Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csáó!
Holnap lessz kész a hónolása.
Van hozzá 2db gyürü,tügörgö,sajna dugom az nincs.
Menetek jók benne tényleg jó a henger nem zsákbamacska!
Holnap este tudok talán képet is felrakni ha készlesz.
Oké.
Ak-s kategóriába tartozik. Az A1 125ccm, és max 11kW!
Hy!
Valakinek van tank alatti kis rezgés elnyelő gumija és kuplung tengely végére csavar? ha van akkor dobjatok már egy válasz üzit.Valamint mi a száma a Lánckerék tengelynél lévő szimeringnek? Mert sajnos meglép lassan az olaj a blokkomból.
Hello
Ha egy motor 125-ös,de a forgalmiban a teljesítmény 20 kw melyik kategóriába tartozik? A1?
Mitogeritől vettem 5000 volt postaköltséggel együtt! Komplettet adott házzal együtt:)
Nem volt alapjárat és hidegen nagyon nehezen indult!
Nagyon szép :)
de ez érdekes,I-es Mito oldalidom(nem lyuggatott) evo sárvédő,evo első villa
Nah ez Tatabányáról van,pedig fel akartam hívni a srácot,h ráfizetéssel dobcsere,de már mind1
Szeva!Mikka 83,mennyiért adod a mito hengeredet és mivan hozzá?képet tudnál feldobni.köszi
azt nemvágom
na?
igy jó?
A vezeték megvan, csak azt nemtudom hogy abba az érzékelőbe hogy tegyem bele a vezetéket. Csak simán dugjam bele, vagy szét lehet azt szedni, vagy hogy?
Az önindító előtt balra van felfogatva a kis bölcsőre ami a blokkot rögzíti a vázfülekhez
Képet dobjál fel róla és az adatlapod töltsd ki, a köz érdekében Köszi
Szia Nekem van eladó és nagyon jó állapotban van!06205276126
jaaaaaaa
Még egy kérdés a duda az hol van?Vagy?Mert nekem nem is möködik:D
asszem a gyújtótrafóba menő kábelekkel fut együtt az olajjelző 2 kábele,,abba kell beledugni azt ami a képen látható cumón volt eredetileg
hello
És az menyibe kerültr neke?De neked akor mit csinált?
Köszönöm
Szeva! Meg tudja mondani valaki, hogy az olaj visszajelzőt hogy kell bekötni? Mert megvan a 2 vezeték, meg a képen látható cucc a tartályban. Hiányzik esetleg valami belőle? Azt a két vezetéket hova a rákba kell kötni?
LEhet a membrán is a szívótorokban :) nekem az volt elvolt szakadva a lapka :)
köszi szépen tehát akk 5től olyan 15ig terjedhet
hello
Valaki tudna nekem megint segiteni most vettem a motrot és az alapjárat elég rossz egyszer nagy egyszer kicsi mi lehet a baja?Azt mondták hogy az uszo szint az lehet?Meg nehezen indul hidegen:(
Mi lehet a baja?
Köszi elöre is
420ml száranként
léccci valakiiii! fontos lennee
Cső Srácok!
Valakinek van elfekvőben egy anya a kuplung kosárhoz? ami a tengelyre megy rá.Vagy esetleg egy tipp hogy hol tudom beszerezni? előre is köszi.