Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ Aprilia RS125
http://www.hasznaltauto.hu/2200920_aprilia_rs_2004
vagy
h
ttp://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460

Érdeklő
dni telefonon, itt a fórumon, vagy az adatlapomon megtalálható e-mail címen.
spirált evihoz
valaki!
Sco de hogy eladd nekem a Mitod amég nicns Mitos tali :D végre akarok veled is motorozni úgy hogy megy a mitom...:D
vn egy km órám lehet vinnim mittom én 3-4 be ha kől
Hát akkor Skacok valami jó helyszín a Cagvia MITO találkozóra? :D Figy Primások is jöhetnek stb supercity minden cagivát szívesen fogadunk :) szerintem agusztus 16án szombaton kéne addigra kapok pl fizut stb :D. nah mit szóltok reakcókat gyereke Fahee és Nekem lehet írni minden mennyiségben várnk msnt emailt stb...:) zóljatok minden Cagivásnak legyünk mint állat :D
Csáó, szerintem csak felújítottat szabad venni. Ezeket a motorokat ugymond fel kell újítani egy idő után. Scoefield-ot mi már ismerjük fórumról és neki tényleg fel lett újítva a motorja. Nem tudom mennyibe árulja, de ő csinált egy generált rajta.
Két lehetőség van:
1. veszel egy drágát, ami felvan újítva, esetleg egy közepesen drágát, amire azt mondják, hogy fel lett újíatva
2. veszel egy olcsót, aminek csak a motorja van ki és felújítod. Egy fullos motorgenerál, ha hengert (0 km-es) is cserélni kell, akkor kb. 100 000 Ft, de ennyiből tényleg van egy "új" motorod (ami biztos).
Szóval tudja a fene. Aki nem akar szerelni, nem vesz 2T motort. Egy biztos, ha ilyet veszel, hidd el, hogy költséges!
Hali mindenkinek! Fahee cimborámnak már említettem de mondom nektek is h valahogy nem jó helyen lenne az a Mitos tali! Valahogy megkéne keresni az ország közepét és ott koccanni hogy senkinek ne legyen messze vagy közel! Siófok innen Békés megyétől kb 400-450 km... az azért sok... oda vissza majd egy ezres.... Mennénk kb 8-10-en ha kicsit közelebb lenne! Köszi a megértésetek! És valami megoldást kérek!
Helló
A légszürö az biztos kell ne add el senkinek!
Szerdán mondom hogy mikor küldjed! Jó?
A teleszkop meg a pénztöl fögg
Köszi:D:D:D:D
hello:
sajna idomot külön nem tudok adni, ha nem idom szettek vannak:
-30eft gyári
35eft luky-s
km ora=5eft
km ora hajtás=5eft
hello:
benzin csap=4eft
delorto 28-as=8eft
gyári telo ami nem folyik és nem dob fel tökéletesenem müködik=8eft
és egy komplet levegö szürö ház+szürö+gumicsö=5eft
a felnik hogyért?
Helló nekem a hengerben lévö power nyelvem van eladó 5 ezerért a Tiedé!
Jobb oldali idom ami a hütönél van mit kérsz érte?Kilométerora+hajtásért?
jahh és ma 235km-t tettem bele minden gond nélkül -az már majdnem Budapest-Pécs távolság
Nézz meg több motort isa de vigyázz mert az időnként felbukkanó forumozók is képesek rádsózni a szar motorjukat !Tisztelet a kivételnek!
Már nem 1 alakalommal kellett itt rinyálást végigolvasnom :(
Velem beszéltél telefonon
Az én mitomat nézted ki
Vasárnap kész lett de most erősen gondolkodom,hogy eladjam -e mivel elég sokba fájt nekem a hengercsere
Szeva!A csapot mennyiért adod,?És karbid mekkora van és mennyiért?
Hali! Ittvan az enyém! Erre csak ráülsz és mész! Tökéletes állapot! Adatlapomon találsz képet és egy msn-címet ha érdekel vegyél fel és az árat megbeszéljük!
Köszönöm a válaszodat.
Kinéztem egyet ami most lett felújítva. Kb. hány km a bejáratás, egyáltalán szabad így venni? Bp-ről Pécsig szerinted vel lehet így hozni keréken? Eléggé félek nehogy szart vegyek...

Ha valaki tud rendszámos mito-t 330E alatt légyszi szóljatok
Köszi
Hello
Nekem a hátso teleszkop meg egy gyári légszürö kéne mindenestöl az menyi lenne és milyen állapotban vanak a cuccok?
Köszi
hello:
fékar=3eft
váltokar=3eft
plexi nincs.
hello:
van több blok is.
felujitott komplet blok=70eft
blok henger nélkül=30eft
Sziasztok! nekem egy komplett power szettre lenne szükségem,aki tud az sürgősen szóljon! :)
Szevasz Misoc! Kéne nekem hátsó fékkar sürgősen! Esésnél tört! Meg ha olcsón adod akkor válltókar, plexi ! Köszi a válaszod
az enyém nézte ki magának :)