jaja!ha megyek nézni akk ugy is motorszerelővel ő azé csak jobban ért hozzá és majd kiderül!meg igazábol akk derül ki ha megveszi az ember és használva van nap mint nap!
Soknak egyáltalán ne msok... Kb reális még kevés is:D Csak oylan 20-25között egy dugózást megkell ejteni, és haz megtörtént-e vagy m ieltt belerakva mti cseréltek stb...
hát jah a km-t én is sokallom benne egy kicsit!majd felhivom meg hát azt élőbe kell leátni meg probálni és akk lehet igazábol vélemény!de a pézem meg csak ienre futja
17kwos papirokkal van hát az nem a legjobb de ha van ismerős akkor lejebb lehet irattatni illetve van benne 29ezer km és h lett-e vmi benne cserélve, mert iylenkor már illene:)
hát a zaz igazság h ránézésre nemsok midnent lehet megállapitani igy képeken (máramennyrie látható) egybe van de ki kéne probálni meg hány km mi lett benne cserélve stb stb...
Figyu leszedtem a szervo motor házát és elkezdtem tekeri és ment rendesen csak kézzel ahogy pörgettem a motrot és ott is mozgott ahol te mutatad délután a gumi alatt:)
a Power résznél a szelepnél
véleményt lécci!köszi
a Power résznél a szelepnél