Sziasztok
Segítséget szeretnák kérni!
Aki esetleg tudna egy Cagiva Mito 1993-as típusó motorkerékpárhoz első féktárcsát ami jó állapotban van és nem kotyog az írjon rám.
Ha kell a power nyelv személyesen vagy postai utánvétel jó neked?
Sajna csak a power nyelv van meg tökéletes.5 ért adom.
Van ÖNINDÍTOM is 5 ért !
Hengerfej 5 ért!
Henger 56 os méretü 19ezer ért frissen van hüvelyezve dugó még nem járt benne!.
azért mert 70 ről volt szó és nekem is csak szombat este telefonáltak,hogy mennyi pénzt vigyek magammal :(
Röviden ennyi !
Azért ha nem hisztiznél tovább adnék 1 jótanácsot ! Gyorsba ne vegyél motort soha!
és nem is 500 lenne
No sok sikert a motorvásárláshoz!
Mondhattad volna már előre hogy emelkedik az ára. Én gyorsan akartam szerezni egy motort a nyárra, felhívtalak, azt mondtad az ár fix. Elhiszem hogy tényleg sokba volt, de miért nem tudtad előre azt mondani, hogy most 330, felújítás után ~500?
Na mindegy nem akarok ezen lovagolni. Remélem találok olcsóbban, ennyit tényleg nem akarok adni egy 125-ösért.
Jó motorozást scoefield!
Ha egy évet vársz akkor az enyémet elviheted 350ért:D (közel 550be lesz bewnen ha elkészül:S:D) Am. hengeremet ma hoztam el 3századot honoltak rajta...
nézd,az enyémen most új henger van amit nem sokan mondhatnak el a magukéról sajnos mert elég drága+prox dugó + csapágyak -szimeringek,membrán -most tetettem rá egy új gumát is ,a mikuni karbiról már nem is beszélek és egy 150-t tettem ki vasárnap érte amiben csak a henger dugó membrán meg a guma volt!Elötte szintén egy 100-as volt szal annyit nem tudsz szerintem kiperkálni érte amennyiért eladom :(bár ha veszel egy relatív jónak mondottat és még ráversz egy 100 ast akkor u.ott vagy
Néz meg többet is és ha nem vagy biztos benn,hogy azok totál jók akkor jelentkezz!
Szerelőt vigyél magaddal vagy 1 mito tulajt mert sok a gány megoldás a mitokon sajnos :(
Ne csináld már ezt velem, én már tökre meg voltam győződve hogy meg fogom venni!
Nem akarok genya lenni, tudom hogy sok munkádba van a motor, de direkt kérdeztem a telefonon hogy az árban benne van-e a felújítás! Egy pesti apriliás már átbaszta a fejemet, amire több hetem ment rá.
Légyszi gyorsan döntsd el!
Akkor elküldöd nekem a légszűrő házat meg a többi cuccot hozzá?
Ha meg van még!
Irj és írom a cimem!:D
Köszi
Segítséget szeretnák kérni!
Aki esetleg tudna egy Cagiva Mito 1993-as típusó motorkerékpárhoz első féktárcsát ami jó állapotban van és nem kotyog az írjon rám.
Ha valakit érdekelnek a jó alkatrészek ezek maradtak már csak meg!
Sajna csak a power nyelv van meg tökéletes.5 ért adom.
Van ÖNINDÍTOM is 5 ért !
Hengerfej 5 ért!
Henger 56 os méretü 19ezer ért frissen van hüvelyezve dugó még nem járt benne!.
Röviden ennyi !
Azért ha nem hisztiznél tovább adnék 1 jótanácsot ! Gyorsba ne vegyél motort soha!
és nem is 500 lenne
No sok sikert a motorvásárláshoz!
Na mindegy nem akarok ezen lovagolni. Remélem találok olcsóbban, ennyit tényleg nem akarok adni egy 125-ösért.
Jó motorozást scoefield!
Néz meg többet is és ha nem vagy biztos benn,hogy azok totál jók akkor jelentkezz!
Szerelőt vigyél magaddal vagy 1 mito tulajt mert sok a gány megoldás a mitokon sajnos :(
ára:44990.-ft!
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-5
45-3546
Tetszik a mito-d. Írjál róla, és küldj képeket e-mail.: mrgarryson@gmail.com
Milyen messze vagy Pécstől?
Jön közületek valaki julius 5.-én madarasra Mito val?
Gyertek mert a multkor is csak 2 mito volt (az enyémmel együtt)!
Na csá!
Nem akarok genya lenni, tudom hogy sok munkádba van a motor, de direkt kérdeztem a telefonon hogy az árban benne van-e a felújítás! Egy pesti apriliás már átbaszta a fejemet, amire több hetem ment rá.
Légyszi gyorsan döntsd el!