Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés :D de hamar kéne Kitalálni az egészet mert lekell foglalni stb. :)
nekem van csonkal 1ütt
fahee! A lendkerék lehúzóm egy 8-10 mili vastag vaskorong volt, 3 menet nélküli furattal a lendkerékkel megegyező osztókörön,ezeken a segédváztartó csavarokat dugtam át és belekapattam a lendkerékbe és volt egy menetes furat középen,ebbe egy hosszabb csavart tekertem be,így nyomta el magától a tengelyvéget.
Szelidi-tó: én fog sincs,h megyek-e vagy sem,beszélek Goofyval is és kitalálom.
Eladó Menesztője nincs valakinek?
Sziasztok.Valaki nem tud véletlenül eladó 28as karbit mitóra?Sürgös lenne!Árban olyan 8-9 ezer körül.
énis 180van vagyok sztem igazán szépen nézek ki rajta
nem kicsi az
Köszi:D:D:D:D
Ne aggódj nem oylna alcsony azért:D Én is akörül vagyok, sztem nem néztem ki egy evon se hülyén:D
Csak azért kérdeztem,mert én kb. olyan 180 cm magas vagyok....és, h nem lennék-e túl nagy arra a motorra....? Nem mutatnék rajta hülyén?
A karbin:D Am a jobb oldalán van 2 csavar az egyik alatt rugó van az az alapjárati, meg előrébb van egy kis lyukban mégegy csavar az a levegőmennyiség szabályzó.
ja még van egy tökéletes Power nyelv is!
Zsír új Mito henger+hengerfej!Eladóóóóó
Valaki!
Hol vannak a karburátor állito csavarjai és meikkel mit kell állitani?
Köszi:D
Hát most kinek mi a sokkal:D Rövidebb meg némileg alacsonyabb....
Fejidom kicsivel, bár egymás mellett a kettőt még nem láttam. :D
Sziasztok! Lenne egy kérdésem... a Cagiva Mito Evo (csíklámpás) sokkal kisebb,mint a sima Cagiva Mito(kereklámpás)?
OK:D:D:D:D:D:D:D
És hogy lesz az jön miocival a disoba aKi nem iszik és cipeli a többit vagy mi xd :D
Eladó!

Zsír új mito henger!
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Van ott egy Fregatt nevű elég igényes disco... a bárpultos kiscsaj nagyon rendes és olcsó a pia is... sztem meglátogathatjuk majd azt is..
Aug. 16án Szeliditó, Jah és próbálj meg lehetőleg 2napra:) azaz 16-17:)
Hello
Én mennék nem tudom innen ki jönne de én biztos hogy megyek csak mondjátok hogy pontosan mikor hova és menyi:D
Köszi
Randy ha vagyool, msnen irj már rám! Lendkerék lehuzó ügyben kéne kis help!
Hello mindenkinek! Szükségem lenne egy mito elsőfelnire Ha valakinek van eladó vagy tud intézni akkor írjon!