Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé meee szétbacod szegény motort, nem vigyázol rá...
Szégyeld magad
igen rájöttem h van olyan parkoló állás is,és aztis tomh akkor világít a lámpa,de ha még egyt fordítok a kulcson,akkor már nem parkoló állás,és legutóbb úgyis pilácsolt a lámpa.de ha megmozgattam a kábeleket akkor pl. már nem világított...mind1 majd iderül.

amúgy sztem pilács nélkül is tok gyorsulni,de most lehet h ott fogsz hagyni,mert egyre jobban csúszik a kuplungom :D szóval talán van esélyed ellenem,de nem biztos
Sziasztok!
Van egy cagiva w8 mocim és kellene hozzá fesz szabályzó,úgy tudom hogy a mitoé passzol hozzá ha valaki esetleg tud akkor irjon!
köszi
Annyiért szerezhetnél nekem is
nah felkerült az új gumma,télleg ráment a 160/60,elis fér midnenhol...
michlein pilot race gumi,alig kopott, nagyon jól tapad... és 3ezerér vettem:D
Nah a nagyon lefelébe nem fordul a kulcs,már próbáltam korábban.
igazából egyből leáll ha elengedem a gázt. és ha megszívja kicsit magát el se indul, mert gázzal nem indul. nem tudom mi van vele. a csavarokat hiába tekerem.
Voltam egyideig:) Váááh nagoyn szépen ksözönööm:D Jövök egy sörrel:D Am sikerült lehuznom a hegnerfejet cégnél volt kulcs:D
nem láttalak msn-en Fahee kollegina, ugyh itt a fejidomod,azóta már frankón fel is lett csiszolva
Ááá, csak mutatom, hogy a hüJétől is lehet ,,tanulni"
Oktatod a jó népet:D
jaja feladtam de csak 160 as fúvokám volt újban!
Szerintem jó lessz vele a géped!
Ma olyat mociztam végre.áááá
Mintha még nem láttatok volna motort

Van:
normál OFF Állás
gyújtás ,,felfelé" On talán
Zárt ,,lefelé"
és parkoló ,,nagyon lefelé"

Mito, freccia, mindegy milyen mindegyiken van

De ha nincs, szerintem az sem lesz tragédia úgy gondolom

Nézzed meg, újat fog mutatni a vasad
Még nem ért ide, de ha feladtad még múlt héten, akkor hamarosan úgyis ideér!
Az enyém I-es mito, és ha kormányzár után ttovábbfordítom a kulcsot, akkor a helyzetjelző ég!
Szeva na megérkezett már a csomagom?
160 as fúvokám?
Elküldtem a Címedre!
úgytom csak evo-nál van parkoló állás és akkor világít a helyzetjelző,ugyanúgy mint az autóknál
kormányzáron nekem nem világít semmi
Azért világít, mert nem kormányzárba rakod, hanem parkoló állásra... és a helyzetjelző a parkolófény te kölök.... Szabika Szabika, így akarsz gyorsulni Tesó?
én sajna nemtok semmit mondani, de nekem is ugyanez a gondom csak a tompítottal:S de nekem valószínüleg a kábelekkel lesz gond,ill valami éreintkezési hiba,mret amikor kormányzárat betolom rajta akkor néha világit a helyzetjelzőm,hiába veszem ki a kulcsot:S
SZtem vmi érintkezés lehet, mert hol ég hol nem... vezetékelés, esetleg az égő polusát eléri-e foglalat vagy nem...
Tud valaki mondani valamit a távolsági gondomra? (Amit lentebb írtam)
Alattad irták
Sziasztok!

Sűrgősen szükségem lenne egy Freccia hűtőre tűrhető áron,akinek van eladó az vegyen már fel msn-en.
Előre is köszönöm!

Üdv.
Szevasztok!Elado egy cagiva freccia c-12-es egészben lakatrésznek,burkolatok fékek müszerfal kábelköteg,kerekek hátso gumi 100%-os elsö75%-os.elsö hátso lámpa.hütö,tank,karbi 28-as,légszürö.egyedül a blokk nincs meg. 55ezer Ft,akit érdekel irjon email: theworldismine01@freemail.hu