Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok ez csupa csupa jó ötlet... a kulcsos nevetséges de tudjátok még ha baleset nincs de van ZERO TOLARENCIA! vegyétek figyelembe...
Úgy gondoltuk hogy ha csapat ban jöttök ne mfognak Kiszedni titkete max az elsőket veszik Ki sorbol akinek meg legyen papírja ennyi és ha már lent vagyunk 20-30 mocival :D nyomunk pár kört a városban vágyonkodunk a csajoknak xd :D jó lsez DE csak óvatosan ha valaKi ivott ez hülyén hangzik de le kell majd adni a motjra kulcsát! szépen elrakjuk nem lesz baja csak ne legyn baleste stb. ÉSSZEL skacok ;)^^
NAh SRÁCOK meg van az új terv először is jöhetnek más mocival is ! Az az új terv hogy mindekkI ír nekem : mukika009@hotmail.com ravagy fahee nak a :fahee@freemail.hu ra Ki jönne és háyn személlye mert úgy tervezzük hogy legyen 2 napos piálós sütögetős nagoyn olcsón vannak sok férő helyes diák szerű szűllások saját kertel amit belhet zárni, kis sör tűz stb...! nem nagy költcség ha megyünk személyek 30-40 en és nem csak mitos jöhet oylan is akinek cask volt mitója sőt Rs esek is jöhetnek! légyszíves írjatok hogy hányad tudtok jönni és KIvel hány ember jön hogy össze tudjuk kaparni !
Ne izélj Békésből jönnek nekik is közel 300:) Nekünk is 250! Az az egy óra ne legyne már ekokra probléma:)
Mennék én is szivesen, de messze van 350 km
támogatom!
SZtem a rendszám nélkü lelgyen a legekvesebb tölünk is 2en jönnek ugy... Nem hiszme h leállitanának minket meg hasonlók:)Hát sztem jöhetnének mások is... Ileltve 2napra kéne ha már egyszer ennyit lemegyünk....
Békés megyéből 2 fő biztos de lehet hogy 8-an megyünk csak még a többieket nem kérdeztem meg.. jöhetnek más motorral is? Am azt hogy gondoltátok h bevédjük a rendszám nélkülieket?
CSinálj képet többről is és lehet h azt is küldheted..
tuti nem leszünk 20-an
Oké, oké! Csak egy pontos létszámot összekéne szedni mert ha leszünk 6an akkor nem érdemes:D De ha már kb. 20an akkro az faszás:D
Bp.2 fő
HA JÖTTÖK SZELIDI TOH-oz TALIRA AKKOR én is ki kurulok valamenyik mitomal.
hello:
már be van csomagolva féklámpakapcsoló hétfön fel adom .kedden oda ér.
van szarintem 17-es jó állapotu gumi 3-5eft között ha érdekel csinálok képet.
Am. Kik jönnének Aug. 16-án akkor erre a talira? Mert csak ugy lenne érdemes ha tényleg elég sokan lennénk!
Helló Misoc! Elküldted azt a kis szart? Hallod a képen láthato Miton a hátsógumi mennyi? Állapota? Vevő lennék rá..
Ja szerintem is ha ennyire frankó, akkor egy fotót megérdemelne.
Passz:D Gondolom vmi tuning gyutjást ért ez alatt... Hát nyitott hengernél gondolom meg h levan kötve a power, vagy h nem 15lovas verzió?!:O... Bár egy képet kietehetett volna ha akkora tuning...
Mito
Mi az a fokolt gyujtás, meg nyitott henger stb. Beszívott az ember, vagy csak még fómumon nem volt ilyesmi téma
Eladó a Mitom korrekt áron! link
Értem.
Majd szólsz hogy mi a helyzet !
Csak a hüvelyezés került 15 ezerbe!
Tényleg tökéletes ,hengerfej,power nyelv,gyürük hozzá új Vertex gyürüket adok 3 db ot.aminek db-ja 2500 ft volt.
Szevasztok!NAh jo helyet mondtam nagyon jo a szelidi-tó-én is Dunaújvárosnál csatlakoznék.
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK:
blokok,váltok,kuplung,henger,hengerfej,föten
gely,gyujtás,karbik,telok,
idom szettek,lámpák, ülések,MAGYAR PAPIROS VÁZ,müszerfal,kormány kapcsolo ..........szinte minden van.
érd:705377495
mika83!Már értem miért nem adod olcsobban.sajnos már rég voltam kiscsávo,de jo volt még akkor.ha gázos a hengerem nagyon akkor irok,ha kell alkudni nem engetc ugyse.
Remélem addig elkészül az enyém is:S Aug 16. Szeliditó