Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!Nem tud vki segiteni 34-es szívocsonkot keresek 160-as hengere de sztem ugyan akkora mint a 125-ös,ha vki tud irjon elöre is köszi
láttad azt 85-ért? Na egy ilyen érné meg neked... Sőőt tulajdonképpen összerakni, eladni nekem is :D Kérdés mennyire eladható egy egyes mito....
nem még nem.. semmi időm nem volt vele foglalkozni, ha a motorhoz nyúltam,akkor inkább hajtottam, majd ha le lesz tudva a matekviszgám,akkor már szorakozom vele:D délben szoriccsatok
Mizu a rezóval felraktad?
Egy rugóra jár az agyaunk Tegnap én is 850ért néztem a mitokat
nekem meg vmi rommátörött kéne.. ott a sok fölös cucc otthon
Jah szerintem is jó, ha lenne pénzem, én is megvenném. Kicsit rá kéne dolgozni és el lehetne adni jó állapotban, jó árban.

egy másik henger rá + a dugó
és rendberakni az idomokat ha tényleg csak ennyi baja van akkor megéri megvenni
ja bocs a hasznaltmoror.hu-n van
ezen van rendszám is és azt írja h minden más egyéb alkatrésze jó
Akár még nagyon jó üzlet is lehet,attól függ a hengeren kívűl mi szar még,de ha nem volt rommátörve,power okés, akkor akár 150ből rendszámos mito...
Olaszban mennyiért mennek az ilyen rendszám nélküli bontásra ítélt mitok?
Na itten van e!
Hárman,de még 850-ért sem volt,háta eltévedt egy 0
Akkor már ketten vagyunk Én is rákerestem, de semmi.
Én szeméyl szerint nem láto ksemmilyent 85e ftért
Nem ez hüvelyes henger!
De semmi különbség sincs a nicasilos henger között!
Haveromnak volt a CR 125 ösén Nicasilos és hüvelyes henger is semmi baja nemvolt!
Hello van a motor. hu-n egy mito 85-ért nem tud rólla valaki infót ?segítsetek már köszi helló
ez nicasilos? haveromnak csak a henger kellene, ahogy mondtad 10be
Na ilyen a HENGEREM+Hengerfej+Power nyelv és NGK10 es gyertya hozzá!=20 ezer Ft!
Szevasztok!Nem tud vki segiteni 34-es szívocsonkot keresek 160-as hengere de sztem ugyan akkora mint a 125-ös,ha vki tud irjon elöre is köszi
holna p rakok fel képet róla fekete szinü jo nagyon nincs benne egy karc se!
Aki hamarabb megveszi azé!
Képet tegyél fel! Kell a henger haveromnak, már irt is neked mailt, csak kell neki róla kép. Tegyél fel képet. Kösz
Na ma este magyek a hengeré ami eladó és meg is lett hónolva!
Henger+Hengerfej+gyürük,csapszeg=15ezer!
Sajnos
dogot nem tudok hozzá!
Ha jól tudom 155...
Hi all! Meg tudja valaki mondani h 98'-as mito evo-nak hanyas a gyari fukokaja?elore kosz!
Óvatosan azért csak:))