Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bázz a fejidomodat meg mindig effelejtem magammal vinni:S szolj már rám
Menesztőd van? Ez a két cucc kéne.
ezért mondom figy nekem még várnom kell amég Kifizetik az nsrt és utána okés az üzlet :) szerintem posta lesz :)
hali:blokk egyben ?ha igen:menyi?
üdv:driver
ez a mito nem eladó ? egyik ismerős szeretne utcai cbrje mellé vmi kismotort pályázni
CAGIVA MITO-hoz MINDEN összes alaktrésze eladó.
érd:705377495
Engem érdekel,aug 1-10 között nekem pont jó lenne,de lehet később is
Hello
Azt nekem miért csinálja a kuplungom hogy bárhova állitom nem emel ki rendesen egy kicsit fogja mindig a motrot?
Köszi:D
Ha a bowdenen nem tudsz már állitani akkr lamella csere (italmondo esetleg pinkmotors 15ezer körül vna egy szettt)
Hello
Valaki csere a kipumat egy jo állapotba lévő gyárira?
Irj ha kell:D
Látom Érdi vagy Én felviszem Alsónémediig ha jó neked az tölünk 35-40km.
Lejössz a 0-ról és a régi M5 ös ön jössz lefelé egy kicsit és ott is van Alsónémedi!
Okés.
Én benne vagyok az üzletbe hallod!
csak a henger hüvelyezés volt majdnem 20 ezer.
Hozzá való hengerfej tökéletes?
Power nyelv nem log tökéletes,önindító is mükszik.
Talizunk vagy postai utánvétel?
Pest-megyei vagyok de fél útig elviszem.
Ja meg van 0,5L Castrol Power1 olajom benzinbe való 1500 ért ! én az 1 L vettem 3700 ért.
hali
valaki nem tud valamit a kmóra spiráljáról h honnan lehetne szerezni nincs e valakinek elfekvőbe a mito-éis jó az evohoz vagy csak az övé?
hallod hát 20 ért én megveszem ezket egyybe :D
ÚJ cagiva mito henger eladó.
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
csapkod meg a fejét, lehet összevan rohadva nyomass rá egy kis fékolajat aztán lejön az
Helló.
Már csak egy tuti hengerem+Hengerfejem power nyelv_és egy jo Önindítom maradt meg!
20 Ezerért odaadom az egészet.
nekem egyre jobban csúszik a kuplungom...ilyenkor lamellákat kell cserélni vagy mit?ha igen azt hol tok rendelni és mennyibe kerül kb?
Nah sziasztok skacok! Fahee val rendezünk egy Mitos találkozót agusztus közepére azért most szólunk, hogy mindekinek legeyn ideje pénze stb... :) Siófokn találkoza az ország Mitos krémje :) pest és környéke találkozna az érdi m7 es lehajtónál lévő shell kútnál :) a Tatabánya környékét majd Fahee intézi kérlek jelezzétek ti is szóljatok minél több embernek és modnjátok hogy Ki érne rá jó lenne ha legalább 15 en találkoznánk és tartanánk egy jó Kis Mito talit :) És persze rendszámosok majd bevédik a papír menteseket :) megüynk csapatosan :P^^ha probléma megoldhatjuk nem m7 esen a közlekedést belefér nah várom jelenkezéseket :)Jöjjön ösze fényezés-idom hiűny nem gáz :P mennyen ja és persze TELI TANKAL INDULUNK:P
Hát gyerekek mától hivatalosan is be Mitoztam újra :D...:P 160 as pollini henger arrow rendszer dobbal ...:D íme kép isa Csibéről majd féyneztetni kell de belefér :)
Najó lehet anélkül is megoldom:)
hali
kellene nekem 1 spirál a kmórához sörgős lenne vagy valami tipp hol lehet kapi a mito-é is jó rá vagy csak az evo
Vki! A főtengely fogaskerekét mivel szeditek/szedtétek le?::OOOO MErt nekem 8barral a levegőskulcs nem hozta le:S MIndne ötletet várok sürgőőős!
Ezeknél a motoroknál odakell figyelni pl.:
- Power-re, mikor elfodítod a kulcsot szal ráadod a gyújtást akkor a power letesztel ad egy hangot (nézd meg valameik videómat azon is hallani.)
- Ha frissen felújított akkor kérdezd meg mit cseréltek benne( főtengely,főtengelyszimeringek, főtengelycsapágyak, dugó, gyűrű)
- A motor hangját akkor hallod ki igazán ha alapjáraton befogod a kipuffogó végét, ha a toroknál nem fúj ki akkor fulladni kezd a motor (ha kifúj sincs nagy baj csak lekell tömíteni), ez az egyik, meg hát szépen hallod a blokk hangját. Ha valmi csörög akkor arról akármit is mondhatnak nem volt felújítva rendesen.
- Telószimeringet néz még meg, ha olajos akkor azt is cserélni kell
- Világítást is nézd át rajta jól, lehetőleg minden működjön
- Forgalmiban nézd meg hány Kw-ra van beleírva mert ha nem 11Kw jó esélyed van rá, hogy rendőrök baszlatni fognak.
- Az olajzásra oda kell figyelni, az olajszivatyú hajlamos beadni a derekát "a nagyok" kiszokták kötni és keverik az üzemanyagot. Csak Fullszintetikus olajat rakj bele abból is jó minőségűt.
Kb. ennyi, lehet hogy nem mindent mondtam el de a többiek majd kiegészítik.....
Jól nézd meg mit veszel!

Üdv.: Laci
Hello
Mikor mennétek?
Mert akkor mennék veletek:D
Ha nem gond:D