Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg benn pusztítottam a gumit a városban, vásárcsarnok-parkolóban.. elöl van még 2-3 mm majré ,hátul 12 mm, gondolom, ha előlről eltűnik a hátsó meg fog maradni vmiylen szinten?
szép :).. jófajta b.nőd van akkor..
Ma rendberaktuk a gépet az én drága b.nőmmel Lelett mosva aztán átpasztáztuk csillog villog A képek nem adják vissza mert már nem sütött a nap
nemtudom..változó.. minden attól függ hoyg van beállítva a pumpa+hogy hajtod..
Nem tudom ha érdekel, akkor msnen iurj rám aztán kitalálunk egy árat rá:) de ez 4csavaros... bár végülis kell rá két lyuakt furni és ennyi:)
Na az nem rossz lenne, csak nekem a másik oldalon van ugye a kipuff, de az mind1 végülis! Mennyiért adnád a dobot?
20 pénz + posta
Nekem nincs eladó karbim Általába torok nélkül szokott 13körül menni am. a mikunit sztem Scoe oylan 20tájékán adhajta... de krédezd meg Tőle...
Az adatlapon rajta van a motoron az a dob csak a fül nincs már rajta:) Hát öszintén megmondom ilyeneket már nem tudok hozatni:S Vagyis mondhatom azt h semmit?! Ami alkatrészem megmaradt annyi van (de az is mitoé)... Am. ez a dob 4csavaros
De ha világit ne nagyon mászkálj már vele, mert rossz vége lesz...
oksa
köszönöm:D
és az medig elég kb?
és egy teli tartáj azt medig elég?
amikor már teljesen világít,akkor is van benne kb 2 deci még
Tegyél már fel a hengerről képet. Kösz
Adj már egy telefonszámot vagy küldd el email-ben, pls. Köszi
Valaki!
Kérdés az olaj vissza jelzö lámpa akor gyullad ki mikor már egyáltalán nincs benne olaj vagy mikor már kevés van?
De még el lehet vele menni akár haza:D
Fassza lett az olajgomba ha valakit érdekel teszek fel képet :)
Hogyan csináltam meg!
:)
Én az apriliánál rendeltem a hengerhez a tömítéskészletet, 160as Polinihez volt 3100 Ft.
a membránról fingom sincs, kérdezd meg bontóban: Troják ZolI:30/855 76 33
a tömítés: Italmondo.. külön nem kapsz,csak szettben, amiben benne van minden tömítés a hengerhez vhogy 4-5 e ft magasságában van a dolog
Szevasztok!Nem tud vki segiteni hol tudok mitohoz hengerfej tömitést venni?és kb. mennyibe lenne?meg membránt?
Hát 14-ért van dellorto multkor meg 13-ért volt sportlégszürövel együtt csak azt nem vettem meg.de a tied az mennyi?
Hát valami arrow vagy ganielli vagy jolly, csak a dob kéne, rezóra nem telik egyenlőre, nem muszály tökéletes, de azért jó állapotban, és 3csavaros, Sport Pro-ra! Milyen a tiéd, és mennyiért adod? Képet tudsz feltenni?
Neked milyen dob volt rajta?
2000+posta(1500) Ft volt.
Hát 13 körül nem nagyon fogsz kapni se dellortot, mikunit meg főleg nem...
Szarul, de büszkén:D Hát lassacskán jön szét, csak ugye suli-meló miatt nem nagyon érek rá meg most tesóm is bogarat csinálja szal nem igen férek be... Ha minden jól megy juniusvége-julius eleje körül megy fel már táboriba:)