Úgy gondoltuk hogy ha csapat ban jöttök ne mfognak Kiszedni titkete max az elsőket veszik Ki sorbol akinek meg legyen papírja ennyi és ha már lent vagyunk 20-30 mocival :D nyomunk pár kört a városban vágyonkodunk a csajoknak xd :D jó lsez DE csak óvatosan ha valaKi ivott ez hülyén hangzik de le kell majd adni a motjra kulcsát! szépen elrakjuk nem lesz baja csak ne legyn baleste stb. ÉSSZEL skacok ;)^^
NAh SRÁCOK meg van az új terv először is jöhetnek más mocival is ! Az az új terv hogy mindekkI ír nekem : mukika009@hotmail.com ravagy fahee nak a :fahee@freemail.hu ra Ki jönne és háyn személlye mert úgy tervezzük hogy legyen 2 napos piálós sütögetős nagoyn olcsón vannak sok férő helyes diák szerű szűllások saját kertel amit belhet zárni, kis sör tűz stb...! nem nagy költcség ha megyünk személyek 30-40 en és nem csak mitos jöhet oylan is akinek cask volt mitója sőt Rs esek is jöhetnek! légyszíves írjatok hogy hányad tudtok jönni és KIvel hány ember jön hogy össze tudjuk kaparni !
SZtem a rendszám nélkü lelgyen a legekvesebb tölünk is 2en jönnek ugy... Nem hiszme h leállitanának minket meg hasonlók:)Hát sztem jöhetnének mások is... Ileltve 2napra kéne ha már egyszer ennyit lemegyünk....
Békés megyéből 2 fő biztos de lehet hogy 8-an megyünk csak még a többieket nem kérdeztem meg.. jöhetnek más motorral is? Am azt hogy gondoltátok h bevédjük a rendszám nélkülieket?
hello:
már be van csomagolva féklámpakapcsoló hétfön fel adom .kedden oda ér.
van szarintem 17-es jó állapotu gumi 3-5eft között ha érdekel csinálok képet.
Passz:D Gondolom vmi tuning gyutjást ért ez alatt... Hát nyitott hengernél gondolom meg h levan kötve a power, vagy h nem 15lovas verzió?!:O... Bár egy képet kietehetett volna ha akkora tuning...
Értem.
Majd szólsz hogy mi a helyzet !
Csak a hüvelyezés került 15 ezerbe!
Tényleg tökéletes ,hengerfej,power nyelv,gyürük hozzá új Vertex gyürüket adok 3 db ot.aminek db-ja 2500 ft volt.
mika83!Már értem miért nem adod olcsobban.sajnos már rég voltam kiscsávo,de jo volt még akkor.ha gázos a hengerem nagyon akkor irok,ha kell alkudni nem engetc ugyse.
már be van csomagolva féklámpakapcsoló hétfön fel adom .kedden oda ér.
van szarintem 17-es jó állapotu gumi 3-5eft között ha érdekel csinálok képet.
Mi az a fokolt gyujtás, meg nyitott henger stb. Beszívott az ember, vagy csak még fómumon nem volt ilyesmi téma
Majd szólsz hogy mi a helyzet !
Csak a hüvelyezés került 15 ezerbe!
Tényleg tökéletes ,hengerfej,power nyelv,gyürük hozzá új Vertex gyürüket adok 3 db ot.aminek db-ja 2500 ft volt.
blokok,váltok,kuplung,henger,hengerfej,föten
gely,gyujtás,karbik,telok,
idom szettek,lámpák, ülések,MAGYAR PAPIROS VÁZ,müszerfal,kormány kapcsolo ..........szinte minden van.
érd:705377495