Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jolly moto sportkipuffal,fémfékcsővel! érd.:06205276126
Srácok eladó egy 2002-es mito 400.000 ft csak most!Alkatrészek nélkül!SŰRGŐS
Eladók akár külön-külön is!
zsííír! hát a nívón én szart sem látok,annyi,h az alsó vonás felett kell lenni picivel,de 8 decivel jó vagy
8deci kereken:)
Háháá már benn a blokk:)
most indulok a gariba apróbb munkálatokra:D
am mennyi olaj kell bele pontosan?(motor) vagy a nívó megbzható?
Tök lapát fülei vannak
miazatükör? :D:D
Szevasztok!

CAGIVA MITO EVO 2 ELADÓ

2003-as,friss müszaki,szép állapotban.

Érd:06307490842

illetve e-mailbe
EZ A LINK :D:D:D
vizsgaidőszakban ez volt a himnuszunk a szobában.. ha szar volt a kedvünk, mindig feldobott.. hallasd meg a semmi pánik béjjbéé-t is:D ... igazi afrikai tojó.. igazi húústyuk..:D
Nekemn elég jól világit sötétbe is a gyári...
gyilkos
link
SrácoK!
Van egy Cagiva Primám. Szerintetek érdemes volna kicserélni a 13-49es átéttet 14-49esre v. 15 49esre? Most 6-dikban 10 fél 11et pörög ki a gép, a karbim 14es nem 20as.
az enyém is hurka este...
vettem új hengert!
a másikkal van egy kis gond...uccsó méretes de ingyé odaadom neked
Tett már vki halogén izzót kereklámpásba? Foglalatcsere vagy vmi? Ez így szart se világít éjjel,pedig 35ösök vannak benne a 25 helyett.
Helló!HA tölem kérdezted a gumit akkor az ára 10ezer Ft.és 100%-os mert nem volt használva 130/70/17-es a márkályát nem tom mert németböl let hozva
hali a hátsó gumma mennyibe fut?és a méretei?
Cagiva freccia alkatrészek nagyon olcson eladok akit érdekel az irjon emailt :theworldismine01@freemail.hu
Felveszlek MSN-re ha nem gond, hátha hétvége után megmarad. ;)
Cagiva Mito Evo
Ez szerintem jó árban van, jön még hozzá a rendszám de ez még így is jó üzlet.
Sziasztok!Eladó Cagiva mito evo 2002-es Jolly moto sportkipufogó rendszerrel,fémfék csővel!A motorhoz adok 2 tankot(sárga,piros),2 pár tank alatti idomot,oldal idomokat + alsó összekötő idomot, és felső idomot is,3 faridomot,2 fejidomot,a motoron vadonat új metzler m3 sport gumi van.Ezen túl +lábtartó,komplett hátsó fékrendszer(tárcsával mindennel...)+ 4db karbon index + tartalék hátsó lámpa!A motor hibátlan állapotban van mind motorikusan és esztétikusan! A motor ára fix 450.000 ft SŰRGŐS

Képen látható idomokon kívűl természetesen van eredeti idom is,Képen nincs fent a visszapillantó de azis megvan! A motor a forgalomba helyezéshez szükséges papírokkal rendelkezik!

Érd.:06205276126 vagy barcelona16@freemail.hu
50-80-125ccm bontott alaktrészek eladók:aprilia(50ccm-am és rv,125ccm-rotax 127,123,122), cagiva:elefánt,aletta,freccia c9-10-12,mito,prima,gilera:rx,rrt,rv,rc,ngr,sp,kz,kk, 503:,kerekek,blokkok,gyujtások,idomok,vázak kiegészítőjk stb.hívj vagy írj:0630 2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu. ugyanitt keresek red rose 50ccm-hez alkatrészeket,vagy hiányos sérült,motothibásat is.
Nézd már azt elsőkereket, kicsit sandít
Erről a motorról már hallotunk itt fórumon is, valmi olyan baja volt a gyereknek ha emlékeim nem csalnak, hogy 120 nál nem ment többet. De nem vagyok benne biztos. Az tuti hogy volt valmi baja amit nem tudott megoldani.