Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Hát kocsikba is olcson adják a szalonautokat ahol csak az ajtokat csapták be egy párszor :)
Bizok benne itt is igy lesz hogy télleg ijen "olcso"
Megvan már a jogsim 2 honapja csak azokat keresek mocit... Frecciát néztem ki de ez azért jobb...
hát én neked szurkolok, csak ilyen téren nem vagyok optimista
mégis jó ez a szám . csak vezetékes.
holnap felhívom és kiderül mi a motor multja . mit keres egy tesztmotor egy használtmotor szalonban : )
Hát nemtudom egy probát megér......
általában a tesztmotorokat mindig filérekért dobálják el ...
meg azért adják el most mert msot jött a ávltotipus a 2008 as mito...
100 km alatt azért nem nagyon teszik tönkre a blokkot szerintem .. hát igen a bejáratás.... de még egy uj hengerszett esetén is jo ez az ár ... ha tényleg enyibe kerül .
ja mégvalami, gyerekek a csodákban ne higyjünk!
Nem tudok róla semmit, csak amit látok a hirdetésből.
100km-es tesztmotor? Hát először itt kezdődik a baj. Mármint hogy tesztmotor, meghogy 100km. A tesztmotorokat mindenki rúgja, vágja, ez kétütemnél nagyobb baj. Az meg hogy össz 100km van benne (a leírás szerint), főleg borzalom, hisz bejáratva tuti nem volt.
A 600ezres ár külön poén, nem tartom túl reálisnak. Senkinek nem érné meg ennyiért eladni egy gyk. vacsiúj mitot. Valami nagyon nem klappol ezzel a motorral, vagy csak valaki poénkodik a hirdetéssel. Szerintem nem véletlen nem tudod elérni a srácot....
Nemtud valaki valamit erről az eladó mitorol ?
A csávó rosszul adtam meg a telefonszámát a hirdetésben . Elmennék megnéznia mitot és ha jó megis vennénk ... de így... elsem tudom érrni .
A mito mellet állo robogok tipusát nem tudjátok beazonositani ?
hátha arrol is rakott el hirdetést és ott jol adta meg a számát .
KÖrbenézhetnél ott nekem is valami fasza olcsó hátsógumiért
Tel számom:0630/463-6373.
Na ez az a régi már nincs meg!
98 as Mító Henger Hengerfej. hibátlan még dugó nem járta a belsejét frissen van hüvelyezve tökéletes!
3 db Vertex gyürükkel!
20 Ezer Ft.
98 as évjáratú!=Cagiva Mító Henger+Hengerfej és 3 db bele való Vertex gyürükkel eladó!
20 Ezer Ft.
vkinek nincsen olyan gumija, ami összeköti a tankot a tartályokat meg azt a csövet.
köszi, plexit honnan lehet olcsón? ha drága inkább szépen lefújom:D
esetleg gyertya csere? hengerfejehz raktad h testeljen?
Cagiva Mito önindító 93as évjáratú eladó,érd.:06303855381,bhitch@freemail.hu.
Hello
Randy ha majd meg jön a csomag a spirálal együtt akor majd dobj egy üzit lécci köszi:D
Az miért van hogy egy deka szikrát nem ad a motor.Mi lehet a baja mert még szerelőnél nem voltam vele?!Mi romolhatott benne el?
8-10ezer
Mennyi a 28as karbi?
elemntem 1 csávóhoz aki olaszból hoz be gumikat és nálla volt
Kevés erőnövekedés,de jól be kell állítani,a fogyasztás is növekedni fog,de 34-esnél nagyobbat ne rakj rá
És mi van ha nagyobbat teszek rá?
...
Dellorto PHBH 28
sziasztok.Melyik a gyári karbi mitora mert az enyémen 25ös van!szerintem kicsi rá