Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha komolyabban érdekel vegyél fel msnre aztán akkor ott megtudjuk rendesen beszélni a dolgokat (adatlapomon rajta van) Szal a prox 6-7ezer az asso w. 10-12körül
Hello misoc!
Trafót és a tirisztort mennyibe adod?
hy nekem kellene henger meg dugó nemtudnánk cserélni cagiva freccia cucaim vannak.blokk alkatrészem nincsen de vázelem szinte minden
hy na megtudnánk valahogy egyezni? vagy megtudnánk valahol jobban beszélni?
Szia! A feszszabályzó meg a relé érdekelne
Dugó,gyűrűk, csapszeg, zégerek, esetleg felsőtügörgőt is adok hozzá!
Esetleg van egy B-s(55,97) Asso Werke az még egy bő 10et elmegy de azt 10-12körül adnám.
Aha akkor sajna tárgytalan... 5-6 százados ilelsztés legyen az a fontos ha A-s a dugo akkor 56,01-02 ha B-s 56,02-0,3 mivel gyárilag 4századra illesztik:S De ha esetleg érdekel a dugo egy 6-7ért odaadom.
megvan még a moci?
18 ezer az ára!
Nekem furni is tudta,meg szerintem hüvelyezést is vállal ha Nicasilos.Azthiszem talán Szegeden lakik a fószer.
55,97 B
hát sajna nincsen lendkerekem:(de inkább frecciához van alkatrészem sok mmitohoz nem nagyon
és mekkroa méretbe kellene? van egy használt A méretű prox dugom még egy 5-10eezret elmegy. De mitudsz helyette adni? Lendkerék csere érdekelne:)
nekem 150van:P de elkészül bejáratom aztán jön bele a 160as:D
hy!

lenne egy nagy problémám!be süét tegnap a cagivám és kellene bele dugatyu mert az enyémet lehet furni csak nincsen pénzem és ezért fordulok hozzátok segitségért mert van alkatrészem és cserélnék valakivel valamit egy új dugatyura (polini,vertex,prox).ezen kívül kelene még hátsó fékcső.
sokmindenem van ugy hogy ha valakinek kell valami cserére tudom adni. Nagyon sürgős lennnnneeee!
mire cserélnéd?
nekem 182 a fúvókám és tökéletes vele
Hát te tudod csak az a fuvoka kurva kicsi akárh is nézem gyárilag 148van bennük annál kisebb már alapból nem ajánlatos, van egy szűrőd ami miatt 10elkéne növelni az lenne 160 + a 160as henger miatt is 10-20al kéne nagyobb (de ezt csak kbra) igazából véleményem szerint egy karburálás ráférne...
figyu és mire cserélnéd?
szia.Ha gongolod nekem van egy 98 as évjáratu Mito hengerem most lett meg hüvelyezve adok hozzá 3 db Vertex gyürüt sajna dugom nincs hozzá de 56 os a mérete!
Hibátlan tényleg!
Hát szerintem egy oylan 10-11 körüül jó lenen tlaizni :)
hy csak azokat a hengereket lehet furni amik át vannak perselyeztetve tehát ne mnikozil réteg van benne hanem más de amugy tudok furatni dunaújvárosi vagyok
Nemtudom h hánykor induljunk mert kell 3-4 h h odaérjünk... mikorra kéne odaérni? 9?10?11?12?
Óóó,szegény Peti meg 6000-ért vette nemrég misoctól a légszűrőt :S
Elég jó árak!