Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez vicces Egy szakértő, aki még nem ment rs-el
szerintem egy igazi mító amiben jól müködik a power szerintem lenyomja az Rs-t !
Haveromnak is van rs 125 de sokkal gyengébb mint az enyimé!
Csőcső! Holnap elnézek ha otthon leszel!
cső dávid.Józsi vok ha tudsz vmikor lejöhetnél megnézném a mitodat.
Nekem is lefényezhetnéd olcsópénzért... Ma fikáztam el vele.. Am nincs valakinek egy pár eladó indexe? Ha gyári akkor elég csak 1 db.... Köszike
én még nem mentem soha evoval, de haveromnak volt mind2 és az rs-t azért bikábbnak érezte. mitot meg inkább nyomatékosnak.
jó hogy lenyomja az EVO az Rs-t!
Apriliát ne hasonlítsad össze a Cagivával!
Szerintem a Mítok a legerösebek a 125 ös gyorsaságik között!100%!
Nincs benne még a forgalmiban de azt mondták hogy nem veszik szigoruan a szín változást max a forgalmiban átírják.
A 290 ezer az csak írányár!
Valami tapasztaltabb ember tkérdezek :
Egy gyári 2005-2006 os RS-t odaver egy Mito EVO ?
mik a gyári adatok végsebességre ? mert mindenhol mást irnak .
ja a forgalmi meddig érvényes?
HI! Már néztem több helyen is(hasznaltmotor,kepesmotor) nagyon tetszik,az árát kivéve.
Nekem a 250 ezer a maximum,ez tuti, több pénzem 1 ideig biztos nem lesz, a nyárra pedig kell a motor.
Ja még azt kérdezném h az adatlapodon először piros volt a gép utána sárgára festetted ez a változás benne van a forgalmiba is?
helló.
Nézd meg az enyimét ha jó és gyönyörü Mítót szeretnél venni!
Költségmentes állapotú!
Rendezett papíros(rendszámos 11kw-van a forgalmiban!
Nem írok róla semmit mert a képek magukért beszélnek szerintem!
Hi! Ha valaki esetleg nézte ezt a mitot akkor gyorsa felejtse el. link
én voltam megnézni,de kár volt 200 km-t utazni mert nem volt motorszáma az idomokon nincs festék,és töröttek is. A másik amit adna hozzá az meg 500 darabban van. Ja és aműszakija 26án lejár!
Remélem találok már 1 jótt én is 200-250ezer között.(ha valaki eladná szóljon)
Addig is mindennap olvasom a fórumot és remélem nemsokára én is 1 Mito tulaj lehetek.
Itt lakom a Hungaroring mellet .
nem jön valaki erre a mito evojával ?
még csak képről láttam mito evot . és kiváncsi vagyok hogy néz ki élőben meg mijen a hangja .
nem jön valaki hétvégén erre ?
nagyon megköszönném :)
örülök hogy megérkezett a fúvokám végre.bocs hogy kicsit késett az áru.remélem jó lessz vele nekem is 160 as lett bele rakva és jó lett a kicsi.remélem nem lessz belöle semmi a rendör feljelentéséböl és megveszi a mítómat.
Helló!Már nincs meg a gyári légszüröje csak mitoé vfgan ha az jo akkro az 4ezer Ft
akkor - aki
Hülyeség,de akkor megy arra vigyázzon a vasúti átjárónál,kocsit néztünk uott és 100 levezetett km után a szalon mellett basztak meg a rendőrök :D
Sziasztok !
Na megérdeklődtem azt a 0 km es mitot :)
a mociba télleg 100 km van és mindemn igaz csak az ára nem . A motor 600 ezer ft ez igaz . De erre még rájön 200 ezer ft nyi regadó meg stb..... tehát 800 ezer fotirntodba lenne kb a motor . ha megnézed hogy a motor 1,2 milla körül mozog akkor nem is annyira vészes . Én 600 ezret adtam volna érte de 800 at már nem . Akit érdekel az megkérdezheti a 06 74 501060
a moci siofokon van egy Chevrolet szalonban .
Gyári ferrari piros mito evo .
Ma megjött a fúvóka, nemsoká bele is szerkesztem, kíváncsi vagyok hoyg mit alkotm ajd vele!
Oksa
nekem kéne!
szürö is benne van?
Mond hogy hogy tudod el juttatni aztán jöhet!
Köszi
Hello
A légszüröt menyiért adod?
mert nekem kéne gondolom gyári! nem?ű
Köszi
A feljelentésből sztem se lesz semmi... legalábbis errefele nem lenne:D
segítsetek már, gyújtás beállítás kéne, gyári adatok. köszi
mikka ha a kölyök 18éven aluli akk smi nem lesz a feljelentésből de gondolom 18aluli mert a rendőr csekket adott volna neki ha betöltötte. a feljelentés elmegy a szabálysértő előadóhoz és annyi az meg nem tud mit kezdeni vele ugyh nyugtazsd meg a gyekeket és vedd rá a mocidra