Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha még lehetnék pofátlan és abban kérnék segítséget, hogy árban megvan kötve a kezem ~300
és ezeket néztem:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
http://www.haszn
altmotor.hu/ha...

http://www.hasznaltmotor.hu/ha...

mi a véleményetek?
ja és csak rendszámosat szeretnék!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Pár sorral lejebb árulnak egyett 500ért, friss fényel (alice), jolly csővel, nem rendszámos, de minden papirja megvan hozzá szóval vizsgáztatható és egy rakatt cucc van még hozzá:)
Köszönöm szépen a segítséget!
Engem inkáább Mito EVO-k érdekelnének! Nagyon fog a kinézetük, meg már kissrác korom óta vágyom egyre!:)
Még mindig van egy eladó power elektronikám és még mindig olcsóóért! Meg van 1-2mitohoz ülésem, 1esmitohoz sárvédőm, viz-olajtartály, meg ez az!
nekem csak a csonk kellene. mennyit kérsz érte?
nna.. a képek :)
nekem van egy eladó karbim csonkal
csao! köszi szépen
csáó.pinks motors ott van rendelésre szívocsonk ha kicsit repedt kend be sziloplasztal ha nincs át repedve.elég drága az is.
Sziasztok! Mitohoz kellene nekem a karburátor és a henger közé a gumi szívócsonk. Honnan tudok rendelni? Előre is köszi.
Sziasztok.
Végre már kezd javúlni a Mítom ma vettem belevaló gyertyát 10 es számú NGK jó árba megy!
Holnap meg komplett membránt rendelek bele mert az enyimé nemzár el hiába cserélem át a lapokat.
Már csak ez lehet vele.Alapjárat egyenletes nem szimeringes,nemszív falsot,új levegöszürö betét,mostmár gyertya is új,gyújtás a helyén,tankszellöző jó,kipufogó nincs lerakodva,power jo.
HÉTVÉGÉN MOTOROS TALÁLKOZÓ HARTYÁNON!ÉN OTT LESZEK!
Gyertek.
Szeva! Van valakinek egy eladó fordultszámmérő bovdenje?
van már henger 2 is majd a jövő héten talán lesz dugó is
Sziasztok!VAn egy eladó mitom, rengeteg idommal és egyéb alkatrésszel!
2002-es, jolly moto sportkipufogóval és fém fékcsővel!
500.000 Ft
Érd.:06205276126 e-mail:barcelona16@freemail.hu
a mito cuccokkal meg majd kezdek vmit,ah lesz kis kidobni való pénzem..addig nem kérnek enni bedobozolva a padláson..
neked hogy áll? van v lesz henger?
aha, képzeld.. ennyit befolyásolt az a rohadt légszűrőház...a gyári cumókkal csak úgy haraptya' az utat :)) új gummák, újrafújt felnik.. polír most a gép
na mi van a motorral,megjavúlt?
jó motrot minek adol el he'? :D
maradjá nyugton,azt élvezd:)
v van vmi konkrét jövendőbeli?
Am. megvannak az új idomok meg az új hütőm is
Táboriéknál például...
Szevasztok!Érdeklödnék nem tud vki segiteni hol tudnám meg perselyeztetni a 160-as polini hengeremet?ha vki tud segiteni az irjon köszi vagy ha tud vki 160-as hengert olcson akkor az is érdekelne.
Hello, az enyém eladó
A motorom most lett felújítva, motorgenerál:

- új főtengely (taborituning.hu)
- felső tűgörgő
- új főtengelycsapágy SKF C4
- új szimeringek
- 0km-s Mito EVO 2006-os gyári henger
- Vertex dugószett
- új fékbetétek
- Motul váltóműolaj
- 4000 km-s gumik

Mindenből a legjobbat kapja, teljesen gyári állapotban van.
25-ös keverékkel járok vele, ami azt jelenti, hogy 1 liter olaj + 25 liter benzin. (Castrol Power 1 full syntetic olajat használok, ami 4.000 Ft/l ).
Most a motoron egy 0km-s Mito EVO 2006-os gyári hengert kapott, ami 22 kw-ot tud. Nem kellett semmit változtatni, a Freccia és a Mito és henger ugyanaz, csak a Mito jóval újabb.

Itt egy videó róla:
Arányaiban meg kb ugyanannyi,talán olcsóbb pár cucc
Vmivel tartósabb,mint az RS állítólag,egy dugó 18-24 között mozog, hajtókar 18-20, főtengelycsapágyak 8-10, henger az annyi amennyiért szerezni tudsz,stb