Hy Mitos kollegák Mától én is rendelkezem egy ilyen piros gépezettel Persze nem új,úh vna pár kérdés: Plexit szeretnék ,hátsó lámpabúrát,esetleg kipuffot,mert ez kicsit meg van nyomva,meg ilyen apróságokat.Melyik boltba vannak ilyenek ,v van vkinek?
THX
Okés,akkor a második sorban az 5 ezer Ft-os rész az nekem tuti.
Akinek a spirál kell azzal beszélek még!
A powerdoboz külön eladó? Csak az kell,a szervo és szelep jó.
Köszi,úgy néz akkor a jobb oldali kapcsolóház kell,ha nem forgott el és fixen rögzült,a műanyag markolat amibe a bovden akad,ha nincs elnyíródva (a képen ezek annyira nem látszódnak) és a prizma. Ezt a 3 dolgot mennyibe adnád?
Tedd félre őket,mert itt Tatabányára még lehet lesz egy power elektronika és egy fordszámmérő spirál.
Így az egész mennyibe fájna,kérlek tételesen,köszönöm!
Scofild akkór rakjak bele 150 es fő fúvókát és be bírom állítani?
Más fúvókát ne cseréljek benne?
Meg holnap lessz másik alapjárati csavar hozzá mert tövig be van csavarva és nagyon alacson az alapjárat 900 körül van túl vékony a csavar vége és a shubert-et nem emeli meg eléggé.
Ma rakom fel a gépemet fájó szível eladom!
Már kiborít Engemet és a Páromat is örökké van valami vele most jó minden végre még a karbi és Go.
Többet költök rá mint a Bömbimre szörnyü.
mert igy vettem le egy mitorol tökéletesen mükszik és nem akarnám külön adni.
de mit is vinnél még?
Be lett állítva a karbi is tökéletes lett!
Most már csak Vevő jöhetne rá!
THX
kmora csiga jó állapotu=5eft
www.motorosok.hu/szervizkonyvek
user: guest
pass: oiRi9sha
Itt fent van user és service manual is,ha EVO akkor a 107. oldal a hozzá tartozó pdf-ben!
Akinek a spirál kell azzal beszélek még!
A powerdoboz külön eladó? Csak az kell,a szervo és szelep jó.
kapcsolo+müanyagmarkolat+prizma=5eft
van spirálom is ha kell=2eft
powerszettem:motor+vezérlö egység+bovdenek=25eft
De hogy ment el az alpapjáratod?
eddig jó volt?
Tedd félre őket,mert itt Tatabányára még lehet lesz egy power elektronika és egy fordszámmérő spirál.
Így az egész mennyibe fájna,kérlek tételesen,köszönöm!
Más fúvókát ne cseréljek benne?
Meg holnap lessz másik alapjárati csavar hozzá mert tövig be van csavarva és nagyon alacson az alapjárat 900 körül van túl vékony a csavar vége és a shubert-et nem emeli meg eléggé.
Ma rakom fel a gépemet fájó szível eladom!
Már kiborít Engemet és a Páromat is örökké van valami vele most jó minden végre még a karbi és Go.
Többet költök rá mint a Bömbimre szörnyü.