Nekem meg fogalmam sincs miért eszik így,pedig érzésre van benne erő és ezt a végsebesség is igazolja, bejáratás alatt 3-3,5 literből megvoltam,most pedig átlagban 2-vel eszik többet. 28-as karbi és eldugult gyorsítófúvóka,ami mondjuk csak alapjáratról hirtelen nagy gázadásnál érezhető,de ezt ugye így senki nem csinálja. Majd még kitisztítom a karbit és utána megnézem változik-e.
Nekem amikor hazahoztuk, és 90-100al jöttem végig 7.be, akkor 4,5 literrel beérte. De amikor gyorsulgatok, meg váltogatok, tehát vegyesen használom, akkor a 8-9et is benyel.
Pff... Barátom, mégis ekkora hülyeségeket kérdeztél... Ha reálisan gondolkodsz rájösz h menynit mehet egy 125 2T illetve mennyit fogyaszthat, ugy h nem kéne engem oktatnod az értelmezésről.
beszállok én is a vitába
nekem amikor teletankoltam 130 km ert tudtam menni vele és tartalékra kellet állitani
de amikor megvettem csak 5 ezres fordulattal jöttünk hazafele akkor teletankal 220 km
változó a fogyasztás am sztem az enyém még a 9-10 et is bekapja
Jah de az hogy menjen pörgetni is kell. Nem véletlen hogy annyit eszik. A katalizátor meg tök mind1 hogy van e vagy nincs fogyasztás terén(gyengébb az biztos nekem i volt katalizátoros 2t motorom)
Elég csunya volna ha 24-es de én akárhogy is használtam 5.5 nél nem evett többet az tuti. Az igaz hogy nem gyilkolom de azért elö szokott jönni belöllem az állat (hozzátenném hogy nem sok ellenfele van) még a drága rs-se. ujjakkal nem tudom mi a helyzet de mennek mint a golyók.
Ha egyenletes tempóval mész végig, akkor kijön 4-5 literből, ez igaz, de ha vegyesen használod, senkinek se fogod beadni, hogy 6alatt eszik! Max 24es karbival, amit erősen kétlek, hogy akkora van a mito-don!
Üdv!
Jó rég jártam már erre.
nem tudom mit barmoltok rajta de hogy a fenébe eszik nektek 7 litert?
én 200km-en kb 120 as tempóval evett meg 9 litert.(sőt még kevesebbet is)
igen 4.5-l fogyasztás. nem 7.
Aki meg mitot akar venni ő pedig rendszámosat nézzen mert nemsoká szívás lesz.
(lehetőleg 11kw-osat mint az enyém különben ...rendőr+gumibot=seggbe uhh)
fahee sztem nem kéne okoskodnod a azért irtam a végsebbeséget meg a fogyasztást mert hirtelen ez jutott eszembe különnben is szerintem lácc egy rakat pontot utána ha nem tod mit jelentenek nézz utána! egyébként meg azért nem nagyon hallottam rola mert erre felénk nem egy felkapott márka a cagiva mert ebbbbe a kis faluba vagy rs vagy cr van többnyire az embereknek! jah jó tanács elöbb értelmezd a kommentet aztán irjál kritikát !sry a helyes irásért de sietek!
Milyet néztél linkeld be, aztán majd itt ízekre szedjük meg elmondjuk hogy mire kell figyelni. A a legjobb mitok mennek olyan 170-75 körül és 7 Litert esznek +szintetikus olajat.
Ne viccelj tök jó a színe és a festése, mi neki a 200 km/h :D Jajjj ne kövezetek meg, de most keltem fel és olyan jót röhögtem a fórumon már így reggel.
de am amikor szétszedtem , láttam hogy a kaja teljesen oda van állitva és visszavettem és igy 7 böl kijön
nekem amikor teletankoltam 130 km ert tudtam menni vele és tartalékra kellet állitani
de amikor megvettem csak 5 ezres fordulattal jöttünk hazafele akkor teletankal 220 km
változó a fogyasztás am sztem az enyém még a 9-10 et is bekapja
Még mindig megvan a szürke mitod? Összeröffenhetnénk már 1 szer a gokard pályán hogy ugyan ki mit tud
Jó rég jártam már erre.
nem tudom mit barmoltok rajta de hogy a fenébe eszik nektek 7 litert?
én 200km-en kb 120 as tempóval evett meg 9 litert.(sőt még kevesebbet is)
igen 4.5-l fogyasztás. nem 7.
Aki meg mitot akar venni ő pedig rendszámosat nézzen mert nemsoká szívás lesz.
(lehetőleg 11kw-osat mint az enyém különben ...rendőr+gumibot=seggbe uhh)
http://motor.hu/motor_vpag
e.js...
http://motor.hu/motor_vpage.js...
http://motor.hu/m
otor_vpage.js...
ezek teccenek!és még a pénzt is talán öszzetudnám a nyáron dolgozni rá!
Egyik fölösleges.