Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Valaki tud nekem gyári légszüröt?
Olcson!
Köszi
Öcsém ma voltak a Mítomat megnézni lejött a gyerek persze bukót nem hozott az enyém meg nem ment volna rá a buksiára ment vele és pont a rendörök megállították bukó,papírok és a motor papírjai meg nállam voltak.fasza mi.
Ő kap egy feljelentést Én odaadtam a papírokat mert eljöttek hozzánk és nem szívoztak a mocival.
tuti hogy menni fog a 7 en a fuvoka mert beszéltem a postán és elkülték .
Oké.
A csomagolást a párom csinálta nem Én vagyok a zseni benne.
Sziasztok! Meg tudná nekem mondani valaki Mito l-nek a főtengely szimering és a teleszkóp szimering méretét? Előre is köszi !
A második a főfuvoka. De a powernek nagyobbnak kéne lennie (95)... Az első képen meg az a "sprayer" angolul legalábbis
Dunlop D209Gp gumi eladó!
110 ill 150es méretben páylán használtak teháta közepe majdnem új!
ára 30000/garnitura
első gumi van külön is d207, d207GP ára 6000!
továbbá van Dunlop Alfa gumi (új Rs eket ilyennel adják ki)
garnitúra 25000.- (110 ill 150es méret)
érdeklődni MSN vagy tel (20/5140810)
Postán is megoldható!
hali nekem van 1 hátsó gummám 160/70 17es még a kopásjelzőt nemérte el a gumi volt már javitva az árát megbeszéljük
Csak a dobot, vagy a rezót is el akarod adni? Láttam, hogy gyárit akarsz, esetleg cserélnél?
Na, szétkaptam a karbit! Hány fúvóka van a karbiban? Mert én 5öt találtam, de eddig csak 3ról tudtam. Alapjárat 65, Power 65. A főfúvóka melyik, a két kép közül? Csak mert az egyik 270es, a másikon meg nem lehet kiolvasni, mert a csavarhúzóval pont ott karcolták meg.
igen
És?
ez egy giannelli kevlár hangtompító!
Na hogy van akkor tartalékon a csap?
Milyen márkájú, sportkipuff? Mennyiért akarsz megválni tőle? Vagy esetleg egy gyárira cserélnéd, mert nekem az van?
Valakinek!
Nem kell a kipum?
Van egy kis gondja hogy tul közel rakták a hátso villához és egy kicsit meg koppott
De nem jukas!
Mert nekem kéne egy gyári!
Hello
Érdekelné egyeik barátomat a motor!
Kérdés merre van a moto?ára?Törve nincs?Van valami baja?
Vagy ha tudsz adj egy telefon számot és fel hivunk köszi:D
1x-2x jártam arra! Békéscsabai vok és haverokkal motorozgatunk
andrisdavid !
te szoktál debrecenbe motorozgatni ?
mert sztem a te mitodat láttam eccer
inkább a mitom venné meg vki... 200ér odaadom ha vkinek kell..felujitott block, uj hátsó gumma,uj aksi minden,nagyon patent
amugy van nekem még 1 másik gummám, monnyuk kissé kopott, de még határeset,fel lehet tenni,még a kopoásjelzők láccanak rajta..ha vkinek kel lvégszügség esetén,szóljon.. de am nézetek sztét neten,sok használt gumit hirdetnek
hát de nemtok én se ,csak van ez a csávó,elmentem hozzá és volt ott 1 ien gumi:D nem vok én gumigyáros ,csak szereztem 1 ien gummát
Nekem ennyire még nem vészes azért a helyzet, de már elég kopott nekem is, és ennyi pénzért jó lenne ha lenne, mert több nekem se nagyon van rá
De nekem még annál is komolyabban kéne mert már lassan 1 hete szöveten gurulok.. És nincs 35 ezer forintom egy új gumira.. Akkor szal mind2-őnknek kell..
Én is komolyan mondtam, hogy kéne!
Hy Fireball! Hallod nekem komolyan kéne hátsógumi! Ha tudsz szerezni pls jelezz msn-en ha feljössz még idén.. Vagy ha nem tudsz szerezni legalább a fickó számát tudasd velem vhogy Köszi
A benzincsap mikor van nyitva, és melyik állás a tartalék?