Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt egy időbe ilyen h power alatt 1kmenként megállt/lehörgött, de inditoztam aztán mehetett tovább, nekem ilyenkor volt az h sokat kapot, de elég volt nálam a tün visszavenni... Talán fuvokázásal sikerül
Válto olaj Castrol Actevo semmi gond nemvolt vele mert már régota ezt használom meg az elözö mocimba is ilyen volt.
Ma a fuvokát variáljuk mert másrna nemtudok már gondolni.
Gyujtás az jo stroboszkoppal lett beálítva,membrán is jo.7-12 ig kipörög csak alatta fullad meg ha mész vele behörög.
nekem a váltóolaj miatt volt ez!fuvókát nem variáltatok?
sziasztok
léccy segitsetek mito öninditoba kéne bendix rész
vagy komplett önindito is jo
Egy kis halk kopogás van, de azt csak közvetlen ott hallani... Hát nem tudom mennyiért, amennyit neked megér, esetleg vegyé lfel msnre aztán kitalálunk egy árat rá:)
Csöcsi All!

Mennyi is az az Y fejidom? az enyém ahány heggesztés van rajta,mindeggyiknél el van hajolva.
2 hete vagyok boldog tulajdonosa a Mitomnak.
De oylan kókány állapotban volt,hogy alig volt benen egy ép darab.
Lehetséges hogy van egy kis alap kattogós hangja a blokknak?a főtengója nagyon egyban van,annak semmi baja.
Hozzáértök Segítség!
Még mindig nem jó a Mítóm!Tud valaki tanácsot adni mi lehet vele!?
Van egyenletes alapjárat akár 1 óráig is-1800as fordulat.
Kapott 10 es sport gyertyát,karbit szétszedtem kifújtam levegövel,membrán jól zár tuti.
Benzincsap jó,tank szellöztetö is.
Berakom sebességbe és lehörög,a töt már minden állásban raktam meg szívatót is próbáltam ráhuzni de fullad,meg hirtelen leáll gondolkodás nélkül ha próbálsz vele menni.
SOS. köszönöm.
csak 1ben elado
Jah meg van olyan Y szerüségű fejidom tartom 1-2es mitokra!
12körül el lehet vinni...
Ha ez a nagyon is tetszik nekem szólt ,hitel megoldható
Szeva! Még mindíg keresek fordulatszámmérő bovdent!
300ért normális rendszámos evo nincs
Igen az nagyon is tetszik az a Mito csak 1problem van kb 300-am van a hadműveletre!
Van egy eladó kicsit nézz vissza!
mennyit kérsz a powerelektronikáért?
Üdv Srácok!

Valaki pályázik innen a Mito-jával?
Mi? Nem ha nincs rendszám szóval 50ként hazsnált, azt akkor lehet vizsgáztatni ha megvan az összes külföldi papirja ami 100körül mozog...
Nekem meg ez kedvenc: Ducati Supermono
Nekem nagyon is tetszik
Ez esetben más volt a tészta,mint a 916-EVO párosnál,a Cagiva jobban sikeredett,mint a Duci,enyhe bálnabeütés :D
Nincs és nem is akarom eladni csak hirdetgetem, de egy ilyet eltudnék képzeni utána Ducati Paso 907 i.e. Ő volt a minta a mi kis Frecciaknál Ducati Paso 907 i.e.
Igen látom!
de ha megvan minden akkor csak 5rugó nem?
ha nincs akkor 140 én ezt tudom!
Ezek közül egyiksem rendszámos...