Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vízhez hogy a legegyszerűbb tömítést vágni?Körberajzolni már prábáltam de elég vicces lett
A kis csíkig asszem
Nah kicseréltem a bowdent! ööö 3250 Ft volt az Italmondo nevű olasz motorosboltban... Ha cserélitek és teszitek fel akkor ne ilyedjetek meg ha rövidnek tűnik mert nem rövid csak annyira pontosan lett megcsinálva h nagyon... Kicsit meg kell feszíteni és oda megy az ahova kell neki.. Most egy olyan gondom van ha kuplungom nem mindíg akar kiemelni... A nívón az válltóolajnak meddig kell legyen? a kis csíkig? Kösz a válaszokat!
És akkor mennyiért adnád a hengert?és ez sima 125-ös?és 160-ast nem tudsz dde érdekel a 125-ös is.
KPM vizsga, de ott ugy is 20 kw-t fog kidobni a gép alvázszám alapján. Ha van ismerestséged akkor eltudod intézni. Mivel itt fórumon kérdeztél rá, gondolom nincs ismerősöd. Ez van......
Szerintem van olyan rendőr aki azt se tudja hány kw-tól tatozik AK-ba.
Hogy lehetne az hogy 11kw-tal szerepeljen a forgalmiba?
Papírforma szerint azt, hogy feljelent mert jogsi nélkül vezetsz. ( velem is ez történt )Lehet, hogy 125-s meg szaladgál millió+1 mito 11 Kw-s forgalmival de a ha a tied 20 Kw akkor nem vezetheted. Rendőrtől függ, van aki megse nézi, van aki még az elsősegélycsomagot is szétszedi meg megnézi az érvényeséget stb....
És szerintetek a rendőrök mit reagálnak rá ha A1-es jogsival vezetek 125-ös, de 20kw-s motort?
üresben világít 1ütt az üresjelzővel, sebességbe rakva viszont 1ik sem világíthat, majd ha már csak 2-3 deci olaj lesz benn,akkor fel fog villanni..
Nekem volt anyi hogy tudtam rá forrasztani de annak mikor kell müködnie?
Ha üresbe van akor a zöldel együtt világit az olaj lámpa is nekem meg melyik vezetéket hova mer nem látam rajta a szint:)
köszi
:D
gázbovden..pff.. elhoztam anno a frecciát, másnap már lehetett is forrasztani újat.. tavaly is szétment, idén még tartja magát.. ajánlo msi neki.. mert Trojáktól rendeltem eddig, ha nem sikerült javítani..és az 2e pénz+1500 posta+utánvét..
az az olajvisszajelző tényleg érdekesen van megoldva.. van 1 a mitomhoz, de az ugyszint vezeték nélkül.. majd megpróbálom picit jobban szétbontani, hétha lehet.. más ötletem nicns, h h. lehetne odaforrasztani 2 vezetéket..
hmm...:D Nekem is a csatalkozónál kezd vékonyodni a gázbowdenem:D Esetleg idom vkit nem érdekel?:O
Haveromén is elszakadt :D És attól tartok az enyémen is el fog,ha tudtok árat,címet, mondjátok!
Sziasztok!
Eladó egy Cagiva Mito blokk henger,gyujtás,öninditó nélkül.A csapágyak 2 hete lettek cserélve(SKF C3) és a szimeringek is,1 kivételével(lánckerék tengelynél)Apró hibája,hogy egyszer elszakadt a lánc,ezért kitört egy darab a blokkból,de ez már helyre van hozva.Ár:20 ezer forint.Szerintem ez eléggé baráti.Ha valakit érdekel,akkor irjon!Főtengely hibátlan.Tel:30/2542368
MEgjött a fordulatszámmérő spirál is . Márcsak az oaljvisszajelzőt kell bekötni, és minden működik, semmi hiba nem lesz a mocin
Nekem amikor megvettem a Mitomat, aznap szakadt el a gázbovden, épp miután hazaértünk.
Szeva! Nekem is ez a baj, ha megtudod hogy hogy kell megcsinálni, szólj már lécci!
Randy nincs msn-ed?
Ha van ird meg nekem és ha nem baj akor felvennélek!?
köszi
Hello
Valaki megtudná adni a somának ez msn címét?Ha van!? Elvileg van azt mondták:)
köszi
Hali! Tegnap este elszakadt a gázbowdenem..Múlthéten haverom Mitoján Ez ilyen gyakori probléma ezeknél? Mennyibe kerül egy új bowden? Köszike! Üdv
vhogy rá kell forrasztani hosszabbítást,aztán be tudod kötni
nincs ezzel gond,csak vegyes,lehet korábban törve volt az eleje,de ha semmi gond a vázzal tökmind1,amúgy külsőre tényleg jól néz ki
Miért mi gond van vele?
Nem jo valami vagy?
Hello!Valaki
Kérdés.olyan gondom van hogy az olaj érzékelöbe bele van szakadva a vezeték:(
Akkor mit lehet csinálni?1-2 szál log ki:(valaki!
köszi