nem hiszem el. mostanába nem szeret a mitocskám. meg van hülyülve a gyújtásom. ma voltam vele szeretlőnél h belőjjük a gyújtást, erre magas fordulaton minden fasza de amikor vissza esik. akkor huh megkergül... 180° ot fordul a gyújtás és kivan, leálla motor stb... volt már vkinek hazsonló? a szerelő szerint a vezérlése ment el. én megmár nem tudom:D
Egy vajszínű robogóval?
Biztos hogy nem én csakis beöltözve megyek mindenhová.
Az a klónom lehetett hiába mondom neki hogy öltözzön fel motorozáshoz nem hallgat rám.
Hali !
Az lenne a kérdésem,h tud-e vki vmi megbízható és jó szervízt itt Pesten? Vki csináltatta a gépét a Váci úton,de elfelejtettem h ki és hol pontosan :)
THX
érdeklődők vannak de semmi komoly eddig.. jah egybe van a gép, végülis ha nem viszik el ak haszálom mer nincs vele semi gond,leeht motorozni vele.. hát rendsázmot ugy tok ,h 30ér rendszámos váz és blockfél ami ppairos.. átkel dobni és kész... hát ha vki megvezsi ak áritani ugyis kell,szval ugy 30+ müszaki az 6..
Srácok az a problémám hogy a powerem nem nyitott ki, a powermotornál lecsavaroztam a villanymotor házát, kicsit megtekertem, és azóta amikor ráadom a gyújtást a power folyamatosan kinyit bezár, tudna valkai segíteni h mi okozhatja a zűrzavart?
Hihetetlen,hogy még mindig nem vitték el,pedig a leírás és képek alapján nagyon egyben van :O
Rendszám az ilyen 100 ezres meló vagy már volt itthon forgalomban?
45eft tudok adni.
váz,blok biléta,rendszám,törszkönyv,forgalmi.
Sürgös lenne nagyon!
érdeklődnék h gyújtás elektronika van e? tudod ami alatt vannak a kábelek a váon. és ha van mennyibe megy egy olyan. köffe
Biztos hogy nem én csakis beöltözve megyek mindenhová.
Az a klónom lehetett hiába mondom neki hogy öltözzön fel motorozáshoz nem hallgat rám.
Az lenne a kérdésem,h tud-e vki vmi megbízható és jó szervízt itt Pesten? Vki csináltatta a gépét a Váci úton,de elfelejtettem h ki és hol pontosan :)
THX
blok,henger,karbik,telok,papiros váz,hütö,fékek,idomszettek,lámpák,
müszerfal,gyujtás
kapcsolo,tank stb.................
Rendszám az ilyen 100 ezres meló vagy már volt itthon forgalomban?
És nem népmotort készítettek anno a japánok evvel a csodával, hanem egy versenytechnikát dobtak ki utcára...
OLYANJA, és 3henger 2 ütem.