Nah kicseréltem a bowdent! ööö 3250 Ft volt az Italmondo nevű olasz motorosboltban... Ha cserélitek és teszitek fel akkor ne ilyedjetek meg ha rövidnek tűnik mert nem rövid csak annyira pontosan lett megcsinálva h nagyon... Kicsit meg kell feszíteni és oda megy az ahova kell neki.. Most egy olyan gondom van ha kuplungom nem mindíg akar kiemelni... A nívón az válltóolajnak meddig kell legyen? a kis csíkig? Kösz a válaszokat!
KPM vizsga, de ott ugy is 20 kw-t fog kidobni a gép alvázszám alapján. Ha van ismerestséged akkor eltudod intézni. Mivel itt fórumon kérdeztél rá, gondolom nincs ismerősöd. Ez van......
Papírforma szerint azt, hogy feljelent mert jogsi nélkül vezetsz. ( velem is ez történt )Lehet, hogy 125-s meg szaladgál millió+1 mito 11 Kw-s forgalmival de a ha a tied 20 Kw akkor nem vezetheted. Rendőrtől függ, van aki megse nézi, van aki még az elsősegélycsomagot is szétszedi meg megnézi az érvényeséget stb....
Nekem volt anyi hogy tudtam rá forrasztani de annak mikor kell müködnie?
Ha üresbe van akor a zöldel együtt világit az olaj lámpa is nekem meg melyik vezetéket hova mer nem látam rajta a szint:)
köszi
:D
gázbovden..pff.. elhoztam anno a frecciát, másnap már lehetett is forrasztani újat.. tavaly is szétment, idén még tartja magát.. ajánlo msi neki.. mert Trojáktól rendeltem eddig, ha nem sikerült javítani..és az 2e pénz+1500 posta+utánvét..
az az olajvisszajelző tényleg érdekesen van megoldva.. van 1 a mitomhoz, de az ugyszint vezeték nélkül.. majd megpróbálom picit jobban szétbontani, hétha lehet.. más ötletem nicns, h h. lehetne odaforrasztani 2 vezetéket..
Sziasztok!
Eladó egy Cagiva Mito blokk henger,gyujtás,öninditó nélkül.A csapágyak 2 hete lettek cserélve(SKF C3) és a szimeringek is,1 kivételével(lánckerék tengelynél)Apró hibája,hogy egyszer elszakadt a lánc,ezért kitört egy darab a blokkból,de ez már helyre van hozva.Ár:20 ezer forint.Szerintem ez eléggé baráti.Ha valakit érdekel,akkor irjon!Főtengely hibátlan.Tel:30/2542368
Hogy lehetne az hogy 11kw-tal szerepeljen a forgalmiba?
Ha üresbe van akor a zöldel együtt világit az olaj lámpa is nekem meg melyik vezetéket hova mer nem látam rajta a szint:)
köszi
:D
Eladó egy Cagiva Mito blokk henger,gyujtás,öninditó nélkül.A csapágyak 2 hete lettek cserélve(SKF C3) és a szimeringek is,1 kivételével(lánckerék tengelynél)Apró hibája,hogy egyszer elszakadt a lánc,ezért kitört egy darab a blokkból,de ez már helyre van hozva.Ár:20 ezer forint.Szerintem ez eléggé baráti.Ha valakit érdekel,akkor irjon!Főtengely hibátlan.Tel:30/2542368
Ha van ird meg nekem és ha nem baj akor felvennélek!?
köszi
Valaki megtudná adni a somának ez msn címét?Ha van!? Elvileg van azt mondták:)
köszi
Nem jo valami vagy?
Kérdés.olyan gondom van hogy az olaj érzékelöbe bele van szakadva a vezeték:(
Akkor mit lehet csinálni?1-2 szál log ki:(valaki!
köszi