Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, akkor értelmesen írja le
200hoz?:D Az egy pöppet sok lenne
Mikka83 a te géped,hogy lép?Gondolok közel van 200kmh-hoz?Nekem a pover szar,de lehet kitámasztom.
De neki komplett légszűrőház kell, csonkkal kompletten.
köszi,autós-motoros boltba van, 5e ft vmi márkás. mondtam is neki köszi szépen előbb találtam neten 600 ft + posta link
Én Miskolcon, a Suzuki Maxx Powerben vettem, de az aprilia szalonban is tartanak. Nézz körül a motoros boltokban. Autós boltban is néztem előtte, de mégcsak nem is hallottak róla
hol lehet olyat venni? én itt felénk sajna nem találtam.
900ft egy ív légszűrőszivacs! Abból kijön 2 légszűrőre való.
én meg az eredetiből kivettem a papírt, és a drótháló közé vékony szivacsot tettem
Én a Civis Motornál rendeltem tavaly, 4000-Ft volt.
Hello
Tud nekem valaki gyári lég szüröt?És ha igen akor menyiért?
Köszi
hello:
ok hétfön küldöm a csomagot.
hello:van power bovdenem.
1eft/db
vegyél fel msnre pls, érdekelne. rsatta(kukac)citromail.hu
A kerék az c-9-é a müszerfal is a sárvédö meg kivan vágva.de ugyan az mint a c-12 meg a c10- mind1ik ugyanaz ugyan ugy jo mindegyikre mindegyik alkatrésze
Nézd az enyémhez, bár nem látod de mondom, a henger, a power, a kerekek, a sárvédő, a műszerfal, stb....
Miért nem c-12-es?de nem akarom külön eladni én egyben szeretném mert nekem már nagyon utba van.
Szeva! a Karbit 5ezerért adom.
Ez nem C12 max 10-s vagy 9-s........
hello a 28as karbit magába mennyiért adod?
Szevasztok!Elado egy cagiva freccia c-12-es egészben lakatrésznek,burkolatok fékek müszerfal kábelköteg,kerekek hátso gumi 100%-os elsö75%-os.elsö hátso lámpa.hütö,tank,karbi 28-as,légszürö.egyedül a blokk nincs meg. 55ezer Ft,akit érdekel irjon email: theworldismine01@freemail.hu
Érd:06205276126
HAli!Elado a mitom 2002-es jolly moto kipuff,fém fékcsöves!400.000 ft
50ért festették, Besenyőtelken egy karosszériás csávó.
Ejha,szép lett tényleg.Mennyiért lett új fénye,és hol?