Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0620 527 61 26 hivd fel nyugodtan
és tudnál nekem adni egy számot vagy egy msn címet?:)
Tominak van
érdeklődnék hogy ELADÓ mito csak a sok küllős újabb fejidomos érdekelne csak 50esként!ha van valakinek eladó légyszi szóljon nem nekem kellene de már holnap hoznák el.HELP
fahee
Ki tud rendelni e-bayről az kérem vegyen fel msn-en sürgős lenne köszönöm
csúszópénzel 12000 de akkor kwerék sem kell bele szinte
engem nem vert át pedig sok cuccot rendelem tőle
Köszi akkor sportszüröt nem szabad beletenni,jo,hogy nem vettem+
Helló fiúk
KÉne gy ki ssegítség. a telóba pontosanmennyi olaj kell? mert egy ideig tolja az olajat,(hamar elmegy egy szimering )aztán megáll egy jó ideig, lehet skat teszek bele köszi
én most csináltattam 10400 volt mindennel.
Nah akkor okés:) Akkor az elektronika volt csak a gond:) De a tologatást hanyagold ezekután:P
Általába 5ezer, de hely függő...
hali 23adikán lejár a müszakim nem tudja nekem valaki megmondani h mennyibe kerül az uj müszaki
szia , látom te pályázol esetleg versenyzel ... gyári kipu ... te kivágattad a katalizátort?
Kit láttam ma Érden szakadó esőben tolni egy körlámpás szürke mito-t kb 4-kor?... szegény srác
Köszi, megkaptam az elektronikát. Műkszik faszán. Márcsak a fordulatszámmérő bovden kell, de rendeltem Troják Zolitól.
Nincsmit,viszont mást csak akkor vegyél tőle,ha megnézted,mert van akit már átvert,de egy spirálnak túl sok hibája nem lehet.
Köszönöm szépen:):):) A segítséget:D:D:D
Bolvári Gábor alias misoc,én tőle vettem,2 napon belül megkaptam: 06-70/537-74-95
Hello
Tudna nekem valaki segiteni?Mitohoz kéne nekem fordulatszámmérö spirál ha valakinek van otthon szoljon mert kell nagyon! Vagy ha tudtok valami boltot vagy valamit ahol be lehet szerezni:)
Köszönöm elöre is:)
00Rs125
Mostmár h. átgondoltam a dolgot, lehet érdekelne!
msn-re felveszel?
stra3@freemail.hu
Mikka! Esetelg msned nincs? Mert még egy csomó dolog érdekelne ezzel kapcsoaltosan, ugy h hanem bánnád zargatnálak még picit
hy all valaki megtudná nekem mondani hogy az rs kipufogót rá lehet e rakni a primára ?
Kérdezd meg töle mennyit ad egy tényleg hibátlan hengerért frissen meghónolva!
Freemail címem:zumicsmiklos@freemail.hu írjon ha kell!