Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladósorba került barátnőm Mitója. Tessék megnézni, piaci ár alatt...

http://www.hasznaltauto.hu/2192283_cagiva_mito_2005
Eladósorba került barátnőm Mitója. Tessék megnézni, piaci ár alatt...

http://www.hasznaltauto.hu/2192283_cagiva_mito_2005
menesztő néven keresd,de azt nem tudom hol :)
Na sikerült szétkapni a hátsó kereket. Elszált a lánckerék. Kellene új lánckerék, ami azon van, meg az a gumi alátét. 41es lánckerék votl rajta. Sürgősen kellene új! Szoljon már akinek van! Milyen árban lehetnek ezek?
Ilyenfajta motoros turákat elbinék Jah, és akad egy kis kompreszió
Kibaszás, tegnap megcsináltam az első telót, fasza lett, olaj már nem folyik. Elmentünk haver robogójáért, megállt neki 2 falu között, eltolta ismerősig, ott beröffentettük, elindultunk haza, erre az enyémről leesett a lánc, és a lánckerék meg ferde mint a kurva isten. Most próbálom szétrobbantani, csak a keréktartó tengely úgy meg van húzva hogy egyenlőre még nem sikerált kivenni. Remélem nem kell hozzá semmi, de ha az a gumi tartó szar ment szét, akkor az van valakinek eladó? Új jó lenne, de csak ha az ment szét!
Ujjujj nagy baj van,nekem hiányzik a kis vas lemezecske is,amire rakni kell a motort.Egy csatlakozót már helyre raktunk,csak van még egy kis kör alakú saru,ami üresen maradt a Power elektronikánál(kék fehér csíkos).Nem tudom oda sajnos milyen színű vezeték mégy,mert kókány állapotban vettem a motort és kivolt szaggatva az összes csatlakozó.
Mikor lesz már vmi a motorból Ha kész van szólj és találkozunk.
Dobjál fel képeket a motorodról, meg töltsd ki az adatlapod. A köz érdekében

Üdv.: Laci
nincs semmi
am kurva nehéz jo állapotu csonkot találni ezekre
Akkor sorry!
bocsi de ez már az én szivocsonkom ami holnap megis érkezik a 34 es dellortoval
Erre kérdezz rá azt írja 38-ig jó!szívócsonk az eladó Mitogeri őt lehet hogy itt vagy msn-en is eléred!
szevasztok nem tud vki 34-es szivocsonkot 160-as polini hengere?aki tud az irjon már itt.elöre is köszi
Dot4 kell bele. Én 10W vagy 5W-s motulon gondolkozom majd, cska nem tudom emlyik lenne a jobb...
Sima fékolaj, amit a kocsikba is használnak, jelölve van, h meddig kell önteni.
Kicseréltem a teleszkópolajat. 7,5 W-s Agip teleszkópolajat vettem bele, most ezzel még elég kemény, pedig a legpuhábbra állítottam. Milyen fékolaj való a mitoba? És mennyi kell az elsőbe meg hátsóba összesen?
Van-e különbség a Freccia és a Mito hengerfej között? A 200H kivül.
Megvan!
Szervo-motor:
- 1db 4es csati: piros+narancs+kék+fekete
- 1 db 1es : sárga
Ez a 2 a dobozra(power e.) van kötve,a doboz további cuccai:
- 1 db 2es: narancs+feketefehér kékfehérbe ami a dobozba megy(gyújtáselektronika)
Vigyázz,mert ha vmi gebasz van a vezetékezésben akkor azonnal tönkrevágja a dobozt,pont 2-3 hete nyírtunk ki egyet... lutri,sok szerencsét hozzá!
A kábelek asszem kiadják magukat,hogy hova kell dugdosni,ha nem, szólj!
Cső Srácok!
Most vettem a Mitomba Power elektronikát és Power motort.Eddig nem volt benne,gondoltam most pótolom.Valaki tudna egy képet küldeni hogy hová kell rakni az elektronikát és a motort hogyan kell felfogatni: nekem csak a hengeren a power van meg , meg a bowdenek állnak ki belőlle.
Előre is köszi!
komolyan érdekel=40eft
alatta nem tudom adni.
2-honapja járt le a müszaki rola ,szoval nincs tartozás rajta.
45? Az egy kicsit húzós! Máshol 30 körül van! Ja és a váz gondolom csak az ovális fővázat jelenti! Ha 30 ért adod érdekel!
hello:
komplet idom, szetteim vannak:fej+oladal idomok+hasidomok+farok idom=30eft