Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és azt szeretném kérdezni h. a Mito cuccok árba hogy arányulnok pl. egy RS-hez?!
1 szó mint 100 egy dugó gyűrű kb mennyibe kerül bele?
illetve az élettartalma?
Az alsó 2 fogaskerék tengelyét kösd össze képzeletben,ebbe kell esnie a bal oldali jelölésének,ugyanezt eljátszod a főtengő-kuplung esetében is,a köztes meg kb tökmind1 hol áll,csak ellenőrzése jó: a köztes jelölése ahol pont hozzáér a kuplungkosárhoz,onnan számolva 7 fog a kosár és a főtengő kerekének távolsága.
Köszi a segítséget.
Itt a képen alul a kiegyenlítőtengely fogaskereke van. Az alsó két pontnak(az egyiken 2db van) asszem egymásegymás között kell lenniük, a felős pont meg pont akkor érjen a kuplung fogaskerekéhez amikor a többi. Először összelövöd az alsó kettőt, utána meg a másikat felül.
Csövi!
a blokkban a kiegyenlitő tengelyt hogyan kell beállitani? mert most ugy ráz a motor,hogy alig lehet rajta ülni.
VFR 400 sportmotor,de hondásan kellemesen használható,túrázni is simán jó,nekem nagy kedvenc és nagyon jó blokkja van és a hang...
a legnagyobb valószínűséggel egy Suzuki Bandit 400 as :) de még vacilálok a többi márkábal is mert ugyan ebben a kategóriában elég sok moci van ami tetszik. Túra motor 400 ccm. ebben gondolkodok jelenleg. valami igazán jót akarok amivel tényleg nem lesz gondom legalább is egy jó darabig az alap szervízeket kivéve mert hát az kell.
kössz..de ezek szerint mérnek mindenhol,ahol csak lehet.. ma is a magyar út- Jet kút-Tüzép közti részén álltak..:S széégyen basszki.. nem is nyitogatom a powerem..:D
mi lesz a következő?
hát azon a motoron lett volna mit javítani amit én eladtam. ugyanis beállt rajt a főtengely igaz a hengernek és a dugónak nem lett bajja de a többi az cserés lett volna. de most már nem is érdekel az viszont annál inkább hogy azt a szaros 80 ezret nem képes már kifizetni 2 -3 hónapja. de már sok időt nem kap! már nézegetem a következőt és most tuti hogy jobban odafigyelek igaz nem is Mito lesz a kövi :) jogsim is alakulóban van már kresz meg van rutint nem rég kezdtem :)
Hát 80ért még én is vevő lettem volna rá főelg részletre:D amit msot vettem a motorra idomok hütö stb az volt közel 50:S ha még 30-40et hozzászámolok akkor lett volna mégegy mito... Na midn1 msot már késö:):(
már bánom,h nem vettem meg tőled azt a gépet,nagyon jó áron volt,ezt azt átpakoltam volna
hát ha kifizeti a tartozását akkor minden okés lesz ellenkező esetben már nem biztos... direkt adtam neki haladékot mert meg volt szorulva még én tettem neki szivességet aztán még a telefont se hajlandó felvenni! enyém volt a fekete moci ami nála volt egy darabig csak aztán tovább adta a nagy poén az volt hogy 80 ért adtam oda neki és belementem hogy részletre fizesse majd ki még lóg 35 tel és a mocit meg eladta 130 ért. ahhoz képest adott 30 at meg 15 öt eddig úgy hogy nem áll túl jól a szénája .. igaz megengedtem neki hogy májusig ráér de azért jó lenne ha már le tudnám rendezni vele végleg mert most már nagy szükségem lenne arra a kevés pénzre is a jogsim miatt
seby82hotmail.com
Országos trafipax mérési helyek Hátha vkit érdekel:)
Nincs mit, sajna teló szám alapján nem ment, ugy h csak ennyit tudtam utánna nézni Remélem minden okés lesz:)
oh ezer köszönet ez nekem nagy segítség névről már bárkit lenyomozok. még egyszer köszi a segítséget! eddig csak a keresztnevét tudtam és abból nem tudtam elindulni. de így már menni fog ezer köszönet :)
Sajnos enynit tudok róla: Sebestyén Norbert, Sárvár-Rábasömjén lakik, talán vmennyire elörébb vagy...
oksi,azért majd kipróbálom a saját gépemen is, ha nem lesz érdemi változás,akkor a tiéd bagóért.. amjd msn-en lebeszéljük
Lehet h érdeklne a mito rezod, ha nem azt építetted be a gépbe. Dobj már fel képeket ide mert nem tudom mikor leszek msn-en.
bocs a fórumozó neve lemaradt. SEBYMITO
Hali Mindenki!

Valaki nem tudja ennek a fórumozónak a pontos címét? annyit tudok róla hogy Sárváron lakik! nagyon fontos lenne mert nem szeretném hogy eltűnjön 35000 ft om. Ha valaki tud valami infót kérem írjon!

jutalmat is adok és ez nem vicc!
Szevasztok!Elado a mitom anyagi okok miatt most lett megcsináltatva fellett ujitva benne minden csak elfolyt a viz és megragadt a dugo benne,és nincs rá pénzem megcsináltatni 160-as henger van rajta.adok hozá egy sportkipufogot is.200ezerFtha vkit érdekel irjon vagy hivjon sztem megegyezünk.És ugyanit még egy shox börruha egyberészes de szét cipzározhato daytona csizmával méret43-44 ára 65ezerFtTel:06308495123 vagy email:theworldismine01@freemail.hu
veszek bele egy belevaló baszású gyertyát mert most használt van benne és lehet nembírja a terhelést.
Szimeringek jók nemszív falsot mert akkór nempörögne ki 12 ig gondolkodás nélkül de ahogy elindulok vele behörög.benzinszint jó,tü nek a kis baszását már raktam minden hova de középen jó.
Ma már nem leszek csak hétfö este addig hátha lessz v.kitöl megoldás.
Köszönöm szépen.
Jó motorozást.