Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello:
mert igy vettem le egy mitorol tökéletesen mükszik és nem akarnám külön adni.
de mit is vinnél még?
Üdv.
Be lett állítva a karbi is tökéletes lett!
Most már csak Vevő jöhetne rá!
kipuffom van gyári
Mivel misoc-nak nincs megadva semmilyen elérhetősége,gondoltam a bárkibe ő is beletartozik :P
Most mondta Randy, hogy az előtted szólót kérdezd. misoc-t
Jaja,kereklámpás,'92es.Ha bárki tud vmit,kérem írjon,thx :)
Kérdezd az előtted szólót,ha kereklámpás!
Miért nem megy külön? A szervo nem szar és ahogy mondtam,akkor vinnénk a dobozzal mást is...
Hy Mitos kollegák Mától én is rendelkezem egy ilyen piros gépezettel Persze nem új,úh vna pár kérdés: Plexit szeretnék ,hátsó lámpabúrát,esetleg kipuffot,mert ez kicsit meg van nyomva,meg ilyen apróságokat.Melyik boltba vannak ilyenek ,v van vkinek?
THX
hello. a powert csak egyben tudom adni.
kmora csiga jó állapotu=5eft
Az már EVO vagy még II-es?

www.motorosok.hu/szervizkonyvek
user: guest
pass: oiRi9sha

Itt fent van user és service manual is,ha EVO akkor a 107. oldal a hozzá tartozó pdf-ben!
Üdv mindenkinek,aki tud legyen szíves segítsen, kellene nekem egy 94-es Mito elektronikai bekötési rajza! nagyon megköszönném!
Jó vétel lehet ha valaki nagyon új motort akar 06 -s Mito Evo Tesztmotor
Sziasztok Mito km ora+hajtás milyen árba lenne ami a keréknél van,sima teloshoz.
jaja eddig jó volt csak raktam rá a másik hengert ami erösebb és nincs normális alapjárat.
Hali Kit láttam ma 19 24 kor a 4-6 vég ácsijánál :D (móricz) :D Szép piros evomito szép karbon kipu és "persze" no rendszám :D
jah és még egy kérdés. a kilóméterórát ami meghajtja, a keréknél. az jó állapotba van? ha igen mennyibe van?
jah jah külön kéne. csak a doboz. rem úgyis adod
Okés,akkor a második sorban az 5 ezer Ft-os rész az nekem tuti.
Akinek a spirál kell azzal beszélek még!
A powerdoboz külön eladó? Csak az kell,a szervo és szelep jó.
teljesen jó a kapcsolo:
kapcsolo+müanyagmarkolat+prizma=5eft
van spirálom is ha kell=2eft
powerszettem:motor+vezérlö egység+bovdenek=25eft
150-essel elvileg raj lesz!
De hogy ment el az alpapjáratod?
eddig jó volt?
Köszi,úgy néz akkor a jobb oldali kapcsolóház kell,ha nem forgott el és fixen rögzült,a műanyag markolat amibe a bovden akad,ha nincs elnyíródva (a képen ezek annyira nem látszódnak) és a prizma. Ezt a 3 dolgot mennyibe adnád?
Tedd félre őket,mert itt Tatabányára még lehet lesz egy power elektronika és egy fordszámmérő spirál.
Így az egész mennyibe fájna,kérlek tételesen,köszönöm!
Scofild akkór rakjak bele 150 es fő fúvókát és be bírom állítani?
Más fúvókát ne cseréljek benne?
Meg holnap lessz másik alapjárati csavar hozzá mert tövig be van csavarva és nagyon alacson az alapjárat 900 körül van túl vékony a csavar vége és a shubert-et nem emeli meg eléggé.
Ma rakom fel a gépemet fájó szível eladom!
Már kiborít Engemet és a Páromat is örökké van valami vele most jó minden végre még a karbi és Go.
Többet költök rá mint a Bömbimre szörnyü.