ha 41 es fogaskereket vettél volna lasabban gyorsulna a géped!
Nekem 44 es volt hátul elöl meg 15 ös ne félj kipörgött faszán.
de 155 tel többet nem is mertem vele menni mert 11 körül volt a fordulat.
Mert, a 43as hátsóhoz, milyen első kellett volna? Most akkro hogy 16os van elől, 43as hátul, jobban vagy rosszabbul fog gyorsulni mintha 41est vettem volna?
Srácok,kéne segítség! Akinek meg van most bontva a blokk,vagy elég csak az idomzat,attól kérdem,hogy lemérné-e nekem a jobb deknit milyen csavarok fogják hosszra? Mert nekem összekeveredtek úgy érzem az összes többi blokkcsavarral aztán az egyik rövidet ma bele is téptem :S Meg lehet-e csavarboltban ilyet kapni vagy ezek egyediek?
Nagyvas.hu 5500+1590(posta). Sunstar 43 fogas hátsó lánckerék. Elől 16os van most, hátul meg így 43as. Ez így jó? Amúgy az olajszintet standaren kell ellenőrizni, vagy egyenesbe kell állítani?
41 fogas lánckerekem volt, és 43 fogasra cseréltem. A lánc a 41essel már fullra volt spanolva hogy jó legyen, a 43assal nem fog kelleni fullra meghúzni?
Csá!
Olyan problémám van nekem hogy egyszerüen nem indul a gépem...
Tegnap este kitakaritottam a levegö szüröt meg a karbit aztán össze tettem elinditottam és nem is volt vele gond! Ma reggel inditanám és semmi...szikra van benzin van....nem tom mi a gond...a rezót levettem mert már volt benne vagy 3 deci benzin a sok öninditózástol de kipuff nélkül se indul....
Mondjatok valamit mert én már nem tom mi a fax lehet vele...
Nekem 44 es volt hátul elöl meg 15 ös ne félj kipörgött faszán.
de 155 tel többet nem is mertem vele menni mert 11 körül volt a fordulat.
Mito alkatrész érdekel valakit?
98-as Évjáratú hibátlan henger 3 db 56 os méretü (bele való) Vertex gyürükkel tökéletes menetekkel,karc mentes hüvellyel!16 ezerért eladom !
Hengerfej hibátlan ez is!5 ezer.
Power nyelv tökéletes 5 ezer.
Önindító 5 ezer.
Postai utánvétel is megoldható!
Hol vetted és mennyibe volt? Thx :)
Kellene bele egy tekercs a lendkerékhez.Tudna valaki segiteni?
Olyan problémám van nekem hogy egyszerüen nem indul a gépem...
Tegnap este kitakaritottam a levegö szüröt meg a karbit aztán össze tettem elinditottam és nem is volt vele gond! Ma reggel inditanám és semmi...szikra van benzin van....nem tom mi a gond...a rezót levettem mert már volt benne vagy 3 deci benzin a sok öninditózástol de kipuff nélkül se indul....
Mondjatok valamit mert én már nem tom mi a fax lehet vele...