Falsot sziv vszinüleg a szivótoroknál (az a gumi a karbi és a hengerközt). Amikro esik vissza a fordualt nem áll meg egy kicsit oylan 3ezer körül, és utánna áll be?
Sziasztok! ha a mitoba sport légszüröt teszek ,gondolom nem gáz?Sajnos a légszürö betét helyet az elözö tulaj rongyot tet.Kiszereltem egészet,és gumicsö+fém tisztithato szüröt tettem már jobb lett.Kmh +hajtása VAN VALAKINEK?
Mikka83 !
nem kötekedni akarok félre ne értsd
de a 2008 as evo henger nicasilos ugye ?
de akkor abba most hogyvan hüvely ?
akkor most azon nincs nicasil réteg ugye ?
Mítós Barátaim!Valakinek?
2008 as!Evó henger+hengerfej-gyürükkel(Vertex 3db)
Még dugó nem járt benne friss hüvelyezéssel Hibátlan 56 os méretü!
20 Ezer ft a henger+hengerfej és a gyürük ajándék.
Azt mondja meg valaki, hogy az miért van, hogy:
Egyszer felakpcsolom a távolságit, semmi fény. Gondoltam kiégett, kicseréltem, kipróbáltam, működött. Aztán rá 2 napra megint kapcsolom a távolságit, megint nem ég. Gondoltam nincs szerencsém, megint kiégett. Szétkapom nézem az égőt jó, visszarakom ugyanazt, ráadom a távolságit, ég. Azzal az égővel, amivel előtte nem. Amikor nem világít, akkor a relé csak kattog.
A relé lenne a szar?
Helló.
Az Én Mítóm a forgalmiban is meg a Törzskönyvében is 11KW-os!
Szóval ha valaki jó mítót akar venni amire nem kell rá költeni csak ajánlani tudom a sajátomat az eladás oka kinöttem és nagyobbat néztem már ki.
az faxa nagyon teccik a mocid meg minden! de még ki kell várnom az ősz közepét!1. azért h legyen pénzem elég.2. elkezdjek tanfolyamra járni (muterék csak úgy szálnak bele a moci vásárlásba h van rá papirom) mert csak mopedre van(egyenlőre)3.meg még a mocimra vevőt kell találnom az is beledom 200e-t. Jah egyébként úgy számolgattam 350e sokkal több nem nagyon jönne öszze!de köszzz örülni fog az az ember aki megveszi a mocidat!jo kis vétel lenne!egyébként láttam motor.hu-n csere érdekelhet!?
Gaboh itt az én mitom...Nagyon jó állapotban van mind motorikus és esztétikailag!Van rajta egy 120 ruppos kipufogo(jolly moto, ami a legjobb a piacon) akkor ezen túl fém fékcsöves!2002-es évjáratu minden papír megvan hozzá ami kell a forgalomba helyezéshez..Adok hozzá rengeteg alkatrészt vagy 2 idom garniúrát,mindennel együtt,két tankot,tank alatti idomok,oldal idomok,far idom(3db),fejidom (2db)!Karbon index + lábtartó + komplett hátsó fékberendezés(tárcsa stb....)Vacsi uj gumi van rajta(metzler m3 sport)Szval rengeteg alkatrész van hozzá és garantáltan minden müxik rajta Mindennel együtt 450.000 Huf!
Gaboh: az a mito ami hajdúszoboszlón van az nagyon felejtős. Képen szép meg minden de élőbe össze van törve és szinte semmi nem működik rajta valami nagyon szarul megy, szal az nagyon nem kóser gép
Nem akarom senkinek az üzletét rontani de gondolom szólok és megmentelek egy fölösleges úttól
Tel.: 20 294 1280
SORRY.
2002-től A0401-es számú hengerekkel árulták
nem kötekedni akarok félre ne értsd
de a 2008 as evo henger nicasilos ugye ?
de akkor abba most hogyvan hüvely ?
akkor most azon nincs nicasil réteg ugye ?
2008 as!Evó henger+hengerfej-gyürükkel(Vertex 3db)
Még dugó nem járt benne friss hüvelyezéssel Hibátlan 56 os méretü!
20 Ezer ft a henger+hengerfej és a gyürük ajándék.
Egyszer felakpcsolom a távolságit, semmi fény. Gondoltam kiégett, kicseréltem, kipróbáltam, működött. Aztán rá 2 napra megint kapcsolom a távolságit, megint nem ég. Gondoltam nincs szerencsém, megint kiégett. Szétkapom nézem az égőt jó, visszarakom ugyanazt, ráadom a távolságit, ég. Azzal az égővel, amivel előtte nem. Amikor nem világít, akkor a relé csak kattog.
A relé lenne a szar?
Az Én Mítóm a forgalmiban is meg a Törzskönyvében is 11KW-os!
Szóval ha valaki jó mítót akar venni amire nem kell rá költeni csak ajánlani tudom a sajátomat az eladás oka kinöttem és nagyobbat néztem már ki.
Ha érdekel! 06205276126 A motor Bp.-van
Nem akarom senkinek az üzletét rontani de gondolom szólok és megmentelek egy fölösleges úttól