Önindító nekem is először brutális fémes csörömpölős hangot adott,azt hittem most repül szét az egész blokk aztán mikor beindítottam megszűnt. Az elektronikát,ha még mindig gáz akkor megnézzük enyémmel. De előtte nézz át jól minden csatit,nekem se volt jó elsőre. Meg akksi legyen töltve!
Sziasztok.
Van egy kis karbi gondom tudtok segíteni?
raktam bele 140 es fő fuvókát is de csak ugy veszi a fordulatot faszán ha negyedig ráhúzom a szívatót és nem hörög be ha visszaállítom behörög meg az alapjárati csavart teljesen be kellett csavarni hogy legyen 1500 as fordulat(alapjárat)
Levegöszőrü zsír újj benne.
Benzinszint is fasza,gyertya is újj,membrán is tökéletes nemszív sehól falsot.
Már perselyes a henger ez így tuti ha netán megragad csak meghónoljátok és kész.
Haveromnak a CR is hüvelyes és bírja mint állat szinte nem is lehet észrevenni a változást a Nicasil vagy a hüvelyes között.15ezer a hibátlan henger Henger+ és Hengerfej!
Maga a henger+ hengerfejet mennyibe adod? Nicasilos vagy már perselyezve van? Jövő héten bombázom szét az enyémet aztán ha elég tré állapotba lesz a hengerem akk vszinüleg érdekel...
Sorolom mik vannak hozzá egy G2 es Mitó henger frissen meghónolva még dugo nem járt benne hozzá a hengerfej-tügörgö 3 db VERTEX gyürü 10 es NGK sport gyertya-power nyelv rész ami a hengerben van!
Dugó az sajna nincs hozzá de 56 os kell bele!
20 ezerért ennyi mindennel eladó!
Van egy kis karbi gondom tudtok segíteni?
raktam bele 140 es fő fuvókát is de csak ugy veszi a fordulatot faszán ha negyedig ráhúzom a szívatót és nem hörög be ha visszaállítom behörög meg az alapjárati csavart teljesen be kellett csavarni hogy legyen 1500 as fordulat(alapjárat)
Levegöszőrü zsír újj benne.
Benzinszint is fasza,gyertya is újj,membrán is tökéletes nemszív sehól falsot.
reggel óta szopok a motorral. 6 ra kész. erre se power nem megy se öninsító, és még be se toltam mert vm i hülye hangja van. áááá
magyar pairos mito váz=45eft
komplet idom szett=25-35eft
elsötelo=15eft
hátsó=8eft
müszerfal=10e
ft
powerszett=motor+vezérlö=25eft
gyujtáskapcsoló+tankz
ár=12eft
fékek,gyujtás,karbi,lábtartok,indexek,kipufo,mi
nden ami kell..........
érd:705377495
Haveromnak a CR is hüvelyes és bírja mint állat szinte nem is lehet észrevenni a változást a Nicasil vagy a hüvelyes között.15ezer a hibátlan henger Henger+ és Hengerfej!
Dugó az sajna nincs hozzá de 56 os kell bele!
20 ezerért ennyi mindennel eladó!