Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső skacok:D
jön ma vki motorral vízzenére?:D
amúgy vkinek fölös kilóméteróra spirál? nekem eltépete:D
Gyári új mito henger eladó!
Ára:45eft
érd:06-20-545-3546
Üdv.!Eladó mitora II egy tűz piros faridom,és egy csomagolt új tank alatti idom Érd:06202941280

S.O.S Árban megegyezünk!
Cagiva mito vásárlása előtt állok.
Egy 94-es, frissen felújított gépre vetettem szemet.
Valaki fel tudná sorolni hogy mikre kell nagyon figyelni a használtmotoroknál?
Milyen kérdéseket kell feltenni?
Mik a fogyóalkatrészek, amiknek cseréjére számítanom kell?
Vannak-e típushibák, és ha igen, meg lehet-e előzni?
Milyen legyen a motorhang?
Egyenlőre ennyi
Válaszaitokat előre is köszönöm
sziasztok! Miton a delorto28-as karbin a levegö-keverék csavart menyire szoktátok állitani?teljesen be,és kettö és fél fordulat vissza?Köszi!
A munka dijat nem számolom anyag költség 35 ezerbe volt + az airbrash 36 ezer 70 be állt meg mert nagyon sok minden kellett hozzá.
ELADÓ talán még ma mert holnap jönnek megnézni.
Helló
Akkor valakinek légszűrő gyári van mindennel együtt ház+betét?
Mert kéne már nagyon köszi!
Irj ha van
:D
Benzinre mindenképpen szükséged lessz egy idő után

nembaj ha összerakják a blokkom rögtön rakom is vissza
hát inkább csonkolt-belezett :D
Pucér
Csáóka valszeg érdekelne avázad ha meg van még majd kérlek vegyél fel msn re és ma este21-22 körül érek haza és tudunk beszélni üdv címem: mukika009@hotmail.com
JUj de szép mennyiért féyneztetted a géped ?
Hát először is szedd le az előző tulaj által ráaggatott igánytelen matricákat! :D
Ahogy írták: power nyelv kb 5-6000 kmenként,jó minőségű olaj mindig (én pl Motul 710) gyertya: BR10EG, B10EG, BR10ES (olcsóbb,egyszerűbb) vagy uezek 9-es hőértékkel aztán ami időszakos a dugócsere-hónolás, ha vmi zörög - csörög akkor is járj utána. Meg ami más motornál is egyértelmű. www.motorosok.hu/szervikonyvek oldalon van teljes szervizkönyv
power-nyelv pucolása a legfontosabb
ha különolajzás be van kötve nézni kell hogy fogyik-e az oil mert hajlamos bemondani az unalmast!
az iet nem is mondom hogy lánc fujása mert az alapvetö mint a légszürö takaritása is
Hát pl mikor végezzek el rajta karbantarási feladatokat ?
mito160 !
amit küldött nekem mitogery csonkot az 1 husqvarna nak a csonkja és 38 mm ig jo! és mitora rámegy!
sztem vmi husqvarna kereskedésbe probáld meg mert itt nemigen fogsz találni
de az is biztos hogy ottse 3-4 ezer ft lesz
Szevasztok!NAgyon sürgös lenen egy 34-es szivocsonk mitora.3-4ezer körül aki tud az segitsen mert nagyon fontos.elöre is köszi
Pl.:? Konkrétan mire vagy kíváncsi?
Sziasztok pár hasznos dolgot szeretnék megtudni egy 1993-as Cagiva Mito fentartásárol,üzembentartásárol?
szkuli igy áll most a Mitom
Nos, szóval keresek menesztőt, ha jól tudom a nevét. A fém meg a gumi cucc is kéne!
Barátaim ezek a szép dolgok még mindig új gazdiát keresik!
A képeken a csaj nem eladó
Hoppá kétszer ment el...