Ha falsot szivna a toroknál, akkor alapjáratra nehezen esne le (2-3ezer körül megállna egy ideig és utánna esne le)... Esetleg próbáld meg ugy h a tű teljesen levan rakva a legalsó pozicióba tedd azt a kis baszást...
Köszönöm mindenkitöl a segítséget de még mindig a technika kifog a tudományomon.
Már kipörög 12 ig ! de ha elindulsz vele lehörög.
Üresbe faszán veszi a fordulatot,alapjárat is egyenlö 1800.
Karbi is teljesen szétszedtük kifújtuk,tüt középre álítottuk most már jól veszi a fordulatot csak ha elindúlsz vele akkór lehörög.
Szelözik a tanksapka is,gyertya csak használt volt az is 8 as számú vagy mi.
Ha elektromos baja lenne be se indúlna meg nem venné a fordulatot nem?
Egyik napról A másikra és nem nyuzom.
Erö van benne!
Nah amúgy ma (tegnap) megnéztem mit tud a gépsárkány: pályán óra szerint 170-et ment,ha még gyilkolom kicsit,talán fel ment volna 175-re,de nem szívem,szóval úgy néz ki erőben nem szenved hiányt.
2 db van benne egymásnak háttal,vastagságra 5,5ösök, én vettem 2 hatost és lecsiszoltam belőle, viszont az átmérőre már nem emlékszem,ha van még belőle itthon megnézem
Sziasztok barátaim!
nagy gázban vagyok!Szétszedtük a mitót,kivettüka főtengelyt,uj csapágyak stb,és most nem tudom összerakni!
A főtengely kis fogaskereke nem megy fel a főtengelyre a kuplung miatt.HOgyan lehet feltenni? lekell szedni a kuplungot? csakmert sajnos nincs az az ember aki azt valahogyan megfogja és lelazitja.
Köszi a segitséget!
alul van a tün a baszás teljesen mi lehet vele?kevés levegöt kapna vagy sok benyát?
Lassan huzom a gázt jó gyorsan gondolkodik kicsit lehörög és 3 fölött jó.
Gumi csonk meg pluszban be is van körben sziloplasztozva .
Terhelésen lehörög , üresen 12 ig kipörög.
Már kipörög 12 ig ! de ha elindulsz vele lehörög.
Üresbe faszán veszi a fordulatot,alapjárat is egyenlö 1800.
Karbi is teljesen szétszedtük kifújtuk,tüt középre álítottuk most már jól veszi a fordulatot csak ha elindúlsz vele akkór lehörög.
Szelözik a tanksapka is,gyertya csak használt volt az is 8 as számú vagy mi.
Ha elektromos baja lenne be se indúlna meg nem venné a fordulatot nem?
Egyik napról A másikra és nem nyuzom.
Erö van benne!
Szétkopott az önindítómban a bronzkefe
Segítsen már valaki hol lehet kapni?
nagy gázban vagyok!Szétszedtük a mitót,kivettüka főtengelyt,uj csapágyak stb,és most nem tudom összerakni!
A főtengely kis fogaskereke nem megy fel a főtengelyre a kuplung miatt.HOgyan lehet feltenni? lekell szedni a kuplungot? csakmert sajnos nincs az az ember aki azt valahogyan megfogja és lelazitja.
Köszi a segitséget!
Lassan huzom a gázt jó gyorsan gondolkodik kicsit lehörög és 3 fölött jó.