,hogy a fenébe lehet úgy betenni,hogy elbaszódik.:?!
Felhivtunk minimum 5x 1 válasz biztos rosszul raktuk össze probáljuk még. Aztán meg mondja hogy ő tuti jót küldött és annak semmi baja. Jó van akkor se müködőtt. Felhivtuk még 1-2x és mondja tuti mi bassztuk és nem veszi vissza a pénzt és kulturáltan beszéltünk vele. Erre meg most a kurva hátsó gátló. Miért nem tudod visszavenni ha szzaarrrrr? Legalább legyen benned annyi bűszkeség, hogy ha átkurtál egy embert, akkor cseréld is ki. De ha te ezt élvezed hogy szart adsz el és ott vigyorogsz a monitor elött és az én pénzemből iszod a mindennapi sőrőd hát hagy ne mondjam ki mi ....És ha ezzel foglalkozol hogy bontozol Minimum visszakell cserélned ha szart adsz, vagy te ezt nem így gondolod? Nagyon kihasználod hogy az ember nem utazik le érte és megbizik benned hogy posta.De aztán mi jol átkurod. Neked sokkal jobb ha itt anyáznak téged mert szart küldesz ahelyett hogy teljesitenéd az igéretet.
Én is rendeltem már Misoc-tól sőtt voltam nála vettem komplett blokkot powert, stb. A power nem volt jó és mint értelmes ember felhívtam telefonon és elmondtam mi a bajom (kulturáltan) és szó nélkül kicserélte. Szánalmasnak tartom ezt a fórumon ordibálást.
Ebben van valami! Mindenkinek zokonesne ha vmi szart kapna az a minimum hogy mindent megtesz azért hogy amit elküld az jó legyen... Ha pedig rosszat küld kicseréli vagy visszafizeti! Nem pedig fenyegetőzik!
Arról már nem is beszélve ,hogy gondolom számlahegyeket osztogat...
Hello
Onnan folyhat nekem is onnan folyt most cseréltem szimeringet!kiszeded a zégert ott van egy alátét és alatta a 14X22X4 szimering egy kampos valamivel ki tudod szedni én 14X22X5 vettem az is jo volt bele sztem jobb is mert nem lögyög az alátét alatta:Dmostz már fasza! ja szimering nem olcso 138Ft volt:D:D
Szia!Rendben igazad van,de oylankor mit csinálnál ha kérsz vmit elküldi és mikor emgjön látod h nem jó mert nem oylan mint a tiedbe volt,és nemsi arr a mocra van..majd felhívod és aztmodnja h ezt oylan gépből szedtük ki csak versenyre voilt ezért iylen hát jó,,oké legyen..elmész motorodhoz odapróbálod sehogynem jön ki az aminek kéne,..majd felhívod és megkérdezi miylen élvjárat válaszol 96..erre ő hát abból volt,,ha azhtmondtam volna h 95 akkor emg abból vagy ez h működik?aztán ember még felhív 2 embert nehogy hülyének tűnjön és őpkis aztmondják szar..erre vissza szeretnéd küdleni de nem vezsi vissza mert szte jó..de gondolod lefotozom mit küldött...és ha te bele tudnád tenni aza dot motorba ....magam már elnézésedet kérem...de nem dolgozunk iskolába járunk és amikor lehuznak így az elég fájdalmas...És szűlőket nem kéne pupolni..és msotis csak azé tőle rendeltünk mert utsó reméyn volt,és gondoltuk hátha na de ez let...
Ha kell foto írj.. Sry ha moderálatlan voltam(tunk)
ezt neked igazábol pénteken tudom meg mondani.
de ha sürgös a dolog fel adom postán is
Mikor-merre jársz pesten?
8-eft tudok adni hátsó telot
csak 1-2 uriember bontott helyet uj alkatrészt vár.
ezeregy bontos van nem kell engem hivni, de ha jó árakba adok mogyokat az tetszik a szájuknak.
elég bontos van még nem muszály enegem fárasztani.
amugy mindenkinek el mondom 3-napon belül ha van valami ki cserélem vagy vissza adom a lovét.
de nem 2-3 hét mulva sir a szám.
érdekes hogy csak ti ketten rimánykodtok itt nekem amikor naponta 4-5 csomag megy postára.
hivj fell egy bontos és mond neki hogy régebben rendeltem egy telot és nem jó me nem belle valo és adja vissza a lovédat, de ezt persze ugy mindt te 3hét-után vagy nem tudom menyi mert nem emlékszem rád és jó lenne hogy vissza ad a pénsz mert én igy gondoltam.
Mennyi pénz?
a többit meg úgyis tod...nme akarlak meglátogatni hasonló okoból! viszont ha jösz pestre akkot boltolhatnánk itt is!
mert nem tudom ki a faxnak képzeled magad, amikor nem is adtam el kibaszot teleszkopot neked 3-hete.
Nekem még nem küldött szart de Fuckyékat is megértem mert egy hátsó rugóstagot ,hogy a fenébe lehet úgy betenni,hogy elbaszódik.:?!
Arról már nem is beszélve ,hogy gondolom számlahegyeket osztogat...
Onnan folyhat nekem is onnan folyt most cseréltem szimeringet!kiszeded a zégert ott van egy alátét és alatta a 14X22X4 szimering egy kampos valamivel ki tudod szedni én 14X22X5 vettem az is jo volt bele sztem jobb is mert nem lögyög az alátét alatta:Dmostz már fasza! ja szimering nem olcso 138Ft volt:D:D
Ha kell foto írj.. Sry ha moderálatlan voltam(tunk)