Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz randy de lehet már megoldodott az ügy
OKé, köszi
wolfy_dj@freemail.hu itt az msn címe,keresd őt!
Wolfy-nak van, ő pesti,asszem 10-ért adja a komplett blokkot
zxr 250 fórum
enyémbe 133400 van óra szerint Én max mióta megvan 700 km t raktam bele.
Holnap tuti ott az árum.
részéről csöcs mert kapott egy feljelentést ha nem bírja idöben elintézni.
Elvólt ájulva a hangjától és a fényezésemtöl!
Tetszett neki de megvárja hogy mi lessz a feljelentésből.
Jók a képeid!(föleg a csajok a Míton)
Gratula-)
VKI HELP !
mito blokkot vagy 7-es váltoja nincs vkinek ?
SEGITSETEK
42000 ? amikor megvettem akkor volt annyi most 50. ezer körül van benne
majd szolj
Enyémbe óra szerint csak 8000 van De vsz ez azóta került bele, amióta összetörték, és új műszerfalat is kapott. Az meg ha jól tudom kb 8 éve lehetett
Én nagyon kevésnél látok 30000-nél többet.. mind ilyen 22-25 e körül van....
Gyenge szopás... És amúgy megvették a gépet? Vagy elilyesztette a zseka a vásárlástól?
Nekem 56000 Ez a reális,mind vissza van pörgetve ami kevesebbet mutat tizenéves motoroknál...
Oké szólok majd a fórumon Amúgy nézem a te Mitoddal se keveset mentek.. 42000? enyémbe 43000 Szép szám azért..
törzskönyv,rendszám megoldható, robogo ebszámitás nem
hali
nincs törve.. szarvason található... tel: 06 30 66 55 176
andrisdavid ha megint jársz erre és jo lesz a mitom szolj és csapatunk 1üt
Törzskönyv? Rendszám? Robogó beszámítás?
Szevasztok!Elado egy cagiva freccia c-12-es egészben lakatrésznek,burkolatok fékek müszerfal kábelköteg,kerekek hátso gumi 100%-os elsö75%-os.elsö hátso lámpa.hütö,tank,karbi 28-as,légszürö.egyedül a blokk nincs meg. 55ezer Ft,akit érdekel irjon email: theworldismine01@freemail.hu
Szeva!Nekem van mitohoz gyári légszürö semmi baja nincs nekem sportlégszürö van azért adom el.ha érdekel irj 4ezer Ft
köszi szépen !
20×40×8 a főtengely szimering,csak 7-est fogsz kapni,de az is jó bele,csak vitonos legyen,ilyen barna színű,ne a sima fekete,kb 7-800 Ft per darab
Most nézem a képeid :O Gratulálok hozzá,ha jól látom te támaszottad fel a gépet,nagyon szép munka, le a kalappal És még rendszám is van :)
köszi szépen !
p
A teleszkó 35×47×10, a főtengelyét meg később megnézem,ha nem felejtem el még ma.