Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már megvan :)

Pill, és küldöm!

Mofaker? Hümm nincs kedved jövő héten feljönni érte? Persze busszal... vagy vonattal... Elmegyek veled szívesen a Mofakerig.. (a busz jobb, emrta kolink elött áll meg) Úgyis valamelyik nap fel kell menjek konzultálni...
Csövi mindenkinek.
Bocsi mindenkinek,ha ilyen aktív vagyok,de ma egy pletyka ütötte fel a fejemet.Éppen azon vagyok hogy egy papiros vázat beszerezzek a Mitomhoz.Állitólag teljesitmény mérés lesz a segédmotorok rendszámozása kapcsán.Nem tudjátok véletlenül hogy milesz az iylen 125/50 motorokkal? kuka?mennyi lehet egy Eredetiség vizsga? mert gondolom azis lesz,meg mit lehet csinálni a blokkal.Levenni a motorszámot? állitólag kapunk KPM en másik motorszámot.Vagy egyszerüen beütik a forgalmiba hogy motorcsere volt?Műszaki vizsgára tud valaki árat mondani? meg az átiratásra.Bocsi ha ilyen hülye kérdésekkel zaklatak titeket,de sajnos még új és fiatal vagyok ilyen téren.

Köszike előre is.
jja és vedd úgy h cseszegetlek a képek miatt, h töltsd fel a gépedre! :D
én is voltam a hyosoknál rush-m dzseki után,de mondta a srác h nem fogja frissíteni mostanában a készlette,úgyh marad a mofaker..
akkor ez van.. én bírom a kapcsolgatós módszert is:D
jóól látod:)) 22 vmennyi volt GLS-sel szállítva
Köszi a tippet sajna a környéken nincs Mítos ismerösöm van netán Pest-megyei köztünk?
Énis a trafora meg a kis fekete kockára tippelek de talán holnap kiméri az ismerösöm melyik a hunyó.Mert azok nem gyári cuccok és szerintem nem bírta a kiképzést.
sztem a trafó, de az lenne az igazi ha lenen környéken egy mito és kitudnátok cserélni a cuccokat és akkor meglenne a hiba mert ig elég nehéz:S
Senkinek sincs tipp hogy jeladó vagy trafó vagy az a kocka elektronika hibás nekem mert kihagy és azért áll le.
Alapjárat az jó egyenletes de 3 és 7 ezer közt csinálja.
Csak mert eddig akárhol néztem, az volt írva hogy 91-92 az I-es. Meg másik 90essel se találkoztam még.
90-től I-es Mito,92-től II-es és 94-től Evo
Szeva! Lenne egy hülye kérdésem. A mitokat mikortól kezdték gyártani? Mert az enyém elvileg 1990es, de akárhol néztem, 1991től van írva csak. Pedig az alvázszámban meg a forgalmiban is 1990 van írva.
Értem azt megnézem még holnap de az nem hiszem mert még pluszba le van szigetelve a gyertya kábel a gyertya pipa meg gumis alpinenstars!
Strobival megnéztük és kihagy egy bizonyos furdulatszámnál és egyszerüen leáll vagy csak alapjáraton lehet járatni.
HÁt passzolom, de a pipánál nem testel le vhova mert volt egy másik motoromon oylan h a gyertyakábel szarul volt szigetelve és a hengernél eltestelt és ott adta a szikrát...
Csáó.
Köszönöm a tanácsokat már megvan hogy nekem miért is áll és hörög le.
Gyujtással van valami mert kihagy és elmegy egy kis idöre a szikra és azért hörög,áll le.
De nem tudom melyik lehet a rossz a jeladó vagy a gyújtó rész fekete kocka ,vagy trafó.
Mert a trafo és a fekete kocka nem gyári benne más mociból raktuk bele Stroboszkoppal belötük a gyujtást és akkór jo volt..
Szerintetek melyik lehet a rossz?
köszi ;)
2es evokra kezdték el rakni... 00körül jöttek ki
Hehe én ma is érzem... Lehet nem kellett volna elugrani kanizsára a hyosokhoz.. Aztán inkább nem kellett volna 6 l olajat hazacuccolni :D Dehát a spejzolós mindenem... 3 l Elf a Hyoba, mert 1700 km múlva szervíz , meg 3 l a suzuki váltójába :D Igez, azt nem tudom mikor cserélem, mert ahhoz menni kéne vele.. Majd rádumálom tesóm :) ÉS akkor persze vissza kell tankolnia hehe
A0401-s henger mikortól van mitokon, 2002 től?
Látom fentvannak a szép új Heidenau gumik, mennyiért vetted?
Mennyit ajánlottam pedig már neked:D De már elméletielg, elkellt mert elutalták a pénzt érte... Szóval sajna már nem hiszem h meg lesz:S:) De viszont még van komplett ülés "garnitura:D", az az Y baszás, olaj-viztartály meg a csövei, meg van egy Yamaha Booster is :D Amugy ebbe a falazásos cuccba akkor vmikor tudnál segiteni?:OOO
najó..lehet felveszem a kontaktot fahee kollégával 1 próbát lehet megér az az elektronika
jól jól..:)
jaja semmi gond nem volt,csak ah szétültem a seggemet egész nap..
amúgy nagyon frankó volt a tegnapi túra!
Hazaértél egyben? :D

Hja, és nézd csak mit láttam: powerelektronika 12 -ért.... Biztos jól meggondoltad?
HY!
Előzőleg nekem egy Honda Ns 125 volt,annak is ilyen baja volt.
Nekem a légszűrő csinálta a hülyeséget,fellöktem rá egy sportlégszűrőt,utánna ment mint a mentő,és csak a síber tűt kellett feljebb rakni egy vágással.
De amugy nemértek hozzá,ez csak ötlet volt és bejött.
De ugyanakkor van egy Yamaha Aerox robogóm is,annál még a túl sok légszűrő olaj okozta a hasonló jelenséget.
Helló!Nekem is ez volt a baj h nem ment és én leszedtem a gyári légszüröt és akkor szürö nélkül ment rendesen probáld meg h leszeded.hátha ugy jo ha ugy jo akkor vegyél rá sportlégszüröt