Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csáó mennyibe adod a hengert? jah és ennek az embernek még mindig henger kell vedd fel msn-re xoxopapa@hotmail.com
Nekem NGK 10 es sport gyertyát adtak Neten megnézték a bele valót és ezt írta a Mítóba.
VAN EGY HIBÁTLAN MÍTÓ HENGEREM HOLNAP Csütörtökre lessz meghónolva!
Karcmentes a belseje!
Jók a kipufogo menetek szép!
Én Champion n2c-t hazsnálok de az Ngk ius tökéeltes bele... Szűrőt? Neeee:D
Oké oké:) És amugy ezeknek a cuccoknak az ára mennyibe mozog kb?:O
Sziasztok! Szerintetek a Mitoba milyen gyertya a legjobb?Na+sportlégszöröt érdemes rá tenni.
majd töltök fel képeket a munkáimról van egy csomó.
Igen igen, meg a felni szélét elakarom tükrösre polirozni oylasmi mint amilyen a tied:)
Csak mert nálunk a szervizbe a féynezők iylennel fujnak (ha jól tudom), csak a képeket elnézve te jobban benen vagy ugy h azt akarom h szép legyen meg mindenoké legyen rajta, azért kérdezgetek tőled megveszem elviszem a sráchoz ő meg lefujkálja:)
MEg amikro msot csiszoltam le volt rajta iylen zöld szinű "gitt?" és iylen rugalmas (gondolom h ne repedezen ki oylan nem kell rá vagy vmi iylesmi?:O
Nehogy vizbázisuval fujjátok inkább oldoszeressel mert a vizbázisu nemfasza szerintem !
De a fényezö tudja!
Szoval metál fekete lessz és piros felnik?
Neem fekete piros (vagyis a felni lesz újra piros meg a matricák:D)
Ő köszi egy picit azért magas... Am. Vw polo gyöngyház fekete szine lesz (amilyen most), és a festék az iylen vizbázisú legyen vagy az teljesen léynegtelen? Bocsi am a sok hülye kérdésért csak ehhez elég hülye vaok
zárlatod lehet valszeg?
Nekem autó izzok voltak és leszopta az új aksimat de kivseréltem 25w-osakra 1700Ft volt db-ja.
Figyu Én Standox-Mobihel-Dyna anyagokkal dolgozok ezek bírják a gyürödést,napsütést.
kell 0,5 L müanyag alaPozó,Füller(szóró kitt 0,8dl)Bázis(szín) 1L vehetsz ha kívül belül fujod a szín függ a reteg számoktól is!ha pirosra fujod jobban jársz ha veszel fehér bázist aláfujó szinek!
kis lágyitó adalék a lackba kb 2%-ot hogy rugalmas legyen,0,8dl Lack!
ráadtam a refit és kivágta a biztosítékot...akkor most terhes vagyok?
piros fekete?
Tulajdonkép h mik kellenek miből mennyit, márka stb:D Mivel aki eddig féynezte 60ba lennede sajnos nincs rá keret inkább egy ismerősünkel csináltatjuk (fényező a szkamája) cska azért mégis h mit kéne rá venni meg miből menynit, meg jó márka meg miden:D
Persze tudok segíteni mond bátran miben?
Még midnig van eladó ülés garniturám, olaj-viztartály, hütő (kicsit sérült, de faszán müködik), meg a hűtő csövek OLCSÓÓÓN!
Sziasztok!

Lehet eladó lesz a motorom :) De még csak tervezgetek! Azért ha valakit esetleg érdekelne írjon :)
Amit tudni kell róla most lett hüvelyezve, be van járatva vertex dugót kapott! Más gondom nem volt vele:)
Persze karburátor tisztítás meg gyertyacsere is megtörtént!

Ő lenne az :
UI.: Az ülés újra lett már bőrözve :)
Mikka am. fényezés ügyben tudnál kis segitséget?:O
MIndkettő "alu" szinű állitolag a g2es erősebb felül, de ne kérdezd miért:D
Sziasztok a kérdésem hogy miben különbözik a G 1 es és a G2 es Mító henger?
Az egyik fekete a másik meg alu színü meg a felömlök durvábbak a G 1 es ben.
köszi
70/340-46-75