Na sikerült szétkapni a hátsó kereket. Elszált a lánckerék. Kellene új lánckerék, ami azon van, meg az a gumi alátét. 41es lánckerék votl rajta. Sürgősen kellene új! Szoljon már akinek van! Milyen árban lehetnek ezek?
Kibaszás, tegnap megcsináltam az első telót, fasza lett, olaj már nem folyik. Elmentünk haver robogójáért, megállt neki 2 falu között, eltolta ismerősig, ott beröffentettük, elindultunk haza, erre az enyémről leesett a lánc, és a lánckerék meg ferde mint a kurva isten. Most próbálom szétrobbantani, csak a keréktartó tengely úgy meg van húzva hogy egyenlőre még nem sikerált kivenni. Remélem nem kell hozzá semmi, de ha az a gumi tartó szar ment szét, akkor az van valakinek eladó? Új jó lenne, de csak ha az ment szét!
Ujjujj nagy baj van,nekem hiányzik a kis vas lemezecske is,amire rakni kell a motort.Egy csatlakozót már helyre raktunk,csak van még egy kis kör alakú saru,ami üresen maradt a Power elektronikánál(kék fehér csíkos).Nem tudom oda sajnos milyen színű vezeték mégy,mert kókány állapotban vettem a motort és kivolt szaggatva az összes csatlakozó.
Kicseréltem a teleszkópolajat. 7,5 W-s Agip teleszkópolajat vettem bele, most ezzel még elég kemény, pedig a legpuhábbra állítottam. Milyen fékolaj való a mitoba? És mennyi kell az elsőbe meg hátsóba összesen?
Megvan!
Szervo-motor:
- 1db 4es csati: piros+narancs+kék+fekete
- 1 db 1es : sárga
Ez a 2 a dobozra(power e.) van kötve,a doboz további cuccai:
- 1 db 2es: narancs+feketefehér kékfehérbe ami a dobozba megy(gyújtáselektronika)
Vigyázz,mert ha vmi gebasz van a vezetékezésben akkor azonnal tönkrevágja a dobozt,pont 2-3 hete nyírtunk ki egyet... lutri,sok szerencsét hozzá!
A kábelek asszem kiadják magukat,hogy hova kell dugdosni,ha nem, szólj!
Cső Srácok!
Most vettem a Mitomba Power elektronikát és Power motort.Eddig nem volt benne,gondoltam most pótolom.Valaki tudna egy képet küldeni hogy hová kell rakni az elektronikát és a motort hogyan kell felfogatni: nekem csak a hengeren a power van meg , meg a bowdenek állnak ki belőlle.
Előre is köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/2192283_cagiva_mito_2005