Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ülések már újra lett húzva :)
230! Rendezett papírok,új dugú,gyűrű, (Vertex) 2008.09-ig érvényes műszaki, korának megfelelő állapotban! Kis esztétikai hibákkal !
jaja!ha megyek nézni akk ugy is motorszerelővel ő azé csak jobban ért hozzá és majd kiderül!meg igazábol akk derül ki ha megveszi az ember és használva van nap mint nap!
Soknak egyáltalán ne msok... Kb reális még kevés is:D Csak oylan 20-25között egy dugózást megkell ejteni, és haz megtörtént-e vagy m ieltt belerakva mti cseréltek stb...
hát jah a km-t én is sokallom benne egy kicsit!majd felhivom meg hát azt élőbe kell leátni meg probálni és akk lehet igazábol vélemény!de a pézem meg csak ienre futja
17kwos papirokkal van hát az nem a legjobb de ha van ismerős akkor lejebb lehet irattatni illetve van benne 29ezer km és h lett-e vmi benne cserélve, mert iylenkor már illene:)
hát a zaz igazság h ránézésre nemsok midnent lehet megállapitani igy képeken (máramennyrie látható) egybe van de ki kéne probálni meg hány km mi lett benne cserélve stb stb...
Mennyibe tartod?
én ezt néztem k:http://motor.hu/motor_vpage.js...
véleményt lécci!köszi
és vélemény?de őszintén ám:)
passzolom:D
hát ugy mondom h nekem drága mert nincs rá annyi pézem sajnos!
http://motor.hu/motor_vpage.js... ezt a mitot néztem valaki valamit tud róla?
Hát most h nézzük 550 az nem pénz egy 02esért (főleg jolly csővel), de ha uigyérted neked drtága az 550az más...
szia nézegettem már őket egy van 350é rendszámos 94es!az a baj hogy én nem akarok már papirozással foglalkozni meg akkor az más sokba lenne!
motor.hu hasznaltmotor.hu-n nézz körbe... Vagy 450ért van egy 02es evo (sok alaktrészel)csak papirozni kell az egy + 100
Ha nincsenek meg a külföldi iratai akkor nem lehet! De ha Tommyét nézted ahhoz van midnen:)
sziasztok!érdeklődnék hogy nem-e tud valaki eladó Cagiva mito evo-t rendszámos!előre is köszi
olyan kérdésem lenne hogy ha vennék egy mitot 50esként és semmi külföldi papír akkor lehet hozzá csináltatni valamilyen magyar forgalmit vagy ilyesmi?
Figyu leszedtem a szervo motor házát és elkezdtem tekeri és ment rendesen csak kézzel ahogy pörgettem a motrot és ott is mozgott ahol te mutatad délután a gumi alatt:)
a Power résznél a szelepnél
Am. Te nézted neki?
Nekem mikor feszült kicsit akkor adott hangot,amúgy hogy lehet kitámasztani egy szelepet? Az alsó bovdentányérnál szokták?
Ha kivan támasztva és ugy van megfeszitve beállitva a bowden ha rárakják az elektronikát joformán megse nyikkan:D
Még csak nem is zizegett a szervomotor,nem adott erőlködős hangot,ha arra gondolsz,h feszül a bovden.
Jól van beállitva a bowden?