Üdv mindenkinek,valaki segítsen légyszíves, ha tudnátok egy képet küldeni arról hogy van a fesszabályzó bekötve,melyik vezeték hova mert nekem a csokik sincsenek rajta és négy vezeték jön ki az 5 helyett, elvileg! Egy nagy mók az egész és kivan a fa...om már az egésszel,még a szerelők se tudnak vele előre lépni! életet mentene! u.i.: Randy nem találtam meg az elektronikai rajzot, senki nem tudja honnan tudnám még megszerezni esetleg?:(
Igen-igen egy müszaki vizsga és rendben.
70%-os gumik,garanciális aksi,új bőr ülések,Vertex dugó,Cagiva (gyári )fötengely.
jól müködik a power szelep és a visszajelzök is.
Bejáratós motorral.
Szívesen, I-es Mito service manual ami 170 oldal nagyon részletes,azt javaslom, uaz az elektronika,mint a II-esben. Dehát nézd át az összesen,ingyen van
Power doboz (Goofy-nak lenne,de ő is tatabányai) jobb kapcsolóház,prizma, műanyag gázmarkolat, fordszámmérő spirál(akinek kell még felhívom) meg,ha Goofy-nak kell 5 rugóért a csiga akkor azt.
Rákötöttük a dobozt Pearce Mitojára és úgy néz ki kinyírta, ezért kell csak a doboz. Ha külön adod a dobozt egy kis egyeztetés után ezt a csomagot megvennénk.
Tehát az én részem 5 ezer,a spirál 2, a csiga,ha kell annyiért akkor 5 + a doboz.
jaja köszi a jó tanácsot lerakom a tüt legalsó állásba hogy kapjon elég tápanyagot,Castrol racing olajat használok 40-es keverést.
Még bejáratós a kicsi.
2eft
Küldtem neked e-mailt !
70%-os gumik,garanciális aksi,új bőr ülések,Vertex dugó,Cagiva (gyári )fötengely.
jól müködik a power szelep és a visszajelzök is.
Bejáratós motorral.
Rákötöttük a dobozt Pearce Mitojára és úgy néz ki kinyírta, ezért kell csak a doboz. Ha külön adod a dobozt egy kis egyeztetés után ezt a csomagot megvennénk.
Tehát az én részem 5 ezer,a spirál 2, a csiga,ha kell annyiért akkor 5 + a doboz.
Még bejáratós a kicsi.
Müszaki az lejárt róla nem olyan rég.
frankó az alapjárat is és veszi a gázt hörgés nélkül!