úgy néz ki találtam neked vevőt a idomra is. reggel elvileg hív.
adhatnál tényleg kedvezményt
vagy amit a randy mondott, meg esteleg a fönti gumit az ojaltartályon, ami hozzáfogja a csőhöz.
köszi
ha nem azért megpróbáltam
Na Hali.
Találtam 160 és 140 eset még!
Melyik kell szerintem a 160 as elég lenne?
Úgy harap a Mítom kicsit odahúztam ma neki vizes volt a gumi és 1-2 be kipörgött elsö fékezés nélkül de fasza volt.
Gyertya bajom volt be halt a 10 es sport NGK gyertyám és raktam bele 9 eset olyan fasza lett már sajnálom eladni.
Annyit még hadd könyörögjek ki,hogy rakd bele a csomagba azt a váz bal belső felén lévő darab műanyagot ami a vezetékeket takarja,ha még ez belefér a 22be,léccilécci :D:D
Sziasztok!
Van 2 eladó főtengely,sajnos mind a 2 felújításra szorul,viszont az eggyik az egy Sp2 es blokkban volt, a sonkában a lyukak bevannak tömve.A másik még megy,de enyhe kopogása van.Ha valakit érdekel,akkor fillérekért odaadnám,csak nem tudok vele mit kezdeni,hátha valaki még hasznosítani tudja. Itthon csak kerülgetem.
Nah megtárgyaltuk a dolgot,szóval ami kellene:
- nekem: jobb kormánykapcsoló ház + gázmarkolat műanyag + hátsó kis prizma
- Goofy: power elektronika,ha tuti jó és vállalsz rá garanciát,mi nem fogjuk elkúrni az tuti,mert mind2őnk Mitoja jó
- és ha még nem küldted el a bokodi srácnak (Itt Pearce18 amúgy Peti) a fordszámmérő spirált,akkor az is kell
Ezért adunk összesen 20ezret és mindegyik egy címre egy csomagban jöhet. Írj, és küldöm a nevet,címet!
adhatnál tényleg kedvezményt
vagy amit a randy mondott, meg esteleg a fönti gumit az ojaltartályon, ami hozzáfogja a csőhöz.
köszi
ha nem azért megpróbáltam