Én meg benn pusztítottam a gumit a városban, vásárcsarnok-parkolóban.. elöl van még 2-3 mm majré ,hátul 12 mm, gondolom, ha előlről eltűnik a hátsó meg fog maradni vmiylen szinten?
Az adatlapon rajta van a motoron az a dob csak a fül nincs már rajta:) Hát öszintén megmondom ilyeneket már nem tudok hozatni:S Vagyis mondhatom azt h semmit?! Ami alkatrészem megmaradt annyi van (de az is mitoé)... Am. ez a dob 4csavaros
Valaki!
Kérdés az olaj vissza jelzö lámpa akor gyullad ki mikor már egyáltalán nincs benne olaj vagy mikor már kevés van?
De még el lehet vele menni akár haza:D
a membránról fingom sincs, kérdezd meg bontóban: Troják ZolI:30/855 76 33
a tömítés: Italmondo.. külön nem kapsz,csak szettben, amiben benne van minden tömítés a hengerhez vhogy 4-5 e ft magasságában van a dolog
Hát valami arrow vagy ganielli vagy jolly, csak a dob kéne, rezóra nem telik egyenlőre, nem muszály tökéletes, de azért jó állapotban, és 3csavaros, Sport Pro-ra! Milyen a tiéd, és mennyiért adod? Képet tudsz feltenni?
Szarul, de büszkén:D Hát lassacskán jön szét, csak ugye suli-meló miatt nem nagyon érek rá meg most tesóm is bogarat csinálja szal nem igen férek be... Ha minden jól megy juniusvége-julius eleje körül megy fel már táboriba:)
köszönöm:D
és az medig elég kb?
és egy teli tartáj azt medig elég?
Kérdés az olaj vissza jelzö lámpa akor gyullad ki mikor már egyáltalán nincs benne olaj vagy mikor már kevés van?
De még el lehet vele menni akár haza:D
Hogyan csináltam meg!
:)
a tömítés: Italmondo.. külön nem kapsz,csak szettben, amiben benne van minden tömítés a hengerhez vhogy 4-5 e ft magasságában van a dolog