Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!És mennyiért van akkor?de nekem olyan árba kéne ilyen 13-körül.
gépsárkány hogy áll? v éppen mit faragtok rajta?
Asszem 3000-3500ért adják + psota
Mit fed a sportdob?:O meg hány csavaros?:O ami az enyémen volt polirozott az még megvan, ha esetleg érdekel...
Hello mennyibe került a fordulatszámmérö spirál?
Fahee! Ha tudsz szerezni AF1-re sportdobot, akkor szólj már valahogy, köszi!
Üdv!
nekem van egy 34 es mikunim szívócsonkal illetve van egy sport légszürőm is de nem ennyiért
Szevasztok!Nem tud vki 34-es sport karbit légszürövel nagyon fontos elnne olyan 13ezer Ft-körül ha vki tud irjon kösz
Van hengerfejem de az nincs benne az árban.
Sajna dugom az nincs hozzá 55,96 os kell bele!
2 db gyürü,tügörgő az benne van.
Membránom már nincs meg!
De van még Pover nyelv részem is!
Milyen árban mozog mostanság egy sport kipuff, ami jó az SP hengerhez? Rezó meg dob. Akár használtan is!
Löktem fel egy vidit a masináról Cagiva Mito
Igen jár hozzá minden! Ez komplett...! Csak bekötöd és kész..
Hétfőn már útra kell és ezis megoldódik:))) De még midngi van eg sérült hűtőm (de müxik), ülés garnitura, egy polirozott hátsó dob, meg esetleg idommal is tudok szolgálni:O
Szeva! Már a tököm kivan az olajvisszajelzővel. Nincs valakinek egy olyan, amiből nincs kiszakadva a vezeték? Csak a mérő kéne, ami a tartályban van!
Szeva!ÉS hengerfej meg a membrán az nincs benne az árba ugye? és azt nem adod el?ha igen akkor összesen mennyi lenne?És dugot nem tudsz hozzá?és képet tudsz feldobni majd?
igen 125 ös 10 ért eladó!160 ast sajna nem tudok.
Zsír,kösz az infót,a bovdenhez ilyenkor a bovdenház is jár
A lendkerék ez megy a főtengelyre a gyújtás felől!Valaki kicsit elbánt vele! szerencse hogy eddig nem csinált bajt.
EZ mi akar lenni?
Ilyet láttál már?
Igen így kell működnie! Tudom hogy tud csak az idő... Így is van egy-két nem várt gond...
Amúgy az apriliánál tud a csávó rendelni hengerhez tömítés készletet, én is ott vettem, 3000 ft volt asszem.
Tehát üresben annak mindíg világítania kell, és sebességben csak akkor ha kevés az olaj?
Üresben normális ha világit, de ha sebességben van, akkor nem szabad neki (csak ha kevés az olaj benne)!
Kiszedtem az olaj visszajelző égőjét, és kiderült hogy az is ki volt égve. Ahogy kicseréltem, mindíg világít, amikor üresben van. De akármit csinálok a két vezetékkel, mindíg világít, ha összeérintem,ha letestelem, akármelyiket vagy mind2t, beledugtam az érzékelőbe külön meg együtt is, ami eszembe jutott mindedt megpróbáltam, de csak nem aludt el. Ez normális?